Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Kod mene je obratno, mi navodno nudimo 9 milki za Vieiru, pitam se otkud nama taj novac. Vi ste potpisali Hornbyja za 4 milke, to je u cvajti ogroman novac, većini klubova je to dvogodišnji transfer budžet. A u trećoj je to vrijednost pola momčadi.Amirutah1988 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 16:11
Evo Glatzela![]()
sranje nmg da se naviknem da Wolfsburg dovodi ovakve igrace,uvijek se je debelo placalo i dovodili poznati igrači.
Sve vodi ka tome da ode Pejcinovic,na moju žalost.
Arsenal hoce 10-15 miliona Ojraledar je napisao/la: ↑02 jun 2026, 12:18Kod mene je obratno, mi navodno nudimo 9 milki za Vieiru, pitam se otkud nama taj novac. Vi ste potpisali Hornbyja za 4 milke, to je u cvajti ogroman novac, većini klubova je to dvogodišnji transfer budžet. A u trećoj je to vrijednost pola momčadi.Amirutah1988 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 16:11
Evo Glatzela![]()
sranje nmg da se naviknem da Wolfsburg dovodi ovakve igrace,uvijek se je debelo placalo i dovodili poznati igrači.
Sve vodi ka tome da ode Pejcinovic,na moju žalost.
Kad vidiš da u cvajti tvoja momčad nije ništa bolja od nekog prosječnog drugoligaša koji vrijedi duplo manje a igrači su im plaćeni tri ili četri puta manje, onda se pitaš šta ti u stvari dobivaš za svoj novac. Biznis model cvajte na podržava takvo poslovanje, možeš opstati jedino ako imaš mecenu, i to na kratki rok da staviš sve karte na ekspresni povratak.
Inače, ode Wimmer u Hoffu za 10 milki (12,5 prema WAZ-u). Za Dženana je najviše zainteresiran Leverkusen, tu bi moglo bit nešto iako im je Emersonn bliže dolasku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.