Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

NoDi80
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la NoDi80 » 26 maj 2026, 21:08

MiranGlasnic je napisao/la:
26 maj 2026, 21:05

Yebo Jamajku i Peru kada trebaš s.rati po nama? Dobro dragi NoDi…i tebi je ok dati 200 kerma za to smeće na slici?
Ne bih dao 200 kerma, jer me ne zanima Argentina, ali za 200 kerma dobijes original dres adidas Argentina Messi sa svim bedzevima fife :bow: Znaci bedz svjetski prvak silo deset ljudi, a ovi nasi lopovi za 240 maraka broj i ime stave bez fifa bedzeva
Kad je svjetsko ili europsko prvestvo u pitanju, dres bez bedzeva za kolekcionare nije dres nego prevara
I ne serem po vama, serem po kelme i savezu
Necu ga kupiti, jer nema bedzeva i to mi kvari pricu, a taj dres od 240 maraka u january ce biti 80 maraka
Da ima bedzeve mundijala i sve oznake koje trebaju da budu , odmah bih 240 maraka
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 26 maj 2026, 21:14

NoDi80 je napisao/la:
26 maj 2026, 21:08

Yebo Jamajku i Peru kada trebaš s.rati po nama? Dobro dragi NoDi…i tebi je ok dati 200 kerma za to smeće na slici?
Ne bih dao 200 kerma, jer me ne zanima Argentina, ali za 200 kerma dobijes original dres adidas Argentina Messi sa svim bedzevima fife :bow: Znaci bedz svjetski prvak silo deset ljudi, a ovi nasi lopovi za 240 maraka broj i ime stave bez fifa bedzeva
Kad je svjetsko ili europsko prvestvo u pitanju, dres bez bedzeva za kolekcionare nije dres nego prevara
Necu ga kupiti, jer nema bedzeva i to mi kvari pricu, a taj dres od 240 maraka u january ce biti 80 maraka
Dobiješ fan verziju. Postavi screenshot koliko košta player verzija…i postavi screenshot koliko košta ta player verzija i da imaš prezime i broj igrača na dresu… :thumbup:

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 26 maj 2026, 21:16

NoDi80 je napisao/la:
26 maj 2026, 20:47
Saurman je napisao/la:
26 maj 2026, 20:42
NoDi80 je napisao/la:
26 maj 2026, 20:40

Neka kosmeticarka iz gradiske dobila biznis od vice i samo kod njih ofcijalno mozes kupiti u BiH
Zmajevi . Ba stranica

slika

Nema ni jednog simbola fifa world cup i kaze player version hahaha
100 maraka izmedju player i fan verzije, a jedino sto dobijes su ime i broj na dresu
Imam pare i necu ga kupiti iz principa, bolje nekom djetetu dati za uzinu 50 maraka
Vidim iz Saveza su već počeli kmečati da raja ne kupuje replike. :rol:
Bezobraznici nadam se da ce ljudi kupovati u lokalnim radnjama majice i dresove

Brate original dres messija 240 maraka sa bedzom svjetskog prvaka

slika

slika
Posjeti oftalmolog jer ovdje nigdje na ovom dresu patch sa wc26 nego se naknadno kupuje i dodaje

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 26 maj 2026, 21:16

26 maj 2026, 21:14

Dobiješ fan verziju. Postavi screenshot koliko košta player verzija…i postavi screenshot koliko košta ta player verzija i da imaš prezime i broj igrača na dresu… :thumbup:
Player verzija je prevara, jer svi ce igraci imati ove bedzeve i bez njih dres ne vrijedi te pare

slika

slika

Uostalom kako moze biti razlika izmedju player i fan 100 maraka za samo broj i ime?
Je li zlatom utiskuju ime i broj igraca?
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 26 maj 2026, 21:18

NoDi80 je napisao/la:

https://www.adidas.co.uk/argentina-26-h ... elSize=2XL 148 s patchem i tvojiim imenom

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 26 maj 2026, 21:25

Jel i njima stambola dizajnirao rijeke :yawn:

slika
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 26 maj 2026, 21:25

NoDi80 je napisao/la:
26 maj 2026, 21:16

Player verzija je prevara, jer svi ce igraci imati ove bedzeve i bez njih dres ne vrijedi te pare

slika

slika

Uostalom kako moze biti razlika izmedju player i fan 100 maraka za samo broj i ime?
Je li zlatom utiskuju ime i broj igraca?
Ne razumiješ se u materiju. Haj zdravo.

Trifunov
Kontakt:

Post Postao/la Trifunov » 26 maj 2026, 21:26

Nakon što su uspjeli tiho, podmuklo i gotovo neprimjetno izvršiti promjenu u kojoj je prva garnitura postala plava, a druga bijela, mene dresovi kao takvi jako nerviraju. Toliko da sam se registrirao samo da to prokomentarišem. Da se trideset godina nakon Daytona, vizualni identitet jedne reprezentacije prilagođava tom istom Daytonu je glupost neviđena. Kome može biti normalno gledati utakmicu u Zenici u kojoj mi igramo u plavim dresovima, a Italijani u bijelim? Mene je to toliko žuljalo da mi čak ni plasman na Svjetsko nije pomogao da prestanem o tome razmišljati. Bijela je oduvijek bila boja naše reprezentacije i kakve veze ima što ne dominira na novoj zastavi. Pa Holanđani igraju u narandžastim, Njemci u bijelim, također vizualni identitet koji nema veze sa njihovim zastavama. Da su se neke stvari morale prilagoditi, uredu, razumijem. Nisam od onih što priziva ljiljane, ali da smo se morali pobuniti kad je domaća garnitura preko noći postala plava, morali smo. Reprezentacija je imala preko dvadeset godina kontinuiteta sa bijelim dresom kao domaćim i onda se netko odluči sa tim igrati.

Što se tiče novih dresova plavi je dobar. Ništa posebno, ali solidan. Čak bi rekao jedan od ljepših plavih dresova u historiji naše reprezentacije, a da slova nisu žuta nego bijela, rekao bih i najljepši. Bijeli, meni mnogo bitniji, sasvim druga priča. Bijeli bi isto bio dobar, da nema plavih rukava i žutih linija. Ovako ulazi u konkurenciju najružnijeg bijelog dresa u historiji reprezentacije. Zbilja moraš biti notorni amater da zajebeš dizajn bijelog dresa, a ovome je to nažalost pošlo za rukom. Ova kombinacija kako je poslagao me podsjeća na dresove kakve sam viđao na seoskim turnirima krajem devedesetih.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 26 maj 2026, 21:26

100 godina Zeljeznicara , 100 maraka dres za obicne ljude, a clanovi su imali popusta 15%
Isti je dizajner u pitanju, a mislim da su ime i broj 20 maraka bili i jos je macron direkt iz Italije za razliku od ovih koji su kelme iz kine

slika

Ovaj dres repke uopste nije ruzan i meni se svidja, ali bez fifa oznaka gubi smisao i ne vrijedi 250 maraka
Ne razumijes se ti jarane, kad izvadis dres svi znaju da je za mundijal, a ovo kad izvadis moras objasnjavat kad su igrali u njima
Ako je player verzija hocu sve na njemu isto sto ce igraci imati na utakmicama
slika
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 26 maj 2026, 21:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 26 maj 2026, 21:27

NoDi80 je napisao/la:
26 maj 2026, 20:28
Bezobrazluk kaze player version 250 maraka, a nema ni bedzeva od fife na njemu, a isporuka kad zavrsi svjetsko za ligu nacija :rol:
Pizda im materina bezobrazna svima, kupujem bosnian kingdom dres koji je ljepsi pet puta i jeftiniji

slika

slika

Bolje momcima koji se posteno bore ostaviti pare nego nekoj kozmeticarski iz Gradiske koja se uhljebila preko stele, a vjerujem da ne zna nabrajati dvije utakmice reprezentacije
Pa te bedzeve nema niko na dresovima sto se prodaju osim par reprezentacija koje nose adidas. I to se dodatno naplacuje.

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 26 maj 2026, 21:29

JHam je napisao/la:
26 maj 2026, 21:18
NoDi80 je napisao/la:

https://www.adidas.co.uk/argentina-26-h ... elSize=2XL 148 s patchem i tvojiim imenom
slika

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 26 maj 2026, 21:31

NoDi80 je napisao/la:
26 maj 2026, 21:26
100 godina Zeljeznicara , 100 maraka dres za obicne ljude, a clanovi su imali popusta 15%
Isti je dizajner u pitanju, a mislim da su ime i broj 20 maraka bili i jos je macron direkt iz Italije za razliku od ovih koji su kelme iz kine

slika

Ovaj dres repke uopste nije ruzan i meni se svidja, ali bez fifa oznaka gubi smisao i ne vrijedi 250 maraka
Ne razumijes se ti jarane, kad izvadis dres svi znaju da je za mundijal, a ovo kad izvadis moras objasnjavat kad su igrali u njima
slika
Dragi NoDi….player verzija se odnosi na kvalitet materijala. Bedževi su dodatni trošak. De ne seri Allaha ti.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 26 maj 2026, 21:33

Now, Adidas has started offering the primary tournament patch to the public, but the distribution remains incredibly restrictive. Currently, the official right sleeve badge is only available as a €/£10 add-on when purchasing a brand-new national team jersey, such as the Germany, Argentina and Scotland shirts, directly through the official Adidas webstore. The badge is not available as a single item.

Brate mili ja sam narucio preko ebaya i postavit cu kad budem slova i broj radio.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 26 maj 2026, 21:34

majku mu, jel taj stambolic ikada izbacio dres bez linija:-)

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 26 maj 2026, 22:00

babino je napisao/la:
26 maj 2026, 21:34
majku mu, jel taj stambolic ikada izbacio dres bez linija:-)
Haman i za Wealdstone radio dres sa linijama
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 26 maj 2026, 22:12

26 maj 2026, 21:31
NoDi80 je napisao/la:

slika

slika
Dragi NoDi….player verzija se odnosi na kvalitet materijala. Bedževi su dodatni trošak. De ne seri Allaha ti.
U pravu je čovjek, player verzija je preskupa i ne dobiješ ništa sem valova koji su trebali biti i na fan verziji. A kupljenom fan verzijom dobiješ trening dres koji igrači neće nositi i gledaš ove što imaju kineske kopije od 50 KM i imaju valove. Apsolutno loše odrađeno što se tiče dresova, nije ni amaterski već profesionalno pokraden narod :thumbdown:
Zadnja izmjena: Iceplayer, dana/u 26 maj 2026, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 26 maj 2026, 22:37

Demokratsko pravo da raja izaberu alternativni dres i vecina kupi.

Evo gledam ovaj Bosnian Kingdom od sada izbjegavam RS Kelme

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 26 maj 2026, 22:49

Iceplayer je napisao/la:
26 maj 2026, 22:12
26 maj 2026, 21:31
NoDi80 je napisao/la:

slika

slika
U pravu je čovjek, player verzija je preskupa i ne dobiješ ništa sem valova koji su trebali biti i na fan verziji. A kupljenom fan verzijom dobiješ trening dres koji igrači neće nositi i gledaš ove što imaju kineske kopije od 50 KM i imaju valove. Apsolutno loše od rađeno što se tiče dresova, nije ni amaterski već profesionalno pokraden narod :thumbdown:
Player verzija kupuješ samo ako hoćeš da se kur.čiš ili imaš 25 godina i tijelo sportiste…ako nisi u jednoj od ove dvije kategorije onda nema razloga da kupuješ išta sem fan verziju. U kolekciji imam autentične player verzije Chelsea, Liverpool, Arsenal, PSG, Milan, i Barcelone. Ti dresovi su nebo i zemlja u poređenju sa fan verzijom. Razlika je u kvaliteti materijala…način kako se pere..suši…detalji na samom dresu. Player verzija je skupa igračka ako ti je cilj da imaš nešto obući kad igra repka ili kad kreneš sa jaranima na pivo. Ti bedževi se doplate…ili kupiš dres u fullu i masno platiš. Fan verzija zadnjih 15 godina je 70 do € 80 ovisno koji je klub ili reprezentacija u pitanju. Prezime..broj..bedževi…sve je dodatni trošak. Player verzije su € 120 ili skuplje već dugo…i sve je otišlo u havru zbog inflacije i dešavanja u svijetu.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 26 maj 2026, 23:04

Da se razumijemo player version je na Kelme web stranici 100€, samo sto nasa podvala od oficijelnog fan shopa saveza uzima sebi dio kolaca pa je u BiH cijena 250 KM.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 26 maj 2026, 23:17

Dobili smo sada znaci i linije (žutu je grohnuo žestoko a plave se ni ne vide na plavom dresu :rol:). Po meni je ovaj plavi dres srednja žalost, a bijeli je grdno ružan, nema mu spasa.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: atomac123, Google Adsense [Bot], perun, rukometubih23, Sveti, totasef1 i 43 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []