Panini album sličica za SP 2026
Re: Panini album sličica za SP 2026
Ko je porucio preko Tropika tvrdi uvez, jos ce duze cekati. Tehnicki kvar u fabrici 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dok ovi gladni ne popune bit ce tako. Jos mozda 10ak-15 dana i onda ce biti normalno.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑22 maj 2026, 12:16Izgleda da ce jos trajati nestasica i ludilo oko slicica.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da li je još ko naručivao album tvrde korice iz kinder planet Zenica? Ja naručio i rekli oko 18.5. dolaze ali niko ništa ne zove i ne piše, ne odgovaraju na poruke itd. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Prvo je bilo tako a sad i svijet uzima na veliko iz straha da ce ostat bez tog. Od nicega su napravili ludilo, jbg. Sve govorimo 10 15 dana a ovi opuhuju svaki dan.Madal je napisao/la: ↑22 maj 2026, 13:22Dok ovi gladni ne popune bit ce tako. Jos mozda 10ak-15 dana i onda ce biti normalno.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑22 maj 2026, 12:16Izgleda da ce jos trajati nestasica i ludilo oko slicica.
#CarsijaOdjebi
Ovako će biti do kraja SP..kakvih 10-15 dana...jedino da dođe odjednom ogromna količina pa da se ovi kreteni više namire...i sada bih vjerovatno i ja postao taj isti kreten,ako bih naišao da ima vjerovatno bih uzeo kutiju ,dvije jer pitanje je hoću li uopšte imati prilike više uzeti...ne znam šta sve reći na ovo..tete na kiosku mi kažu da svašta proživljavaju,psovke,prijetnje,vjetujte kod mene dođu 2-3 kutije koje uzme jedan tip ..i onda hebo ovo ..glupi su ovi iz paninija..trebaju dovesti 30 tona pa kad hoćete da vas oderemo i oderat ćemo vas...hoćete li,evo vam stoko,uzmajte crkli dabogda...
Jucer ja isao zamijeniti par slicica u gradu i prica mi momak da neki je njegov poznanik vec potrosio 1050 maraka na slicice. Skupio vec album davno i sad uzima u velikim kolicinama slicice, trazi one extra stickere i prodaje na eBayu. Kaze 4 dupla Kolasinca ima.aqarius je napisao/la: ↑22 maj 2026, 16:02Ovako će biti do kraja SP..kakvih 10-15 dana...jedino da dođe odjednom ogromna količina pa da se ovi kreteni više namire...i sada bih vjerovatno i ja postao taj isti kreten,ako bih naišao da ima vjerovatno bih uzeo kutiju ,dvije jer pitanje je hoću li uopšte imati prilike više uzeti...ne znam šta sve reći na ovo..tete na kiosku mi kažu da svašta proživljavaju,psovke,prijetnje,vjetujte kod mene dođu 2-3 kutije koje uzme jedan tip ..i onda hebo ovo ..glupi su ovi iz paninija..trebaju dovesti 30 tona pa kad hoćete da vas oderemo i oderat ćemo vas...hoćete li,evo vam stoko,uzmajte crkli dabogda...
Zbog takvih likova obican covjek ne moze uzeti 3 paketica. Dao Bog da sve te pare potrose u raznim apotekama.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako negdje nađem sličice prvo se iznenadim a onda uzmem 4 paketića i ćao. Imam 8 duplih do sad. 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Lijepite, nalijepili se da Bog da

Vidim pojedini se "hvale" po FB da su "i drugi album ispunili"
do kraja SP.a da ih 17 ispunis, pa nek ti stoje u ormaru i skupljaju prasinu. Amin 
Vidim pojedini se "hvale" po FB da su "i drugi album ispunili"
- kraljttbvb
- Kontakt:
Potrošiti ce ali na kondome i možda Viagru
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ima li info za sutra kakav, gdje kupiti u Sarajevu sličice? 
A ima cejfa i u ovom trazenju slicica, skoro kao i u lijepljenju. Izadjes, prohodas, malo popricas s ljudima, vidis da ima jos koji traze, ganjaju... bilo bi super da ima ogranicenje za broj pakaketica koje mozes kupiti, da vise ljudi kupi, ali i ovako je dobro.
Ja uspijem kupiti svakih par dana, i ne kupujem vise od 4 pakla.
I zanima me koliko cu skupiti ovim tempom.
Ja peti album poceo privoditi kraju, nevjerovatno da mi i ovo jako dobro ide od ruke. Bas jutros kupujem slidze i normalno pokupujem sve sa prodajnog mjesta, prodavacica iznevjerovala kad je vidjela gutu para. No, tu dijete malo mozda 6-7 godina sa majkom, pita ima li slidza kaze prodavacica nema sinko ovaj ciko sve pokupovao. Dijete u plac. Ja otvorim jedan paketic, krenem mu dati i predomislim se. Kontam se, ne mozes malac dobit sve sto pozelis. Okrenem se i odem prema svom dzipu.Cauchy23 je napisao/la: ↑22 maj 2026, 23:00A ima cejfa i u ovom trazenju slicica, skoro kao i u lijepljenju. Izadjes, prohodas, malo popricas s ljudima, vidis da ima jos koji traze, ganjaju... bilo bi super da ima ogranicenje za broj pakaketica koje mozes kupiti, da vise ljudi kupi, ali i ovako je dobro.
Koliko duplih Gorecke imaš?PSV je napisao/la: ↑22 maj 2026, 23:28Ja peti album poceo privoditi kraju, nevjerovatno da mi i ovo jako dobro ide od ruke. Bas jutros kupujem slidze i normalno pokupujem sve sa prodajnog mjesta, prodavacica iznevjerovala kad je vidjela gutu para. No, tu dijete malo mozda 6-7 godina sa majkom, pita ima li slidza kaze prodavacica nema sinko ovaj ciko sve pokupovao. Dijete u plac. Ja otvorim jedan paketic, krenem mu dati i predomislim se. Kontam se, ne mozes malac dobit sve sto pozelis. Okrenem se i odem prema svom dzipu.Cauchy23 je napisao/la: ↑22 maj 2026, 23:00A ima cejfa i u ovom trazenju slicica, skoro kao i u lijepljenju. Izadjes, prohodas, malo popricas s ljudima, vidis da ima jos koji traze, ganjaju... bilo bi super da ima ogranicenje za broj pakaketica koje mozes kupiti, da vise ljudi kupi, ali i ovako je dobro.
I zanima me koliko cu skupiti ovim tempom.![]()
Aferim ciko!PSV je napisao/la: ↑22 maj 2026, 23:28Ja peti album poceo privoditi kraju, nevjerovatno da mi i ovo jako dobro ide od ruke. Bas jutros kupujem slidze i normalno pokupujem sve sa prodajnog mjesta, prodavacica iznevjerovala kad je vidjela gutu para. No, tu dijete malo mozda 6-7 godina sa majkom, pita ima li slidza kaze prodavacica nema sinko ovaj ciko sve pokupovao. Dijete u plac. Ja otvorim jedan paketic, krenem mu dati i predomislim se. Kontam se, ne mozes malac dobit sve sto pozelis. Okrenem se i odem prema svom dzipu.![]()
Naletio sam izgleda na tu trafiku! Kaze mi zena na trafici, dosao neki lik s dzipom, pokupovao sve, ostalo dijete, s materom, place.
Al kaze, razumijem ga, vozi nekog politicara, pa hudnjak mora tako kupovat, vidi se na njemu da su mu nastelili posao, pa cuva i trpi.
Kaze, jadan, 15 minuta pokusavao da se parkira, i cula sam kad mu onaj galami, upali sve 4 i mars po slicice.
Na hajr, da skupite ti i precjednik i 50 albuma.
Ja Tuzlu uzduz i poprijeko obisao zadnjih 10 dana, samo sam srece imao sad u ponedjeljak u BCC, i to mi zena sa trafike rekla da pozurim upravo stiglo u Bingo. Ja na kasu u BCC rekoh jelde nema slicica, kaze ima, ja se syebo.
I od tad ne mogu nigdje naci, sve trafike od Irca do Slavinovica, i one duhan promet i iNovine, i svaka mi kaze rasproda se za sat vremena… lakse heroin na Slatini uzet nego do slicice doci. Jel realno ovo? U kolko to sati trebam poranit na trafiku il u Bingo, u 6 ujutro da cekam da otkljucaju?
Ili da idem u Zivinice, Gracanicu, i obilazim dole trafike i radnje…
Gledam na OLX prodaju po 150-160KM paket, ne dam kad vise u zivotu slicice zalijepio ne bih.
Imal ko kakav konstruktivan prijedlog braco?
Gledam na OLX prodaju po 150-160KM paket, ne dam kad vise u zivotu slicice zalijepio ne bih.
Imal ko kakav konstruktivan prijedlog braco?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Poklonit cu ti ja album, bit cu u Maglaju za bajram?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
i ja kontam a i slicno razmisljam kad bi naletio uzeo bi kutiju cisto duplih da imam da mogu dati i uzeti do sad sam oko 100 uzeo od raje duplih a nisam dao nis nekako bezeaqarius je napisao/la: ↑22 maj 2026, 16:02Ovako će biti do kraja SP..kakvih 10-15 dana...jedino da dođe odjednom ogromna količina pa da se ovi kreteni više namire...i sada bih vjerovatno i ja postao taj isti kreten,ako bih naišao da ima vjerovatno bih uzeo kutiju ,dvije jer pitanje je hoću li uopšte imati prilike više uzeti...ne znam šta sve reći na ovo..tete na kiosku mi kažu da svašta proživljavaju,psovke,prijetnje,vjetujte kod mene dođu 2-3 kutije koje uzme jedan tip ..i onda hebo ovo ..glupi su ovi iz paninija..trebaju dovesti 30 tona pa kad hoćete da vas oderemo i oderat ćemo vas...hoćete li,evo vam stoko,uzmajte crkli dabogda...
Ubjedljivo najgori album ikad proizveden od Paninija.
Fale igraci koji idu na Sp, u albumu oni koji ne idu. Rubrike za pisanje rezultata katastrofa.
Nema dijela za pisanje rezultata u KO fazi, nema tablica za grupe, malo je reci da je katastrofa.
Da sam znao da je ovako glupo uradjen ne bih ga ni kupovao.
Fale igraci koji idu na Sp, u albumu oni koji ne idu. Rubrike za pisanje rezultata katastrofa.
Nema dijela za pisanje rezultata u KO fazi, nema tablica za grupe, malo je reci da je katastrofa.
CPOJ
Bravo,odavno sam rekao dosta je i paninija,topps ne može biti gori,samo može biti jednak ili bolji ...distribucija užasna,dličice ko poštanske markice,papir ko dlaka,zadnji koji je na na nešto ličioje Italija 90..ovo ostalo koda su se djeca igralaqaa18 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 12:46Ubjedljivo najgori album ikad proizveden od Paninija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.