Premijer liga BiH - aktuelno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jao, jao kolega, vaš drugi dom a niste mogli 2000 ulaznica da prodate
2000X12= 24000 konv. maraka
Nismo mogli Ademu dati ni pola plate i naljutio se
Gosp. Nikšić i gosp. Kaplan neće na ljepotici da igra Velež sredio im gosp. Vico da igraju u Zenici besplatno, mrze glavi grad i neće da ostavljaju pare u Kantonu 10 000 mostaraca ide u Zenicu
10 000 X 50 = 500000 konv maraka ode iz Kantona Sarajevo
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Pa sta onda pitas sta ima sa repkom kad i sam vidis da ima.NoProfit je napisao/la: ↑04 jun 2026, 19:47Rekao si suštinu. Dao im je svima slobodu. Da se on pitao ne bi bilo one nevjerojatne noći poslije Italije, ne bi neki dan bilo puno Koševo protiv Makedonije i ne bi došlo neki dan na Grbavicu par hiljada duša na trening reprezentacije. Realno, boli Vicu **** za reprezentacijom. Znamo svi da je tu zbog Borca i eventualno svog džepa.Vorovus je napisao/la: ↑04 jun 2026, 18:13A ko je doveo Barbareza? Ko je dao slobodu Barbarezu da sam izabere tolike saradnike bez ubacivanja nekih podobnih?
Ko mu je dao slobodu da sam sastavlja spisak bez da mu se iko miješa u posao? Misliš da Vico nije mogao srediti da Saničanin i npr. Danilović budu na spisku od početka mandata?
Ko je omogućio logistiku da se papirologija za dijasporce koje Spahić izabere odmah završava?
Ko je sredio kod UEFE i Ceferina da reprezentacija BIH ima normalno sudjenje i kad igra protiv jacih ekipa?
Tako isto da da ljudima (koji vole ovu zemlju i hoće da je vide kako napreduje) da vedre i oblače ligom, vjerovatno bi i u ligi bilo normalnije stanje. Znam da to ne paše vama, ali to ti je sva istina.
Mozda ga boli *** za reprezentacijom, ali valjda ti je vaznije da ti reprezentacija pravi uspjehe nego kakav predsjednik saveza ima emotivni odnos prema reprezentaciji.
Reprezentacija i liga se ne mogu porediti, u ligi imas 10 razlicitih interesa. I Osim je volio ovu zemlju, ali kad je bio na celu saveza samo su navijaci jednog kluba bili zadovoljni.
Do maloprije si tvrdio da je Krupa "brutalno izbacena". Nisi se ni izvinio ni priznao da si pogrijesio kad sam ti dokazao da seres. Sta vidis danas, kafanske spekulacije oko Rudara?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jun 2026, 19:54Nije tacno ali dobro eto sve je posteno i regularnoVorovus je napisao/la: ↑04 jun 2026, 17:49Ajde ukljuci mozak malo. Sami napuste PL jer nemaju novac za taj rang i poslije 12 mjeseci mislis da se novac pojavio?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jun 2026, 17:41
Sto im nisu dali da udju kad su ljudi 2 godina za redom popisali RS ligu?
Evo vidimo i danas,zadnji ostaje predzadnji ispadaIsto vic neki,za sjest i smijati se
Razumijem kad vam neko napada klub za neregularnost pa branite ali jel fakat morate braniti i ove debilne odluke?Nema Krupa uslove x2,nemaju Laktasi uslove,nema ove godine niko uslove,nece ni sljedece niko imati garant...Za sta se igra onda?Kako su prije ovog saveza klubovi ulazili?
"Novinar" slozio clanak na osnovu naseg piskaranja po forumu.
Ne branim nikoga, samo vas ispravljam kad pisete neistine.
Pa nisam malouman. Normalno da mora imati nešto s reprezentacijom na čijem je čelu saveza, šta ti je?Vorovus je napisao/la: ↑04 jun 2026, 20:42Pa sta onda pitas sta ima sa repkom kad i sam vidis da ima.NoProfit je napisao/la: ↑04 jun 2026, 19:47Rekao si suštinu. Dao im je svima slobodu. Da se on pitao ne bi bilo one nevjerojatne noći poslije Italije, ne bi neki dan bilo puno Koševo protiv Makedonije i ne bi došlo neki dan na Grbavicu par hiljada duša na trening reprezentacije. Realno, boli Vicu **** za reprezentacijom. Znamo svi da je tu zbog Borca i eventualno svog džepa.Vorovus je napisao/la: ↑04 jun 2026, 18:13
A ko je doveo Barbareza? Ko je dao slobodu Barbarezu da sam izabere tolike saradnike bez ubacivanja nekih podobnih?
Ko mu je dao slobodu da sam sastavlja spisak bez da mu se iko miješa u posao? Misliš da Vico nije mogao srediti da Saničanin i npr. Danilović budu na spisku od početka mandata?
Ko je omogućio logistiku da se papirologija za dijasporce koje Spahić izabere odmah završava?
Ko je sredio kod UEFE i Ceferina da reprezentacija BIH ima normalno sudjenje i kad igra protiv jacih ekipa?
Tako isto da da ljudima (koji vole ovu zemlju i hoće da je vide kako napreduje) da vedre i oblače ligom, vjerovatno bi i u ligi bilo normalnije stanje. Znam da to ne paše vama, ali to ti je sva istina.
Mozda ga boli *** za reprezentacijom, ali valjda ti je vaznije da ti reprezentacija pravi uspjehe nego kakav predsjednik saveza ima emotivni odnos prema reprezentaciji.
Reprezentacija i liga se ne mogu porediti, u ligi imas 10 razlicitih interesa. I Osim je volio ovu zemlju, ali kad je bio na celu saveza samo su navijaci jednog kluba bili zadovoljni.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Nije prvi put. Vrhunac bh. novinarstvaVorovus je napisao/la: ↑04 jun 2026, 20:48Do maloprije si tvrdio da je Krupa "brutalno izbacena". Nisi se ni izvinio ni priznao da si pogrijesio kad sam ti dokazao da seres. Sta vidis danas, kafanske spekulacije oko Rudara?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jun 2026, 19:54Nije tacno ali dobro eto sve je posteno i regularno
Evo vidimo i danas,zadnji ostaje predzadnji ispadaIsto vic neki,za sjest i smijati se
Razumijem kad vam neko napada klub za neregularnost pa branite ali jel fakat morate braniti i ove debilne odluke?Nema Krupa uslove x2,nemaju Laktasi uslove,nema ove godine niko uslove,nece ni sljedece niko imati garant...Za sta se igra onda?Kako su prije ovog saveza klubovi ulazili?
"Novinar" slozio clanak na osnovu naseg piskaranja po forumu.
Ne branim nikoga, samo vas ispravljam kad pisete neistine.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
I dalje ne razumijem pitanje sta ima Vico sa repkom? Pa valjda ima to da je omogucio da sve bude po PSu, u drzavi u kojoj nista nije po PSu. To je za cestitati, zar ne?NoProfit je napisao/la: ↑04 jun 2026, 20:53Pa nisam malouman. Normalno da morati imati nešto s reprezentacijom na čijem je čelu saveza, šta ti je?Poenta priče je kad nema radnji na krivo i kad se sve radi po PSu, onda je dosta i normalnije stanje, nemoj se praviti budala, znaš jako dobro na šta sam mislio. Pa ni vama banjalučanima (ako je suditi po posjeti kroz čitavu sezonu i proslavi titule) ovo nije zanimljivo, da se ne lažemo.
Nije nam nikad ni bilo "zanimljivo" od nastanka lige.Pa ni vama banjalučanima (ako je suditi po posjeti kroz čitavu sezonu i proslavi titule) ovo nije zanimljivo, da se ne lažemo.
Slabo pratis posjetu kroz sezone i prethodne proslave ili si jako mlad pa ne pamtis, da se ne lazemo.
DoktorXabaras je napisao/la: ↑04 jun 2026, 20:29
Nismo mogli Ademu dati ni pola plate i naljutio sepa smo morali gosp Vici povećati kiriju što koristi voljena reprezentacija naš kamp pa se i on naljutio
i otišao na ljepoticu da treniraju
Gosp. Nikšić i gosp. Kaplan neće na ljepotici da igra Velež sredio im gosp. Vico da igraju u Zenici besplatno, mrze glavi grad i neće da ostavljaju pare u Kantonu 10 000 mostaraca ide u Zenicu
10 000 X 50 = 500000 konv maraka ode iz Kantona Sarajevokažu puno je reprezentacija i Velež
jao, jao.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
DoktorXabaras je napisao/la: ↑04 jun 2026, 20:29
Nismo mogli Ademu dati ni pola plate i naljutio sepa smo morali gosp Vici povećati kiriju što koristi voljena reprezentacija naš kamp pa se i on naljutio
i otišao na ljepoticu da treniraju
10 000 X 50 = 500000 konv maraka ode iz Kantona Sarajevokažu puno je reprezentacija i Velež
jao, jao.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
SPAVAS LI MIRNO PREMIJER LIGO ???
NoDi80 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 12:20To znaci da nam i treneri golmana nisu neki kvalitetsanjinusto je napisao/la: ↑04 jun 2026, 11:49Ne moze se donositi sud na osnovu jedne pripremne. Pogledajte nekad Cosica na treningu. Da ima potencijala ima, ali puno je jos rada pred njim. Daleko, daleko od prvog golmana, za njega je posudba/dvojna najbolje rjesenje.
Najvaznije da mi promijenimo trenere u klubu i da dovedemo ljude koje rade megdje u OP Salzburga, Psva, Benfike itd
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Zadnji info u vezi Grbića i novog kluba.
Problem je velika cifra trening kompenzacije za naše uslove ,pogotovo zato što su to Njemački klubovi. Ko bude spreman to da plati,dobiće ga.
P.S. i dalje tvrdim da je bliži gradu Sarajevu.
Problem je velika cifra trening kompenzacije za naše uslove ,pogotovo zato što su to Njemački klubovi. Ko bude spreman to da plati,dobiće ga.
P.S. i dalje tvrdim da je bliži gradu Sarajevu.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Vico se za A sekekciju pitao onoliko koliko ti i ja, on samo isporućuje ono što Spahić i Barbarez traže od njega.Vorovus je napisao/la: ↑04 jun 2026, 21:06I dalje ne razumijem pitanje sta ima Vico sa repkom? Pa valjda ima to da je omogucio da sve bude po PSu, u drzavi u kojoj nista nije po PSu. To je za cestitati, zar ne?NoProfit je napisao/la: ↑04 jun 2026, 20:53Pa nisam malouman. Normalno da morati imati nešto s reprezentacijom na čijem je čelu saveza, šta ti je?Poenta priče je kad nema radnji na krivo i kad se sve radi po PSu, onda je dosta i normalnije stanje, nemoj se praviti budala, znaš jako dobro na šta sam mislio. Pa ni vama banjalučanima (ako je suditi po posjeti kroz čitavu sezonu i proslavi titule) ovo nije zanimljivo, da se ne lažemo.
Nije nam nikad ni bilo "zanimljivo" od nastanka lige.Pa ni vama banjalučanima (ako je suditi po posjeti kroz čitavu sezonu i proslavi titule) ovo nije zanimljivo, da se ne lažemo.
Slabo pratis posjetu kroz sezone i prethodne proslave ili si jako mlad pa ne pamtis, da se ne lazemo.
Pričati da li mu je "emotivno" stalo do uspjeha je isprazna priča, mada ga nekad prenese priznat ćeš.
Još jedna bitna stvar, Vico je svjestan da su rezultati A selekcije ogledalo njegovog rada, može on napraviti stotinu terena i najmodernije stadione to niko ne je.be 5%. Dok je god repka na ovom nivou on će biti vladar bh fudbala.
Doktor za retardaciju.
Majstorica se ne može igrati između kluba iz Federacije i RS,jer klub iz RS ima zagarantovano mjesto u premijer ligi a na ovaj način bi ga mogli izgubit. Majstorica je moguca jedino između klubova iz istog entiteta,kao sto su trebali prošle godine Stupčanica i Posušje igrat... Klubovima iz RS ne možeš uzeti mjesto tako sto ces ga dati nekom iz Federacije.LondonBlues je napisao/la: ↑04 jun 2026, 17:08Celik da udje a Rudar i Posusje nek igraju majstoricu.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
DoktorXabaras je napisao/la: ↑04 jun 2026, 22:07Vico se za A sekekciju pitao onoliko koliko ti i ja, on samo isporućuje ono što Spahić i Barbarez traže od njega.
Šaban te ebo. Čovjek se ne pita za A selekciju ?! Čovjek predsjednik saveza,postavio sve ljude tamo gdje treba,odveo reprezentaciju na SP ,klubovi igraju grupne faze...Sve u svom mandatu.
Šta sve tastatura trpi...
Šta sve tastatura trpi...
Kakav je on, nisam ga upratio nesto
Sta je s Roncalom?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Vidiš šta sam ti napisao:Vorovus je napisao/la: ↑04 jun 2026, 22:28DoktorXabaras je napisao/la: ↑04 jun 2026, 22:07Vico se za A sekekciju pitao onoliko koliko ti i ja, on samo isporućuje ono što Spahić i Barbarez traže od njega.
zato je i sam priznao da je progutao sra,nja koja je rekao za Barbareza.Vico je svjestan da su rezultati A selekcije ogledalo njegovog rada
Za ovo što si naveo, sam ti isto napisao
jer, opet se vračamo na poćetakon samo isporućuje ono što Spahić i Barbarez traže od njega.
Vico je svjestan da su rezultati A selekcije ogledalo njegovog rada
Doktor za retardaciju.
Grbić je uz Romeru i Roncala jedino što je vrijedilo u Rudaru. Mlad,igra obema nogama,pokriva obe strane,čak mislim da bi bio bolji na krilu nego na beku.
Šro se Roncala tiča,zadnje što znam,da je sve završio sa Koprom.
Zigazaga
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], prisonbreak, Venom, Zigazaga i 22 gosta.
.png)