Premijer liga BiH - aktuelno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dajte na cijeli jug, dajte nam cijeli jug, dajte nam cujeli jug... Kome, čemu

Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
Marokanci58
- Kontakt:
Hoće li Chesa i Nuni dijeliti besplatne ulaznice cijeli dan po centru nama kojima fali 4 godine do penzije i ostalima?ErosViverosViv je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:43Da, bez brige.Marokanci58 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:46Je li i danas besplatan ulaz za juniore do 18 godina kao i do sada na Koševu?
BRATSTVO GRAČANiCA
Hoće. Ali, gore su ti zaboravili napomenuti da je šabanima strogo zabranjen ulaz. Znači, najnormalnije te mogu vratiti sa ulaza i pored toga što posjeduješ važeću ulaznicu.Marokanci58 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:52Hoće li Chesa i Nuni dijeliti besplatne ulaznice cijeli dan po centru nama kojima fali 4 godine do penzije i ostalima?ErosViverosViv je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:43Da, bez brige.Marokanci58 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:46Je li i danas besplatan ulaz za juniore do 18 godina kao i do sada na Koševu?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Sto se ovaj marokanac ne brine hoce li gledat derbi sa doboj istokom sljedece sezone nego sto baljezga o dva najveca kluba u BiH. Jebote chesa i nuni u pakas.
-
sakahuligana
- Kontakt:
**** te otac glupi , govorim za trenutnu situaciju ljiljana nema u Banjaluci nit je bilo u PrijedoruNoProfit je napisao/la: ↑24 maj 2026, 17:52sakahuligana je napisao/la: ↑24 maj 2026, 16:27Ja bih prije rekao da vama smetaju ljiljani , slabo ih nosite po gostovanjima npr Banja Luka , Prijedor a i niste u Banjaluci pokazali neki patriotizam nit ljiljana nit pjesama
Ne krivim te, ti si vjerojatno imao 6 godina kad je nastala ova slika.
Ali evo i od ove sezone.
![]()
Herson je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:56Hoće. Ali, gore su ti zaboravili napomenuti da je šabanima strogo zabranjen ulaz. Znači, najnormalnije te mogu vratiti sa ulaza i pored toga što posjeduješ važeću ulaznicu.Marokanci58 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:52Hoće li Chesa i Nuni dijeliti besplatne ulaznice cijeli dan po centru nama kojima fali 4 godine do penzije i ostalima?
Pa kad su Manijaci prije ovoga unijeli ljiljane na stadion u Banjaluci, yebem li ti sve mrtvo i živo, ono narkomansko?sakahuligana je napisao/la: ↑25 maj 2026, 14:24**** te otac glupi , govorim za trenutnu situaciju ljiljana nema u Banjaluci nit je bilo u PrijedoruNoProfit je napisao/la: ↑24 maj 2026, 17:52sakahuligana je napisao/la: ↑24 maj 2026, 16:27Ja bih prije rekao da vama smetaju ljiljani , slabo ih nosite po gostovanjima npr Banja Luka , Prijedor a i niste u Banjaluci pokazali neki patriotizam nit ljiljana nit pjesama
Ne krivim te, ti si vjerojatno imao 6 godina kad je nastala ova slika.
Ali evo i od ove sezone.
![]()
Sta je ovo ? dovodimo trenera koji je gori i od Save. Frajer nogiran iz svakog kluba.
Estagfirullah
hoce li nas ikad Bog pogledati i smilovati. Bolje Mulaosmanovica ostaviti.
Estagfirullah
- svrakino1921
- Kontakt:
-
Marokanci58
- Kontakt:
Idi tapkaj vođi na tiktoku bolje ti je, fali mu još jedna ruža za x3.Herson je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:56Hoće. Ali, gore su ti zaboravili napomenuti da je šabanima strogo zabranjen ulaz. Znači, najnormalnije te mogu vratiti sa ulaza i pored toga što posjeduješ važeću ulaznicu.Marokanci58 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:52Hoće li Chesa i Nuni dijeliti besplatne ulaznice cijeli dan po centru nama kojima fali 4 godine do penzije i ostalima?
BRATSTVO GRAČANiCA
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nevezano za vas ali ja kad proćitam "stabilizacija", "vrijeme", "strpljenje" znam da je to u 99% osuđeno na propast.
Ovaj naš nultiMirvić potrošio milione a opet Mamić govori o nekom procesu za koji treba "vrijeme"
Vidjet ćeš za mjesec-dva po prelaznom roku kakva je situacija.
Doktor za retardaciju.
Ti termini tip "stabilizacija, strpljenje, treba vremena" bas to o cemu pises- su ustvari jedna floskula i unaprijed smisljen izgovor za eventualni neuspjeh. Samo kad cujem te izraze odmah mi je muka, a koristili su mnogi treneri. Bar u Zelji. Kad cujem Treba vremena...za sta jadan ne bioDoktorXabaras je napisao/la: ↑25 maj 2026, 14:51Nevezano za vas ali ja kad proćitam "stabilizacija", "vrijeme", "strpljenje" znam da je to u 99% osuđeno na propast.
Ovaj naš nultiMirvić potrošio milione a opet Mamić govori o nekom procesu za koji treba "vrijeme"
Vidjet ćeš za mjesec-dva po prelaznom roku kakva je situacija.
Dolaze u poluamatersku PLBIH, a ne u Bundesligu ili nekdaasnju YU ligu gdje je bio kvalitet. Jos dolaze u Zelju i pricaju o nekom strpljenju
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
DoktorXabaras je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:51Dajte na cijeli jug, dajte nam cijeli jug, dajte nam cujeli jug... Kome, čemu![]()
![]()
Jel moguce da o posjeti pricaju? Sta se desava sa vama? Pa zato vam se grupa i gasi, sve degenerici oca yebali
-
Marokanci58
- Kontakt:
Nije to samo u Želji, tako je u svakom klubu u BiH, čim dolazi neko novi, odmah alibi da nema pritisak rezultatski traži godine strpljenja i stabilizacije i u 100% slučajeva odleti u pm za godinu dvije.let3 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 15:13Ti termini tip "stabilizacija, strpljenje, treba vremena" bas to o cemu pises- su ustvari jedna floskula i unaprijed smisljen izgovor za eventualni neuspjeh. Samo kad cujem te izraze odmah mi je muka, a koristili su mnogi treneri. Bar u Zelji. Kad cujem Treba vremena...za sta jadan ne bioDoktorXabaras je napisao/la: ↑25 maj 2026, 14:51Nevezano za vas ali ja kad proćitam "stabilizacija", "vrijeme", "strpljenje" znam da je to u 99% osuđeno na propast.
Vidjet ćeš za mjesec-dva po prelaznom roku kakva je situacija.![]()
Dolaze u poluamatersku PLBIH, a ne u Bundesligu ili nekdaasnju YU ligu gdje je bio kvalitet. Jos dolaze u Zelju i pricaju o nekom strpljenjupa ako ne mozes sa njim izboriti Evropu u ovoj ligi, pa koji q dolaze i prihvacaju se tog posla.
BRATSTVO GRAČANiCA
Ne kontaš ti poentu posta, hajde malo razmisli, ako ne uspiješ objasnit ćemo tiGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑25 maj 2026, 15:14DoktorXabaras je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:51Dajte na cijeli jug, dajte nam cijeli jug, dajte nam cujeli jug... Kome, čemu![]()
![]()
Jel moguce da o posjeti pricaju? Sta se desava sa vama? Pa zato vam se grupa i gasi, sve degenerici oca yebali![]()
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
mnon46 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:47To se desi kad nemas pamet, argumente a ni 20 godina.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:45Uhvatis me za yaya maloumnice
A Odinaku za srednju nogu
Filozofija ‘21
Degenerik, 90% vas je pisalo ovde da nije bio faul, kasnije u emsiji taj vas pitar rece da je ostetio Zelju?
Al hajde tebi cemo degenerik vjerovati , faul je bio
Čuj smetaju ljiljani, matere mi ti si pobjednik u glupostima, banuj se samsakahuligana je napisao/la: ↑25 maj 2026, 14:24**** te otac glupi , govorim za trenutnu situaciju ljiljana nema u Banjaluci nit je bilo u Prijedoru
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Naravno da smo kukali da nam date cijeli jug kad je utakmica imala neki znacaj i kad 1000 pisanih karti ode za 2 sataMorpheus je napisao/la: ↑25 maj 2026, 15:15Ne kontaš ti poentu posta, hajde malo razmisli, ako ne uspiješ objasnit ćemo tiGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑25 maj 2026, 15:14DoktorXabaras je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:51Dajte na cijeli jug, dajte nam cijeli jug, dajte nam cujeli jug... Kome, čemu![]()
![]()
Jel moguce da o posjeti pricaju? Sta se desava sa vama? Pa zato vam se grupa i gasi, sve degenerici oca yebali![]()
Nije ti ovo danas mjerilo sine, al opet ce nas na jugu vise biti , shhh
Ide slika kortea
Opet lik po svom, opet ne razumije
Hajde malo mućni tom glavom
Hajde malo mućni tom glavom
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Combattente87, Hrasno15, misstianopenaldo, rishovski, Zigazaga i 38 gostiju.
.png)