Jakirović, Rendulić i Zekić su tri frenda od kojih je Profa najbolji stručnjak među njima, pa Rendulić a Zeka je na trećem mjestu...LondonBlues je napisao/la: ↑24 maj 2026, 11:08Sad ce objektivne Sarajlije da te isperu kako je Zekic najbolji trener kojeg je liga ikad vidila.PiazzaGrande je napisao/la: ↑24 maj 2026, 10:01Profa legendo, od Sablje islama do Mikela Artete za tri i pol godine!![]()
Skandal, skandal, skandal!!!![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
PiazzaGrande
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Volim te bola'!
Je.bo vas jakir, teleca glavusa, nije on nikakav bosanac.
Osvajanjem namjestenog kupa ili imanjem isto bodova. Ma haj ali treba posebna sorta trenera da primi 4 od radnika za 15 minuta . Ako se dobro sjecam sloboda vam dosla na kosevo ljudi ne mogu meda sa kasike citavu sezonu niste imali sut na gol sa tim mocnim Zekicem .Vanja8 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 11:29Bitno je da je Zekic odveo Zelju u Evropu, jer je Zeljo nije obezbjedio...Pact1921 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 11:22Ma Zekic nije ni najbolji trener Sarajeva poslije rata. Uhvatili se njega kako je bio neki cudotvorac frajer zavrsio na isto bodova kao Zeljeznicar i osvojio namjesten kup za koga ih je njihova grupa prozvala .LondonBlues je napisao/la: ↑24 maj 2026, 11:08
Sad ce objektivne Sarajlije da te isperu kako je Zekic najbolji trener kojeg je liga ikad vidila.
Dva kluba izvesti u Evropu u jednoj sezoni mu donosi epitet najboljeg trenera...![]()
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.
I da ne bi tako loseg trenera vi bi Evropu gledali po kaficima...Pact1921 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 11:47Osvajanjem namjestenog kupa ili imanjem isto bodova. Ma haj ali treba posebna sorta trenera da primi 4 od radnika za 15 minuta . Ako se dobro sjecam sloboda vam dosla na kosevo ljudi ne mogu meda sa kasike citavu sezonu niste imali sut na gol sa tim mocnim Zekicem .
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Nisu to insajderske mene ili nekog drugog s foruma već izjave bivšeg člana vašeg skautskog tima,Josipa Korde.bvsic je napisao/la: ↑24 maj 2026, 10:53Dok vas dvojica komentarisete, znamo da nije tako sigurnoZaboljesutra je napisao/la: ↑24 maj 2026, 09:53Sarajevo nije ni broj 1 u glavnom gradu BiH a ne ostatku države.HercegovinaCali je napisao/la: ↑24 maj 2026, 09:41
Dokle god braća Mirvić upravljaju - tj. jedan je 100% privatizirao klub, drugi će uskoro - mi u Mostaru spavamo mirno.
Samo pusti braću nek' rade kako misle,znaš da će negdje pogriješiti i sami sebe saplest'.
Jakiroviću čestitke, još jedan pokazatelj kvalitete rada i jedna velika reklama Zrinjskom nakon Luke Modrića,Pere Sučića i utakmica protiv Aston Ville (osvajača ELe) i C. Palacea (budući osvajač CLe).
Mentalitet pobjednika!
Dovoljno je poslušati podcast ljudi nakon što prestanu sa radom u FK Sarajevo da vidiš koji je to cirkus od kad je pod upravljanjem narkokartela Mirvić.
Takva gromada od kluba a jedna sponzoruša određuju taktiku kao u Bayerna![]()
Idućih 10 godina nema šanse da nešto osvoje,možda kup BiH ako od njega odustanu Zrinjski ,Borac i Velež.![]()
Vase insajderske u rangu nodija i 1921boya
Ukratko, više pomažu konkurenciji nego klubu kojeg predstavljaju.
Pa onda i vi se zahvalite rendulicu fino kad je Zrinjski osvojio kup protiv veleza a vi bili 4 . Kako ono je govorio Mulalic najveca plata 2500 maraka i osvojeno 3 mjesto . A ako se dobro sjecam te sezone par pojedinaca iz sarajeva nije smjelo ici kod frizera.Vanja8 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 12:06I da ne bi tako loseg trenera vi bi Evropu gledali po kaficima...Pact1921 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 11:47Osvajanjem namjestenog kupa ili imanjem isto bodova. Ma haj ali treba posebna sorta trenera da primi 4 od radnika za 15 minuta . Ako se dobro sjecam sloboda vam dosla na kosevo ljudi ne mogu meda sa kasike citavu sezonu niste imali sut na gol sa tim mocnim Zekicem .![]()
![]()
![]()
Sta se mi imamo Rendulicu zahvaljivati, nije Rendulic trenirao Zelju...Pact1921 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 12:13Pa onda i vi se zahvalite rendulicu fino kad je Zrinjski osvojio kup protiv veleza a vi bili 4 . Kako ono je govorio Mulalic najveca plata 2500 maraka i osvojeno 3 mjesto . A ako se dobro sjecam te sezone par pojedinaca iz sarajeva nije smjelo ici kod frizera.Vanja8 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 12:06I da ne bi tako loseg trenera vi bi Evropu gledali po kaficima...Pact1921 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 11:47
Osvajanjem namjestenog kupa ili imanjem isto bodova. Ma haj ali treba posebna sorta trenera da primi 4 od radnika za 15 minuta . Ako se dobro sjecam sloboda vam dosla na kosevo ljudi ne mogu meda sa kasike citavu sezonu niste imali sut na gol sa tim mocnim Zekicem .![]()
![]()
![]()
A cini mi se da ste za vrijema Zekica, mislim tog loseg trenera bili pokrenuli incijativu da se Mufticu digne spomenik ispred stadiona...
A vi ste pali na istu foru kao ovi nasi sa Nerminom Basicem . Ekipa uveze 3 pasa i odmah misle imaju dobrog trenera. To sto je Zekic vodio iole ozbiljna ekipa kad dodje i igra protiv takvog sistema odmah raznosi sarajevo sto su najbolje pokazali rumuni . Jeste vi izgledali bolje ali vama palestinac gurnu Hat trick .Vanja8 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 12:19Sta se mi imamo Rendulicu zahvaljivati, nije Rendulic trenirao Zelju...Pact1921 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 12:13Pa onda i vi se zahvalite rendulicu fino kad je Zrinjski osvojio kup protiv veleza a vi bili 4 . Kako ono je govorio Mulalic najveca plata 2500 maraka i osvojeno 3 mjesto . A ako se dobro sjecam te sezone par pojedinaca iz sarajeva nije smjelo ici kod frizera.
A cini mi se da ste za vrijema Zekica, mislim tog loseg trenera bili pokrenuli incijativu da se Mufticu digne spomenik ispred stadiona...![]()
![]()
![]()
![]()
Sve si u pravu...Pact1921 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 12:23A vi ste pali na istu foru kao ovi nasi sa Nerminom Basicem . Ekipa uveze 3 pasa i odmah misle imaju dobrog trenera. To sto je Zekic vodio iole ozbiljna ekipa kad dodje i igra protiv takvog sistema odmah raznosi sarajevo sto su najbolje pokazali rumuni . Jeste vi izgledali bolje ali vama palestinac gurnu Hat trick .Vanja8 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 12:19Sta se mi imamo Rendulicu zahvaljivati, nije Rendulic trenirao Zelju...Pact1921 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 12:13
Pa onda i vi se zahvalite rendulicu fino kad je Zrinjski osvojio kup protiv veleza a vi bili 4 . Kako ono je govorio Mulalic najveca plata 2500 maraka i osvojeno 3 mjesto . A ako se dobro sjecam te sezone par pojedinaca iz sarajeva nije smjelo ici kod frizera.
A cini mi se da ste za vrijema Zekica, mislim tog loseg trenera bili pokrenuli incijativu da se Mufticu digne spomenik ispred stadiona...![]()
![]()
![]()
![]()
A ovo vise govori o stanju Sarajevskih timova trenutno sutra derbi mi ovdje o Zoranu Zekicu raspravljamoVanja8 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 12:26Sve si u pravu...Pact1921 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 12:23A vi ste pali na istu foru kao ovi nasi sa Nerminom Basicem . Ekipa uveze 3 pasa i odmah misle imaju dobrog trenera. To sto je Zekic vodio iole ozbiljna ekipa kad dodje i igra protiv takvog sistema odmah raznosi sarajevo sto su najbolje pokazali rumuni . Jeste vi izgledali bolje ali vama palestinac gurnu Hat trick .![]()
Pact1921 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 12:29A ovo vise govori o stanju Sarajevskih timova trenutno sutra derbi mi ovdje o Zoranu Zekicu raspravljamoVanja8 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 12:26Sve si u pravu...Pact1921 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 12:23
A vi ste pali na istu foru kao ovi nasi sa Nerminom Basicem . Ekipa uveze 3 pasa i odmah misle imaju dobrog trenera. To sto je Zekic vodio iole ozbiljna ekipa kad dodje i igra protiv takvog sistema odmah raznosi sarajevo sto su najbolje pokazali rumuni . Jeste vi izgledali bolje ali vama palestinac gurnu Hat trick .![]()
Pa sutra je sve poznato, Zeljo favorit, danas Sanin postaje Predsjednik UO, bice premije za sutrasnju tekmu, najavljen adidas, novi SD...Pact1921 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 12:29A ovo vise govori o stanju Sarajevskih timova trenutno sutra derbi mi ovdje o Zoranu Zekicu raspravljamoVanja8 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 12:26Sve si u pravu...Pact1921 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 12:23
A vi ste pali na istu foru kao ovi nasi sa Nerminom Basicem . Ekipa uveze 3 pasa i odmah misle imaju dobrog trenera. To sto je Zekic vodio iole ozbiljna ekipa kad dodje i igra protiv takvog sistema odmah raznosi sarajevo sto su najbolje pokazali rumuni . Jeste vi izgledali bolje ali vama palestinac gurnu Hat trick .![]()
Nase zvijezde vec na odmoru, mi zadovoljni i remijem...
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kupuju statut na crnom tržištu
Iako Kusturica nije eksplicitno potvrdio da li je njegov dokument nelegalno završio na Grbavici, tajming ove objave otvara prostor za takve sumnje.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Mitomani i falsifikatori apsolutno svega nastavljaju po starom.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Oteli od slavije i napretka igrace, a da ne otimaju nekakve statute. Nista novo od austrougarske prcije
S gospodom gospodski, s klošarima klošarski.
Nikad prvi nikog uvrijedio nisam, sebe i na svoje nedam.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Koga ce Fedja preuzeti, Jakirovic sa Hullom u Premier ligi, on se brukao s Mariborom. A trenerski su tu negdje, sta ces Fedja, kad si se sunetio
Nisam nikoga prijavio.let3 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 11:20Vidim da si prijavio post Sambe, neka si.
A jesu li ti zasmetali i ovi postovi ? jesi li i ovo prijavljivao ?
Odgovori onako posteno![]()
Cisto da vidimo neke stvari.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Hahahah kakvi ste vi mitomani, pa vi ste otimali igrače od svih tadašnjih klubova jer ste nastali kao projekat Udbe i elite, doslovno je igračima bilo naređeno da dođu kod vas
Željezničar za život cijeli!
Ma neka svako prijavljuje k'o smatra da treba prijaviti.
I ja sam prijavljivao, vidio ne pije vode i rokaj braco.
Pišem jezikom koji razumiju.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
.png)