Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Kod mene je obratno, mi navodno nudimo 9 milki za Vieiru, pitam se otkud nama taj novac. Vi ste potpisali Hornbyja za 4 milke, to je u cvajti ogroman novac, većini klubova je to dvogodišnji transfer budžet. A u trećoj je to vrijednost pola momčadi.Amirutah1988 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 16:11
Evo Glatzela![]()
sranje nmg da se naviknem da Wolfsburg dovodi ovakve igrace,uvijek se je debelo placalo i dovodili poznati igrači.
Sve vodi ka tome da ode Pejcinovic,na moju žalost.
Arsenal hoce 10-15 miliona Ojraledar je napisao/la: ↑02 jun 2026, 12:18Kod mene je obratno, mi navodno nudimo 9 milki za Vieiru, pitam se otkud nama taj novac. Vi ste potpisali Hornbyja za 4 milke, to je u cvajti ogroman novac, većini klubova je to dvogodišnji transfer budžet. A u trećoj je to vrijednost pola momčadi.Amirutah1988 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 16:11
Evo Glatzela![]()
sranje nmg da se naviknem da Wolfsburg dovodi ovakve igrace,uvijek se je debelo placalo i dovodili poznati igrači.
Sve vodi ka tome da ode Pejcinovic,na moju žalost.
Kad vidiš da u cvajti tvoja momčad nije ništa bolja od nekog prosječnog drugoligaša koji vrijedi duplo manje a igrači su im plaćeni tri ili četri puta manje, onda se pitaš šta ti u stvari dobivaš za svoj novac. Biznis model cvajte na podržava takvo poslovanje, možeš opstati jedino ako imaš mecenu, i to na kratki rok da staviš sve karte na ekspresni povratak.
Inače, ode Wimmer u Hoffu za 10 milki (12,5 prema WAZ-u). Za Dženana je najviše zainteresiran Leverkusen, tu bi moglo bit nešto iako im je Emersonn bliže dolasku.
Kako sam rekao mislim da je Kusenu prioritet Emersonn, imaju već jednog korpulentnog napadača slavenskog podrijetla (Schicka), a imaju i Kofanea. U igru za Dženana se ubacio i Freiburg, koji navodno ima najveće šanse (prema Kickeru). Benfica je izvan razmatranja jer Dženan želi ostati u bundesu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 13:15Jesi siguran da Leverkuzen,Frankfurt mogu ponuditi 20+miliona za Pejcinovica,ja mislim da nece, ako bude isao,Benfica ili neki treci klub.
Naravno volio bih da Dzenan ostane,a ako mora vec otici ,volio bih da ne ostane u BLneka moja utjeha.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.