Premijer liga BiH - aktuelno

Telalovic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Telalovic » 04 jun 2026, 20:27

NoDi80 je napisao/la:
04 jun 2026, 17:52
Svaka cast za repku, ali otkad je usao vico liga nikad veci cirkus u historiji, a valjda se zbog uspjeha repke i suti
Sta radi njiva s ekipom osim sto ucestvuje u kriminalu lige ?
slika

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 04 jun 2026, 20:29

svrakino1921 je napisao/la:
04 jun 2026, 19:51

Jaooo svlačionica u našem drugom domu

Jao, jao kolega, vaš drugi dom a niste mogli 2000 ulaznica da prodate 😭😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣

2000X12= 24000 konv. maraka

Nismo mogli Ademu dati ni pola plate i naljutio se😭😭😭😭 pa smo morali gosp Vici povećati kiriju što koristi voljena reprezentacija naš kamp pa se i on naljutio😭😭😭😭🤣🤣🤣😭😭😭 i otišao na ljepoticu da treniraju 🤣🤣🤣

Gosp. Nikšić i gosp. Kaplan neće na ljepotici da igra Velež sredio im gosp. Vico da igraju u Zenici besplatno, mrze glavi grad i neće da ostavljaju pare u Kantonu 10 000 mostaraca ide u Zenicu
10 000 X 50 = 500000 konv maraka ode iz Kantona Sarajevo😭😭😭😭 kažu puno je reprezentacija i Velež 🤣🤣🤣🤣🤣😭😭😭😭 jao, jao.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 04 jun 2026, 20:42

NoProfit je napisao/la:
04 jun 2026, 19:47
Vorovus je napisao/la:
04 jun 2026, 18:13
NoProfit je napisao/la:
04 jun 2026, 18:02
Šta ima Vico s repkom? Za repku su zaduženi Barbarez, Spahić, Bajramović, Hrgović. Ljudi koji vole ovu zemlju i ljudi koji nemaju nikakve lične interese od ovoga. Zato i vidiš rezultate.
A ko je doveo Barbareza? Ko je dao slobodu Barbarezu da sam izabere tolike saradnike bez ubacivanja nekih podobnih?
Ko mu je dao slobodu da sam sastavlja spisak bez da mu se iko miješa u posao? Misliš da Vico nije mogao srediti da Saničanin i npr. Danilović budu na spisku od početka mandata?
Ko je omogućio logistiku da se papirologija za dijasporce koje Spahić izabere odmah završava?
Ko je sredio kod UEFE i Ceferina da reprezentacija BIH ima normalno sudjenje i kad igra protiv jacih ekipa?
Rekao si suštinu. Dao im je svima slobodu. Da se on pitao ne bi bilo one nevjerojatne noći poslije Italije, ne bi neki dan bilo puno Koševo protiv Makedonije i ne bi došlo neki dan na Grbavicu par hiljada duša na trening reprezentacije. Realno, boli Vicu **** za reprezentacijom. Znamo svi da je tu zbog Borca i eventualno svog džepa.

Tako isto da da ljudima (koji vole ovu zemlju i hoće da je vide kako napreduje) da vedre i oblače ligom, vjerovatno bi i u ligi bilo normalnije stanje. Znam da to ne paše vama, ali to ti je sva istina.
Pa sta onda pitas sta ima sa repkom kad i sam vidis da ima.

Mozda ga boli *** za reprezentacijom, ali valjda ti je vaznije da ti reprezentacija pravi uspjehe nego kakav predsjednik saveza ima emotivni odnos prema reprezentaciji.

Reprezentacija i liga se ne mogu porediti, u ligi imas 10 razlicitih interesa. I Osim je volio ovu zemlju, ali kad je bio na celu saveza samo su navijaci jednog kluba bili zadovoljni.

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 04 jun 2026, 20:48

NajvecaRadosti je napisao/la:
04 jun 2026, 19:54
Vorovus je napisao/la:
04 jun 2026, 17:49
04 jun 2026, 17:41

Sto im nisu dali da udju kad su ljudi 2 godina za redom popisali RS ligu?
Ajde ukljuci mozak malo. Sami napuste PL jer nemaju novac za taj rang i poslije 12 mjeseci mislis da se novac pojavio?
Nije tacno ali dobro eto sve je posteno i regularno
Evo vidimo i danas,zadnji ostaje predzadnji ispada :tokralju: Isto vic neki,za sjest i smijati se

Razumijem kad vam neko napada klub za neregularnost pa branite ali jel fakat morate braniti i ove debilne odluke?Nema Krupa uslove x2,nemaju Laktasi uslove,nema ove godine niko uslove,nece ni sljedece niko imati garant...Za sta se igra onda?Kako su prije ovog saveza klubovi ulazili?
Do maloprije si tvrdio da je Krupa "brutalno izbacena". Nisi se ni izvinio ni priznao da si pogrijesio kad sam ti dokazao da seres. Sta vidis danas, kafanske spekulacije oko Rudara?
"Novinar" slozio clanak na osnovu naseg piskaranja po forumu.

Ne branim nikoga, samo vas ispravljam kad pisete neistine.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 04 jun 2026, 20:53

Vorovus je napisao/la:
04 jun 2026, 20:42
NoProfit je napisao/la:
04 jun 2026, 19:47
Vorovus je napisao/la:

A ko je doveo Barbareza? Ko je dao slobodu Barbarezu da sam izabere tolike saradnike bez ubacivanja nekih podobnih?
Ko mu je dao slobodu da sam sastavlja spisak bez da mu se iko miješa u posao? Misliš da Vico nije mogao srediti da Saničanin i npr. Danilović budu na spisku od početka mandata?
Ko je omogućio logistiku da se papirologija za dijasporce koje Spahić izabere odmah završava?
Ko je sredio kod UEFE i Ceferina da reprezentacija BIH ima normalno sudjenje i kad igra protiv jacih ekipa?
Rekao si suštinu. Dao im je svima slobodu. Da se on pitao ne bi bilo one nevjerojatne noći poslije Italije, ne bi neki dan bilo puno Koševo protiv Makedonije i ne bi došlo neki dan na Grbavicu par hiljada duša na trening reprezentacije. Realno, boli Vicu **** za reprezentacijom. Znamo svi da je tu zbog Borca i eventualno svog džepa.

Tako isto da da ljudima (koji vole ovu zemlju i hoće da je vide kako napreduje) da vedre i oblače ligom, vjerovatno bi i u ligi bilo normalnije stanje. Znam da to ne paše vama, ali to ti je sva istina.
Pa sta onda pitas sta ima sa repkom kad i sam vidis da ima.

Mozda ga boli *** za reprezentacijom, ali valjda ti je vaznije da ti reprezentacija pravi uspjehe nego kakav predsjednik saveza ima emotivni odnos prema reprezentaciji.

Reprezentacija i liga se ne mogu porediti, u ligi imas 10 razlicitih interesa. I Osim je volio ovu zemlju, ali kad je bio na celu saveza samo su navijaci jednog kluba bili zadovoljni.
Pa nisam malouman. Normalno da mora imati nešto s reprezentacijom na čijem je čelu saveza, šta ti je? :) Poenta priče je kad nema radnji na krivo i kad se sve radi po PSu, onda je dosta i normalnije stanje, nemoj se praviti budala, znaš jako dobro na šta sam mislio. Pa ni vama banjalučanima (ako je suditi po posjeti kroz čitavu sezonu i proslavi titule) ovo nije zanimljivo, da se ne lažemo.

DoSmrtiOdani87
Kontakt:

Post Postao/la DoSmrtiOdani87 » 04 jun 2026, 21:03

Vorovus je napisao/la:
04 jun 2026, 20:48
04 jun 2026, 19:54
Vorovus je napisao/la:
04 jun 2026, 17:49

Ajde ukljuci mozak malo. Sami napuste PL jer nemaju novac za taj rang i poslije 12 mjeseci mislis da se novac pojavio?
Nije tacno ali dobro eto sve je posteno i regularno
Evo vidimo i danas,zadnji ostaje predzadnji ispada :tokralju: Isto vic neki,za sjest i smijati se

Razumijem kad vam neko napada klub za neregularnost pa branite ali jel fakat morate braniti i ove debilne odluke?Nema Krupa uslove x2,nemaju Laktasi uslove,nema ove godine niko uslove,nece ni sljedece niko imati garant...Za sta se igra onda?Kako su prije ovog saveza klubovi ulazili?
Do maloprije si tvrdio da je Krupa "brutalno izbacena". Nisi se ni izvinio ni priznao da si pogrijesio kad sam ti dokazao da seres. Sta vidis danas, kafanske spekulacije oko Rudara?
"Novinar" slozio clanak na osnovu naseg piskaranja po forumu.

Ne branim nikoga, samo vas ispravljam kad pisete neistine.
Nije prvi put. Vrhunac bh. novinarstva :thumbdown:
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 04 jun 2026, 21:06

NoProfit je napisao/la:
04 jun 2026, 20:53
Pa nisam malouman. Normalno da morati imati nešto s reprezentacijom na čijem je čelu saveza, šta ti je? :) Poenta priče je kad nema radnji na krivo i kad se sve radi po PSu, onda je dosta i normalnije stanje, nemoj se praviti budala, znaš jako dobro na šta sam mislio. Pa ni vama banjalučanima (ako je suditi po posjeti kroz čitavu sezonu i proslavi titule) ovo nije zanimljivo, da se ne lažemo.
I dalje ne razumijem pitanje sta ima Vico sa repkom? Pa valjda ima to da je omogucio da sve bude po PSu, u drzavi u kojoj nista nije po PSu. To je za cestitati, zar ne?
Pa ni vama banjalučanima (ako je suditi po posjeti kroz čitavu sezonu i proslavi titule) ovo nije zanimljivo, da se ne lažemo.
Nije nam nikad ni bilo "zanimljivo" od nastanka lige.
Slabo pratis posjetu kroz sezone i prethodne proslave ili si jako mlad pa ne pamtis, da se ne lazemo.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 04 jun 2026, 21:22

DoktorXabaras je napisao/la:
04 jun 2026, 20:29

Jao, jao kolega, vaš drugi dom a niste mogli 2000 ulaznica da prodate 😭😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣

Nismo mogli Ademu dati ni pola plate i naljutio se😭😭😭😭 pa smo morali gosp Vici povećati kiriju što koristi voljena reprezentacija naš kamp pa se i on naljutio😭😭😭😭🤣🤣🤣😭😭😭 i otišao na ljepoticu da treniraju 🤣🤣🤣

Gosp. Nikšić i gosp. Kaplan neće na ljepotici da igra Velež sredio im gosp. Vico da igraju u Zenici besplatno, mrze glavi grad i neće da ostavljaju pare u Kantonu 10 000 mostaraca ide u Zenicu
10 000 X 50 = 500000 konv maraka ode iz Kantona Sarajevo😭😭😭😭 kažu puno je reprezentacija i Velež 🤣🤣🤣🤣🤣😭😭😭😭 jao, jao.
😭😭😭😭🤣🤣🤣

DoSmrtiOdani87
Kontakt:

Post Postao/la DoSmrtiOdani87 » 04 jun 2026, 21:23

04 jun 2026, 20:29

:urnebes:
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 04 jun 2026, 21:33

SPAVAS LI MIRNO PREMIJER LIGO ???
NoDi80 je napisao/la:
04 jun 2026, 12:20
sanjinusto je napisao/la:
04 jun 2026, 11:49
Ne moze se donositi sud na osnovu jedne pripremne. Pogledajte nekad Cosica na treningu. Da ima potencijala ima, ali puno je jos rada pred njim. Daleko, daleko od prvog golmana, za njega je posudba/dvojna najbolje rjesenje.
To znaci da nam i treneri golmana nisu neki kvalitet
Najvaznije da mi promijenimo trenere u klubu i da dovedemo ljude koje rade megdje u OP Salzburga, Psva, Benfike itd
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 04 jun 2026, 21:53

Zadnji info u vezi Grbića i novog kluba.
Problem je velika cifra trening kompenzacije za naše uslove ,pogotovo zato što su to Njemački klubovi. Ko bude spreman to da plati,dobiće ga.

P.S. i dalje tvrdim da je bliži gradu Sarajevu.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 04 jun 2026, 22:07

Vorovus je napisao/la:
04 jun 2026, 21:06
NoProfit je napisao/la:
04 jun 2026, 20:53
Pa nisam malouman. Normalno da morati imati nešto s reprezentacijom na čijem je čelu saveza, šta ti je? :) Poenta priče je kad nema radnji na krivo i kad se sve radi po PSu, onda je dosta i normalnije stanje, nemoj se praviti budala, znaš jako dobro na šta sam mislio. Pa ni vama banjalučanima (ako je suditi po posjeti kroz čitavu sezonu i proslavi titule) ovo nije zanimljivo, da se ne lažemo.
I dalje ne razumijem pitanje sta ima Vico sa repkom? Pa valjda ima to da je omogucio da sve bude po PSu, u drzavi u kojoj nista nije po PSu. To je za cestitati, zar ne?
Pa ni vama banjalučanima (ako je suditi po posjeti kroz čitavu sezonu i proslavi titule) ovo nije zanimljivo, da se ne lažemo.
Nije nam nikad ni bilo "zanimljivo" od nastanka lige.
Slabo pratis posjetu kroz sezone i prethodne proslave ili si jako mlad pa ne pamtis, da se ne lazemo.
Vico se za A sekekciju pitao onoliko koliko ti i ja, on samo isporućuje ono što Spahić i Barbarez traže od njega.
Pričati da li mu je "emotivno" stalo do uspjeha je isprazna priča, mada ga nekad prenese priznat ćeš.
Još jedna bitna stvar, Vico je svjestan da su rezultati A selekcije ogledalo njegovog rada, može on napraviti stotinu terena i najmodernije stadione to niko ne je.be 5%. Dok je god repka na ovom nivou on će biti vladar bh fudbala.
Doktor za retardaciju.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 04 jun 2026, 22:17

LondonBlues je napisao/la:
04 jun 2026, 17:08
Celik da udje a Rudar i Posusje nek igraju majstoricu.
Majstorica se ne može igrati između kluba iz Federacije i RS,jer klub iz RS ima zagarantovano mjesto u premijer ligi a na ovaj način bi ga mogli izgubit. Majstorica je moguca jedino između klubova iz istog entiteta,kao sto su trebali prošle godine Stupčanica i Posušje igrat... Klubovima iz RS ne možeš uzeti mjesto tako sto ces ga dati nekom iz Federacije.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 04 jun 2026, 22:28

04 jun 2026, 22:07
Vico se za A sekekciju pitao onoliko koliko ti i ja, on samo isporućuje ono što Spahić i Barbarez traže od njega.
Vorovus je napisao/la:

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 04 jun 2026, 22:34

Šaban te ebo. Čovjek se ne pita za A selekciju ?! Čovjek predsjednik saveza,postavio sve ljude tamo gdje treba,odveo reprezentaciju na SP ,klubovi igraju grupne faze...Sve u svom mandatu.
Šta sve tastatura trpi...

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 04 jun 2026, 22:35

Zigazaga je napisao/la:
04 jun 2026, 21:53
Problem je velika cifra trening kompenzacije za naše uslove ,pogotovo zato što su to Njemački klubovi. Ko bude spreman to da plati,dobiće ga.

Kakav je on, nisam ga upratio nesto
Sta je s Roncalom?

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 04 jun 2026, 22:38

Vorovus je napisao/la:
04 jun 2026, 22:28
04 jun 2026, 22:07
Vorovus je napisao/la:
Vidiš šta sam ti napisao:
Vico je svjestan da su rezultati A selekcije ogledalo njegovog rada
zato je i sam priznao da je progutao sra,nja koja je rekao za Barbareza.

Za ovo što si naveo, sam ti isto napisao
on samo isporućuje ono što Spahić i Barbarez traže od njega.
jer, opet se vračamo na poćetak

Vico je svjestan da su rezultati A selekcije ogledalo njegovog rada
Doktor za retardaciju.

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 04 jun 2026, 22:38

bvsic je napisao/la:
04 jun 2026, 22:35
Zigazaga je napisao/la:

Kakav je on, nisam ga upratio nesto
Sta je s Roncalom?
Grbić je uz Romeru i Roncala jedino što je vrijedilo u Rudaru. Mlad,igra obema nogama,pokriva obe strane,čak mislim da bi bio bolji na krilu nego na beku.
Šro se Roncala tiča,zadnje što znam,da je sve završio sa Koprom.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 04 jun 2026, 22:41

Zigazaga je napisao/la:

Zigazaga :salut: :bih:
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 04 jun 2026, 22:45

Zigazaga je napisao/la:

BORDO ili plavo...😜

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, GrgurPlinskii i 35 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []