Premijer liga BiH - aktuelno
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Problem za Velež
Kako saznaje SportSport Velež će u Evropi i kada bude domaćin zapravo biti gost jer neće igrati na svom stadionu.
Naime, prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli, Velež će svoje evropske utakmice igrati u Zenici.
Razlog je taj što stadion Rođeni nema tri natrivene tribine i novinarsku ložu.
Kako saznaje SportSport Velež će u Evropi i kada bude domaćin zapravo biti gost jer neće igrati na svom stadionu.
Naime, prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli, Velež će svoje evropske utakmice igrati u Zenici.
Kakva glupost.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
sakahuligana
- Kontakt:
Hoces sam sebi pocet psovat ili da ti ja psujem , par postova prije mog je tobe napisao sutra svi ljiljane na stadion to im najvise smeta ... glupaneMorpheus je napisao/la: ↑25 maj 2026, 15:17Čuj smetaju ljiljani, matere mi ti si pobjednik u glupostima, banuj se samsakahuligana je napisao/la: ↑25 maj 2026, 14:24**** te otac glupi , govorim za trenutnu situaciju ljiljana nema u Banjaluci nit je bilo u Prijedoru
Pa NoDi kaze da je sva ova ujdurma oko statuta bila da Savo ode sam, a da je novi trener zelja Marica...
Ako NoDi laze, lazem i ja...
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Amirutah1988 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 15:39Problem za Velež
Niksic ce jos koji milion dati, yebo ih Josip Broz
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Ne shvatam ovo"natkrivene tribine",da je to neki uslov,pa Zrinjski jel ima,BB,i ostali?
Mislim da je problem oko novinarske loze.
Uostalom zasto ne igraju na stadionu Zrinjskog ako vec ispunjava uslove,zasto bi isli u Zenicu,apsurdno
Mislim da je problem oko novinarske loze.
Uostalom zasto ne igraju na stadionu Zrinjskog ako vec ispunjava uslove,zasto bi isli u Zenicu,apsurdno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pokušavali su mnogu, oćito bezuspješno. Tako da ostavi samo nepotrebno trošenje tastature.Morpheus je napisao/la: ↑25 maj 2026, 15:15Ne kontaš ti poentu posta, hajde malo razmisli, ako ne uspiješ objasnit ćemo tiGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑25 maj 2026, 15:14DoktorXabaras je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:51Dajte na cijeli jug, dajte nam cijeli jug, dajte nam cujeli jug... Kome, čemu![]()
![]()
Jel moguce da o posjeti pricaju? Sta se desava sa vama? Pa zato vam se grupa i gasi, sve degenerici oca yebali![]()
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ovakav nacin pokusaja pravdanja je poprilicno morbidan jer zelis predstaviti naselje Kosevo kao neku pustinju, a grad Sarajevo kao Moskvu. Zanemarit cemo cinjenicu da na 2-3 minute pjeske imas Ciglane za koje se toliko dicete da su vase, pa Jezero i okolina, i da ne spominjem da je naselje odmah iznad parkinga stadiona.guadalupe je napisao/la: ↑25 maj 2026, 10:40Jao glupana i recenice "Sami priznaju da je vecini njihovih navijaca stadion Kosevo, koji se nalazi u Opcini Centar, predaleko." Pa ne zive ljudi na stadionu degenu sta si htio napisati uopste ni sam ne znas, nije Kosevo okruzeno zgradama kao Grbavica da si ikad prosao znao bi .KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 maj 2026, 10:14Fascinantno kako uvijek sami sebe gase. Sami priznaju da je vecini njihovih navijaca stadion Kosevo, koji se nalazi u Opcini Centar, predaleko.
Fakat mi nekad bude zao zajebavati ih kad ovako sami sebe pocnu blamirati. Na kraju se samo jos jednom jasno vidi istina koja se oduvijek znala.
75>25
Mozes se slobodno javiti u pp za cas historije tog dijela grada, provincijalac.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Google maps like this post.KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 maj 2026, 16:11Ovakav nacin pokusaja pravdanja je poprilicno morbidan jer zelis predstaviti naselje Kosevo kao neku pustinju, a grad Sarajevo kao Moskvu. Zanemarit cemo cinjenicu da na 2-3 minute pjeske imas Ciglane za koje se toliko dicete da su vase, pa Jezero i okolina, i da ne spominjem da je naselje odmah iznad parkinga stadiona.guadalupe je napisao/la: ↑25 maj 2026, 10:40Jao glupana i recenice "Sami priznaju da je vecini njihovih navijaca stadion Kosevo, koji se nalazi u Opcini Centar, predaleko." Pa ne zive ljudi na stadionu degenu sta si htio napisati uopste ni sam ne znas, nije Kosevo okruzeno zgradama kao Grbavica da si ikad prosao znao bi .KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 maj 2026, 10:14Fascinantno kako uvijek sami sebe gase. Sami priznaju da je vecini njihovih navijaca stadion Kosevo, koji se nalazi u Opcini Centar, predaleko.
Fakat mi nekad bude zao zajebavati ih kad ovako sami sebe pocnu blamirati. Na kraju se samo jos jednom jasno vidi istina koja se oduvijek znala.
75>25
Mozes se slobodno javiti u pp za cas historije tog dijela grada, provincijalac.
Doktor za retardaciju.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Svi sa ljiljanima nek manijaci crknu od muke 
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 17:10Ni tekst ne znas babo te je.bo retardirani![]()
Ne pjevam , kazem samo da se mora rusit, kakav degenerik majq **** mutavu
Mandicu je Zeljo svetinja, u kontaktu je sa Manijacima, rusit ce i napravit pravi graCki i evropski stadion
Srušit će ga pitari četnici svakako
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
GluperdoGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑25 maj 2026, 17:13
Ne pjevam , kazem samo da se mora rusit, kakav degenerik majq **** mutavu
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 17:17GluperdoGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑25 maj 2026, 17:13
Ne pjevam , kazem samo da se mora rusit, kakav degenerik majq **** mutavu![]()
Jesi kupio kartu degenerik, podrzi bar na derbiju svoj udbaski klub bezuba propalico
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Nema kortea da se uslikam pa necu ni iciGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑25 maj 2026, 17:20DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 17:17GluperdoGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑25 maj 2026, 17:13
Ne pjevam , kazem samo da se mora rusit, kakav degenerik majq **** mutavu![]()
Jesi kupio kartu degenerik, podrzi bar na derbiju svoj udbaski klub bezuba propalico
Njima ne dozvoliti da unose srpske zastave. Isprebijati svakog sa zastavom i vratiti ga nazad preko drine!
Trenutno korisnika/ca: ArmandoMarenzi, Beli98, Combattente87, Jet2Holiday, JimmyPage, klasik, Marokanci58, Venom i 64 gosta.

.png)