FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Mojne ganje Hamo dirat jeni on kriv Idriza mi malog.Investitor skupstina stari treneri dresovi.Imalhina kakvihin pohjacanja.Bil mogli dogurat do 4 mjesta iduce godine.Kad će stabilzacija kluba.Jel Jug gotov.Imalhina kakav napadac da zna pucat na go a da ne pogodi golmana.Kolkona će mesar izvalit rapa za igrace il nek sačeka malo do 2030 pa da krenemo od pocetka.
-
MisterBlue
- Kontakt:
Pošto se javio ovaj brat gore sa željom za svijetlo plavim prugama evo mu i ta varijanta s tim da mene ovo podsjeća nekako na Argentinu prije nego na nas. Ali kad pogledam ovu nijansu odmah se sjetim majstora Zakarića. Dodao sam i zlatne linije koje bi isticale ovu svijetlo plavu prugu, mada iskreno što više gledam u ovaj dres i ova varijanta mi se dopada i moglo bi se tu pronaći nekog materijala.

-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
Boja nasih dresova, ako gledamo proslost, je zapravo tamno plava koliko znam.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:21I da bude svijetlo-plava boja.ibz je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:15da se hoćemo vratit našim plavo-bijelim prugama.. predugo nešto eksperimentišemo s bojama i dezenimaMisterBlue je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:10Iskreno prvi put čujem za ovaj portal što je objavio brat Levin ubica pitara na forumu ali evo ako ima istine neka moja želja kao navijača kad već možemo da maštamo ako Mirvić i zvanično ostaje u Klubu.
![]()
![]()
Ne pricam od rata do danas
- dubioza144
- Kontakt:
Hajmo malo pricat o tome kako nas strateski partner nema imena ljudi koje bi stavio da mu vode klub ili eto on da bude predsjednik a ostala mjesta nema ko popunit jer covjek je usao u nesto bez plana i bez svojih ljudi, pa bolje da smo pustili Tunu i ostale da vode klub makar bi sad znali sta ce se desavat nesto bi se makar pokusalo ovako nam klub ide vise prema losem nego prema necemu dobrom. A kad vidis da je direktor neki novinar koji je dobio otkaz na televiziji i ni po cemu nije relevantan da bude direktor po tome vidis da Mirvic nema nijednog kvalitetnog covjeka uz sebe koji moze vodit klub svaka njemu cast na poslovima tamo koje radi i svima koji mu to vode al ovo je izgleda tezak zalogaj za njega, i samo nemoj da neko kaze cuj tezak zalogaj a covjek obrce milione ili nesto u tim fazonu to je isto da keramicar dodje i hoce da ti razvodi struju po stanu a ne poznaje ni jednog elektricara
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliko ja znam neće biti dresovi na pruge,ali meni lijepo izgledaju,mislim da će se raji svidjeti
Ko ne voli Želju,ne voli ni ljude
- dubioza144
- Kontakt:
I kako to nikad niko nije kontaktiro bivseg predsjednika pa da se sazna zasto je otkaz dobio a bio je kao covjek od povjerenja za Mrivica pa da cujemo i njegovu pricu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Dres je top ali fakat. Za ovaj dizajn bih glasao.MisterBlue je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:30Hvala puno brate drago mi je da se i drugima dopada. Fokus mi je bio na ovim prugama koje odavno ne krase naš domaći dres a ujedno ovi zlatni detalji to jest linije koje samo adidas ima na svojim rukavima dodaju baš neki šmek pa dresovi izgledaju bogatije a ne kao kataloški od Macrona.Lokomotifa je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:26Ovaj dres je nešto najljepše što sam vidio u zadnje vrijeme. Ko god nam je kreirao dresove u zadnjih 5-6 godina fulao je. Mi smo historijski najčešće imali ove plavo bijele pruge i najljepše su.MisterBlue je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:10Iskreno prvi put čujem za ovaj portal što je objavio brat Levin ubica pitara na forumu ali evo ako ima istine neka moja želja kao navijača kad već možemo da maštamo ako Mirvić i zvanično ostaje u Klubu.
![]()
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- Lokomotifa
- Kontakt:
Ništa svijetlo plavo, tamno plave pruge su naše. Možda se neće odmah ispuniti naša želja, ali ako neko čita forum nek zna da raja priželjkuje ovakav dres.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Najljepsi dresMisterBlue je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:10Iskreno prvi put čujem za ovaj portal što je objavio brat Levin ubica pitara na forumu ali evo ako ima istine neka moja želja kao navijača kad već možemo da maštamo ako Mirvić i zvanično ostaje u Klubu.
![]()
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
dubioza144 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:50Hajmo malo pricat o tome kako nas strateski partner nema imena ljudi koje bi stavio da mu vode klub ili eto on da bude predsjednik a ostala mjesta nema ko popunit jer covjek je usao u nesto bez plana i bez svojih ljudi, pa bolje da smo pustili Tunu i ostale da vode klub makar bi sad znali sta ce se desavat nesto bi se makar pokusalo ovako nam klub ide vise prema losem nego prema necemu dobrom. A kad vidis da je direktor neki novinar koji je dobio otkaz na televiziji i ni po cemu nije relevantan da bude direktor po tome vidis da Mirvic nema nijednog kvalitetnog covjeka uz sebe koji moze vodit klub svaka njemu cast na poslovima tamo koje radi i svima koji mu to vode al ovo je izgleda tezak zalogaj za njega, i samo nemoj da neko kaze cuj tezak zalogaj a covjek obrce milione ili nesto u tim fazonu to je isto da keramicar dodje i hoce da ti razvodi struju po stanu a ne poznaje ni jednog elektricara
Nakon Nijaza čudi me da je ostao uopšte a naravno da nema kad je Nijaz trebao biti centralna figura operacije. Sad vjerovatno preispituje sve ljude sa kojima je šta dogovarao oko kluba a koji su došli preko Nijaza.dubioza144 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 20:01I kako to nikad niko nije kontaktiro bivseg predsjednika pa da se sazna zasto je otkaz dobio a bio je kao covjek od povjerenja za Mrivica pa da cujemo i njegovu pricu
Mada, kako mahala priča, kad je bio tu, imao je sastanak sa Nijazom i isti ga je nagovarao da napusti projekat i klub a sa druge strane mahala opet kaže da Nijaz ima želju da se vrati u klub i da ga Badžak podržava u tome i da bi on sa njim isto ukoliko Sanin digne sidro.
Nejse, Nijaz je dosta toga rekao u izvještaju koji je podnio Skupštini a sumnjam da ga novinari nisu salijetali da dobiju još detalja.
Saninu je najbolje da pošalje nekoga iz SAD-a od povjerenja a ko se razumije prvenstveno u finansije. Očekivao sam to prvi put a očekujem i sada. On ovdje ne smije nikome u potpunosti vjerovati.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Itekako ima plan i imena. Sve ce ti se samo kazati.dubioza144 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:50Hajmo malo pricat o tome kako nas strateski partner nema imena ljudi koje bi stavio da mu vode klub ili eto on da bude predsjednik a ostala mjesta nema ko popunit jer covjek je usao u nesto bez plana i bez svojih ljudi, pa bolje da smo pustili Tunu i ostale da vode klub makar bi sad znali sta ce se desavat nesto bi se makar pokusalo ovako nam klub ide vise prema losem nego prema necemu dobrom. A kad vidis da je direktor neki novinar koji je dobio otkaz na televiziji i ni po cemu nije relevantan da bude direktor po tome vidis da Mirvic nema nijednog kvalitetnog covjeka uz sebe koji moze vodit klub svaka njemu cast na poslovima tamo koje radi i svima koji mu to vode al ovo je izgleda tezak zalogaj za njega, i samo nemoj da neko kaze cuj tezak zalogaj a covjek obrce milione ili nesto u tim fazonu to je isto da keramicar dodje i hoce da ti razvodi struju po stanu a ne poznaje ni jednog elektricara
Sanine puna podrska! Rascisti sve od cistacice do vrha!
Valjda neko ima u planu u klubu zaganjati Višću, Trabzon nije želio produžiti ugovor s njim, nama bi itekako dao ruke...
Nemoj molim te, mislim da je 1990 godiste, znaci 36 punih godina. Bolje dovesti nekog mladjeg.
Nije igrao Njemacku ko Bico nego truhnuo cijeli zivot u Turskoj.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Za razliku Bicakcica koji je bio ispodprosjecan stoper u njemackoj . U ekipi koja je bila poznata po losoj odbrani sa slucajem da samo 2 sezone primali manje od 50 golova a jedna od tih je 48 a druga 37 . I u tim sezonama je odigrao samo 18 i 9 utakmica ulazeci vecinom sa klupe . Sa druge strane Visca je imao sezona gdje je bio najbolji igrac u Turskoj i pored toga sve sezone vrlo konstantan . Jest da su Viscu povrede sahranile zadnjih par sezona pa sumnjam da bi imao zelje nastaviti sa fudbalom .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Koliko je pobjeda imao Edis?zeljovolimte je napisao/la: ↑23 maj 2026, 10:01Edis je sveukupno imao 6 poraza..Riquelme1921 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 09:12Ma kakav on, smarao mjesec dana da je Adžem i Mulalić bolji od Ćorića hahahaha
Zaboravlja da je Edis izgubio jedno 5 zaredom pa je zato došao Bašić, ekipa se nije mogla sastaviti haman izgubili Europu bili..
Dok je Basic skupio 3 u ligi od 9 utakmica, i izbacio nas iz kupa protiv Veleza na Grbavici. Kasnije je Basic dobio samostalno da nas vodi i umalo nismo iz lige ispali.
Toliko ste ocajni bili da ste optuzili Dinu Djurbuzovica kako mu neko dogovara utakmice.
Cisto da se ne zaboravi zbog kerova kao sto si ti.
Kako nas je potopio u oprostajnoj utakmici od Ivice?
To proljece kad je dosao dobio lavorase 2-0 i Velez 1-0 u sudijskom golom Bece pa smo 2.5 mjeseca bili bez pobjede do kraja.
Sto se tice naredne sezone sve je dobio preko Santosa, na kraju ubio ekipu fizicki i psihicki, objasnjavao nesto atletskoj stazi u Trebinju i bruko nas svojim izjavama na presicama.
Neka hvala, pokazalo se gdje je radio Nermin van Zelje i gdje je hljeb jeo a gdje Edis.
Pametnom dosta.
Bicakcic bi u Turskoj bip top 3 stopera a Visca u Njemackoj ili bilo gdje van Turske tesko da bi ista napravio.Pact1921 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 21:36Za razliku Bicakcica koji je bio ispodprosjecan stoper u njemackoj . U ekipi koja je bila poznata po losoj odbrani sa slucajem da samo 2 sezone primali manje od 50 golova a jedna od tih je 48 a druga 37 . I u tim sezonama je odigrao samo 18 i 9 utakmica ulazeci vecinom sa klupe . Sa druge strane Visca je imao sezona gdje je bio najbolji igrac u Turskoj i pored toga sve sezone vrlo konstantan . Jest da su Viscu povrede sahranile zadnjih par sezona pa sumnjam da bi imao zelje nastaviti sa fudbalom .
Zvali su ga u Španiju, Italiju pa i Njemačku ali nije smio otici.
Poenta je da su isto godiste da Ermin moze jos jer je fizicki pripremljeniji od Visce.
Stetite klubu i dogovoru koji jos nije potpisan sa sirenjem informacija jer retardirani novinari objave ono sto procitaju na forumuLevin je napisao/la: ↑23 maj 2026, 20:16Dres je top ali fakat. Za ovaj dizajn bih glasao.MisterBlue je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:30Hvala puno brate drago mi je da se i drugima dopada. Fokus mi je bio na ovim prugama koje odavno ne krase naš domaći dres a ujedno ovi zlatni detalji to jest linije koje samo adidas ima na svojim rukavima dodaju baš neki šmek pa dresovi izgledaju bogatije a ne kao kataloški od Macrona.Lokomotifa je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:26
Ovaj dres je nešto najljepše što sam vidio u zadnje vrijeme. Ko god nam je kreirao dresove u zadnjih 5-6 godina fulao je. Mi smo historijski najčešće imali ove plavo bijele pruge i najljepše su.![]()
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
Helemnejse
- Kontakt:
Kakav visca karinas izlazi iz acla . 36 godina, nek pravi vikendice po nisicima, dolovima, bakicima i renta ih
- dubioza144
- Kontakt:
Visca bez nogu je bolji od Sabica sa nogama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.