Sutra laganih 2:0
ugasili ti se da ti ne kazem ko! sve ti jbm napacenoPendulum je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:50Ugasili se. Amin.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:45Samo je njima zanimljivo stavljati 23 ovo hahahahaha
Mi se za opstanak borili i da se ne ugasimo![]()
Pasa, sabani iz zenice nisu mogli skontati da crna i crvena daju bordo, pa su nam napravili bordo dimnu, u nasim bojama. Slobodno postavi sliku. To je bio pokusaj, a ovo je kako se radi.Marsiano je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:50Pa istu akciju ste vi popusili na bilinom prije 3 mjeseca, mene bi bilo sramota uradit to nakon sto mi to neko uradi 3 mjeseca unazad. Pali ste ku*cu za usi. Nikad tanji niste bilimaroonGiant je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:40Ne mogu se odluciti koja mi je draza pobjeda ove sezone 4-0 ili ova 1-0 sa crnim ofsajdom.
Jos i na tribinama, nisu sve karte ni prodali, i upalise im se bordo dimne, cisto da im se pokaze sta je akcija.
Ako te sretnem, samo suti...
ti ocekujes 3.5 hiljada ljudi na radni dan i s obzirom na situaciju u klubu ovo je odlicna brojkamaroonGiant je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:50Ne mozete 3 hiljade karata prodati sabani. Gdje su sad navijaci kad trebate u vas "drugi dom". Nazad u rupe i slobodno bukirajte ljetovanja.Arma00 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:46E čuj ono akcija HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAmaroonGiant je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:40Ne mogu se odluciti koja mi je draza pobjeda ove sezone 4-0 ili ova 1-0 sa crnim ofsajdom.
Jos i na tribinama, nisu sve karte ni prodali, i upalise im se bordo dimne, cisto da im se pokaze sta je akcija.
Ako te sretnem, samo suti...
Ma naucili su oni kmečati, daaaaaj priznajjjj mi neregularaaaan gooool kmeee kmeee
Ne do Bog da neko od vas zna odgovoriti bez psovki. K nozi keru!Rahatlokum je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:51ugasili ti se da ti ne kazem ko! sve ti jbm napacenoPendulum je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:50Ugasili se. Amin.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:45Samo je njima zanimljivo stavljati 23 ovo hahahahaha
Mi se za opstanak borili i da se ne ugasimo![]()
au kakav si ti retard, iskompleksiro si se radi djeteta od 18 godina.
kerovi su ti porodica oni najblizi sto ih imas sisice, ebo li ti psiholod dabic okot
Filozofija 1921. Aferim ljudino.Rahatlokum je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:54kerovi su ti porodica oni najblizi sto ih imas sisice, ebo li ti psiholod dabic okot
Trenutno korisnika/ca: Sogandolma21, Uprava, VivaLaLiberta, Zigazaga i 68 gostiju.