Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Cestike pitarima na pobjedi, ipak njihov najveci je uspjeh biti ispred Zelje
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Hoće li biti dočeka na Grbavici za šut u okvir iz 80.min, ipak ništa od proslave boda kako se naviklo zadnjih 10ak godina?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Nevjerovatno kakvi retardi i licemjeri.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑25 maj 2026, 23:01Prozivaju nas chetama godinama, okacis parolu za Dabica, odma je sa kakvim debilima dijelimo grad? Kakvi degenerici bezubi sa sjevera
Karammo vas godinama uj uj
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Cuj ovog prvo pumpa pa dundee, pa nije Shibuya nesretniceguadalupe je napisao/la: ↑25 maj 2026, 17:53Ma nije degen nikada bio u Sarajevu 100 %, iznad parkinga ti je pumpa i Dundee, moras preko ulice do naselja. Sad ce jadan guglat kolika je ulica i radi li jos Dundee.DoktorXabaras je napisao/la: ↑25 maj 2026, 16:16Google maps like this post.KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 maj 2026, 16:11
Ovakav nacin pokusaja pravdanja je poprilicno morbidan jer zelis predstaviti naselje Kosevo kao neku pustinju, a grad Sarajevo kao Moskvu. Zanemarit cemo cinjenicu da na 2-3 minute pjeske imas Ciglane za koje se toliko dicete da su vase, pa Jezero i okolina, i da ne spominjem da je naselje odmah iznad parkinga stadiona.
Mozes se slobodno javiti u pp za cas historije tog dijela grada, provincijalac.![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
"Žena ne može biti malo trudna, offside je offside, nema malog"
E.M.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Evo prvi put da imamo isto pobjeda, uvijek ste kasnili za Zeljom
Tek smo se izjednacili po broju pobjeda i razumijem euforiju
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 25 maj 2026, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Gore plave šubare
Kad gledas realno, steta za malog Dragovica, ali eto,desi se, zbog onog Freemana koji je vise smetao nego igrao...
Neka se vala i ova sezona zavrsi...
Neka se vala i ova sezona zavrsi...
- DinGospo21
- Kontakt:
Samo kažem da bi to Sabrija priznao momentalno. Svira čovjek ofsajd a nije ni gledao, pritom igrač FK Torpedo imao loptu izgubio, Željo daje gol i vraća se na nešto što je već završeno kao i u Širokom jesenas.trunks1946 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:48A čist crveni za Krpica u 20toj min. ništa nespominjes ?DinGospo21 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:45Ovaj gol da je FK Torpedo zabio u tim trenutcima dajem ruke u vatru da bio priznat, kao i Borac i Zrinjski.
Ovo je Sarajevu možda i najtanja tekma protiv ekipa iz donjeg dijela tabele ove sezone. Ali eto tri bobe su bitne za lijep kraj sezone.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- trunks1946
- Kontakt:
Miješate te stvari sa sportom retardi glupi.let3 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 23:03Nevjerovatno kakvi retardi i licemjeri.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑25 maj 2026, 23:01Prozivaju nas chetama godinama, okacis parolu za Dabica, odma je sa kakvim debilima dijelimo grad? Kakvi degenerici bezubi sa sjevera
orde del male
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ja mislio oni retardirani samo na forumu kad ono .. Nerealno s kim udišemo isti zrak. Naravno da će forumaši ovo podržati a prvi su da prozivaju kad mi ne osuđujemo Tobeta.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Prvi vi prozivate za ovakve stvari, ima ih i ovde po forumu što spominju monstruma Batka
Umalo da proslavite nezasluženi remi, al ne dade se.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸