Estagfirullah
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta je ovo ? dovodimo trenera koji je gori i od Save. Frajer nogiran iz svakog kluba.
Estagfirullah
hoce li nas ikad Bog pogledati i smilovati. Bolje Mulaosmanovica ostaviti.
Estagfirullah
- svrakino1921
- Kontakt:
-
Marokanci58
- Kontakt:
Idi tapkaj vođi na tiktoku bolje ti je, fali mu još jedna ruža za x3.Herson je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:56Hoće. Ali, gore su ti zaboravili napomenuti da je šabanima strogo zabranjen ulaz. Znači, najnormalnije te mogu vratiti sa ulaza i pored toga što posjeduješ važeću ulaznicu.Marokanci58 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:52Hoće li Chesa i Nuni dijeliti besplatne ulaznice cijeli dan po centru nama kojima fali 4 godine do penzije i ostalima?
BRATSTVO GRAČANiCA
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nevezano za vas ali ja kad proćitam "stabilizacija", "vrijeme", "strpljenje" znam da je to u 99% osuđeno na propast.
Ovaj naš nultiMirvić potrošio milione a opet Mamić govori o nekom procesu za koji treba "vrijeme"
Vidjet ćeš za mjesec-dva po prelaznom roku kakva je situacija.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Ti termini tip "stabilizacija, strpljenje, treba vremena" bas to o cemu pises- su ustvari jedna floskula i unaprijed smisljen izgovor za eventualni neuspjeh. Samo kad cujem te izraze odmah mi je muka, a koristili su mnogi treneri. Bar u Zelji. Kad cujem Treba vremena...za sta jadan ne bioDoktorXabaras je napisao/la: ↑25 maj 2026, 14:51Nevezano za vas ali ja kad proćitam "stabilizacija", "vrijeme", "strpljenje" znam da je to u 99% osuđeno na propast.
Ovaj naš nultiMirvić potrošio milione a opet Mamić govori o nekom procesu za koji treba "vrijeme"
Vidjet ćeš za mjesec-dva po prelaznom roku kakva je situacija.
Dolaze u poluamatersku PLBIH, a ne u Bundesligu ili nekdaasnju YU ligu gdje je bio kvalitet. Jos dolaze u Zelju i pricaju o nekom strpljenju
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
DoktorXabaras je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:51Dajte na cijeli jug, dajte nam cijeli jug, dajte nam cujeli jug... Kome, čemu![]()
![]()
Jel moguce da o posjeti pricaju? Sta se desava sa vama? Pa zato vam se grupa i gasi, sve degenerici oca yebali
-
Marokanci58
- Kontakt:
Nije to samo u Želji, tako je u svakom klubu u BiH, čim dolazi neko novi, odmah alibi da nema pritisak rezultatski traži godine strpljenja i stabilizacije i u 100% slučajeva odleti u pm za godinu dvije.let3 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 15:13Ti termini tip "stabilizacija, strpljenje, treba vremena" bas to o cemu pises- su ustvari jedna floskula i unaprijed smisljen izgovor za eventualni neuspjeh. Samo kad cujem te izraze odmah mi je muka, a koristili su mnogi treneri. Bar u Zelji. Kad cujem Treba vremena...za sta jadan ne bioDoktorXabaras je napisao/la: ↑25 maj 2026, 14:51Nevezano za vas ali ja kad proćitam "stabilizacija", "vrijeme", "strpljenje" znam da je to u 99% osuđeno na propast.
Vidjet ćeš za mjesec-dva po prelaznom roku kakva je situacija.![]()
Dolaze u poluamatersku PLBIH, a ne u Bundesligu ili nekdaasnju YU ligu gdje je bio kvalitet. Jos dolaze u Zelju i pricaju o nekom strpljenjupa ako ne mozes sa njim izboriti Evropu u ovoj ligi, pa koji q dolaze i prihvacaju se tog posla.
BRATSTVO GRAČANiCA
Ne kontaš ti poentu posta, hajde malo razmisli, ako ne uspiješ objasnit ćemo tiGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑25 maj 2026, 15:14DoktorXabaras je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:51Dajte na cijeli jug, dajte nam cijeli jug, dajte nam cujeli jug... Kome, čemu![]()
![]()
Jel moguce da o posjeti pricaju? Sta se desava sa vama? Pa zato vam se grupa i gasi, sve degenerici oca yebali![]()
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
mnon46 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:47To se desi kad nemas pamet, argumente a ni 20 godina.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:45Uhvatis me za yaya maloumnice
A Odinaku za srednju nogu
Filozofija ‘21
Degenerik, 90% vas je pisalo ovde da nije bio faul, kasnije u emsiji taj vas pitar rece da je ostetio Zelju?
Al hajde tebi cemo degenerik vjerovati , faul je bio
Čuj smetaju ljiljani, matere mi ti si pobjednik u glupostima, banuj se samsakahuligana je napisao/la: ↑25 maj 2026, 14:24**** te otac glupi , govorim za trenutnu situaciju ljiljana nema u Banjaluci nit je bilo u Prijedoru
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Naravno da smo kukali da nam date cijeli jug kad je utakmica imala neki znacaj i kad 1000 pisanih karti ode za 2 sataMorpheus je napisao/la: ↑25 maj 2026, 15:15Ne kontaš ti poentu posta, hajde malo razmisli, ako ne uspiješ objasnit ćemo tiGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑25 maj 2026, 15:14DoktorXabaras je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:51Dajte na cijeli jug, dajte nam cijeli jug, dajte nam cujeli jug... Kome, čemu![]()
![]()
Jel moguce da o posjeti pricaju? Sta se desava sa vama? Pa zato vam se grupa i gasi, sve degenerici oca yebali![]()
Nije ti ovo danas mjerilo sine, al opet ce nas na jugu vise biti , shhh
Ide slika kortea
Opet lik po svom, opet ne razumije
Hajde malo mućni tom glavom
Hajde malo mućni tom glavom
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Problem za Velež
Kako saznaje SportSport Velež će u Evropi i kada bude domaćin zapravo biti gost jer neće igrati na svom stadionu.
Naime, prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli, Velež će svoje evropske utakmice igrati u Zenici.
Razlog je taj što stadion Rođeni nema tri natrivene tribine i novinarsku ložu.
Kako saznaje SportSport Velež će u Evropi i kada bude domaćin zapravo biti gost jer neće igrati na svom stadionu.
Naime, prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli, Velež će svoje evropske utakmice igrati u Zenici.
Kakva glupost.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
sakahuligana
- Kontakt:
Hoces sam sebi pocet psovat ili da ti ja psujem , par postova prije mog je tobe napisao sutra svi ljiljane na stadion to im najvise smeta ... glupaneMorpheus je napisao/la: ↑25 maj 2026, 15:17Čuj smetaju ljiljani, matere mi ti si pobjednik u glupostima, banuj se samsakahuligana je napisao/la: ↑25 maj 2026, 14:24**** te otac glupi , govorim za trenutnu situaciju ljiljana nema u Banjaluci nit je bilo u Prijedoru
Pa NoDi kaze da je sva ova ujdurma oko statuta bila da Savo ode sam, a da je novi trener zelja Marica...
Ako NoDi laze, lazem i ja...
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Amirutah1988 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 15:39Problem za Velež
Niksic ce jos koji milion dati, yebo ih Josip Broz
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Ne shvatam ovo"natkrivene tribine",da je to neki uslov,pa Zrinjski jel ima,BB,i ostali?
Mislim da je problem oko novinarske loze.
Uostalom zasto ne igraju na stadionu Zrinjskog ako vec ispunjava uslove,zasto bi isli u Zenicu,apsurdno
Mislim da je problem oko novinarske loze.
Uostalom zasto ne igraju na stadionu Zrinjskog ako vec ispunjava uslove,zasto bi isli u Zenicu,apsurdno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pokušavali su mnogu, oćito bezuspješno. Tako da ostavi samo nepotrebno trošenje tastature.Morpheus je napisao/la: ↑25 maj 2026, 15:15Ne kontaš ti poentu posta, hajde malo razmisli, ako ne uspiješ objasnit ćemo tiGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑25 maj 2026, 15:14DoktorXabaras je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:51Dajte na cijeli jug, dajte nam cijeli jug, dajte nam cujeli jug... Kome, čemu![]()
![]()
Doktor za retardaciju.
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, VolimBiH96 i 20 gostiju.

.png)