2. Bundesliga - Cvajta

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Koji klubovi će ostvariti ulazak u viši rang?

1) Schalke
26
30%
2) Werder
20
23%
3) St. Pauli
13
15%
4) Darmstadt
9
10%
5) Nürnberg
5
6%
6) HSV
14
16%

Ukupno glasova: 87

Amirutah1988
Kontakt:

Re: 2. Bundesliga - Cvajta

Post Postao/la Amirutah1988 » 01 jun 2026, 18:13

Profiteri i luzeri za ovu sezonu:

slika

slika

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 02 jun 2026, 12:18

Amirutah1988 je napisao/la:
01 jun 2026, 16:11

Evo Glatzela :lol: :crazy: sranje nmg da se naviknem da Wolfsburg dovodi ovakve igrace,uvijek se je debelo placalo i dovodili poznati igrači.
Sve vodi ka tome da ode Pejcinovic,na moju žalost.
Kod mene je obratno, mi navodno nudimo 9 milki za Vieiru, pitam se otkud nama taj novac. Vi ste potpisali Hornbyja za 4 milke, to je u cvajti ogroman novac, većini klubova je to dvogodišnji transfer budžet. A u trećoj je to vrijednost pola momčadi.

Kad vidiš da u cvajti tvoja momčad nije ništa bolja od nekog prosječnog drugoligaša koji vrijedi duplo manje a igrači su im plaćeni tri ili četri puta manje, onda se pitaš šta ti u stvari dobivaš za svoj novac. Biznis model cvajte na podržava takvo poslovanje, možeš opstati jedino ako imaš mecenu, i to na kratki rok da staviš sve karte na ekspresni povratak.

Inače, ode Wimmer u Hoffu za 10 milki (12,5 prema WAZ-u). Za Dženana je najviše zainteresiran Leverkusen, tu bi moglo bit nešto iako im je Emersonn bliže dolasku.

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 02 jun 2026, 13:15

ledar je napisao/la:
02 jun 2026, 12:18
Amirutah1988 je napisao/la:
01 jun 2026, 16:11

Evo Glatzela :lol: :crazy: sranje nmg da se naviknem da Wolfsburg dovodi ovakve igrace,uvijek se je debelo placalo i dovodili poznati igrači.
Sve vodi ka tome da ode Pejcinovic,na moju žalost.
Kod mene je obratno, mi navodno nudimo 9 milki za Vieiru, pitam se otkud nama taj novac. Vi ste potpisali Hornbyja za 4 milke, to je u cvajti ogroman novac, većini klubova je to dvogodišnji transfer budžet. A u trećoj je to vrijednost pola momčadi.

Kad vidiš da u cvajti tvoja momčad nije ništa bolja od nekog prosječnog drugoligaša koji vrijedi duplo manje a igrači su im plaćeni tri ili četri puta manje, onda se pitaš šta ti u stvari dobivaš za svoj novac. Biznis model cvajte na podržava takvo poslovanje, možeš opstati jedino ako imaš mecenu, i to na kratki rok da staviš sve karte na ekspresni povratak.

Inače, ode Wimmer u Hoffu za 10 milki (12,5 prema WAZ-u). Za Dženana je najviše zainteresiran Leverkusen, tu bi moglo bit nešto iako im je Emersonn bliže dolasku.
Arsenal hoce 10-15 miliona Ojra😁😁😁 za Vieru.

Ako bude Hornby kao zadnje dvoje sezone u Darmstadtu,onda ce se isplatiti ovih 4 mil.,ali ja se bojim da ne bude epizoda kao sto je igrao za Aberdeen .
Čitao sam za Wimmera,dobra suma,mada ja mislim da je trebao za vise,ali jos nije potvrđen transfer pa cemo vidjeti.

Jesi siguran da Leverkuzen,Frankfurt mogu ponuditi 20+miliona za Pejcinovica,ja mislim da nece, ako bude isao,Benfica ili neki treci klub.
Naravno volio bih da Dzenan ostane,a ako mora vec otici ,volio bih da ne ostane u BL :D neka moja utjeha.

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 02 jun 2026, 13:19

slika
Jonas Boldt je jučer i oficijalno predstavljen kao novi sportski menadzer u Hannoveru.

Danas su predstavili novo pojačanje

slika

Hannover 96 pojačava obranu za nadolazeću sezonu: Defanzivac Jean Hugonet prelazi iz 1. FC Magdeburg

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []