Nije on nikoga postavio, postavili su ih Bošnjaci koji sjede u UI NSBiH jer su Barbarez i Spahić bili želja navijača. Vrati malo film i kakavo je mišljenje imao Vico o Barbarezu.
Premijer liga BiH - aktuelno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Znam sve,ali reći da čovjek nema nikakav uticaj na reprezentaciju...DoktorXabaras je napisao/la: ↑04 jun 2026, 22:47Nije on nikoga postavio, postavili su ih Bošnjaci koji sjede u UI NSBiH jer su Barbarez i Spahić bili želja navijača. Vrati malo film i kakavo je mišljenje imao Vico o Barbarezu.
Ima ona izreka,samo budala i magarac nemjenjaju mišljenje. Svako je progutao ponos,u interesu sviju,i rezultat je došao timskim radom.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Suvisna prica o Vici. Najucinkovitiji predsjednik saveza ikad, svidjalo se to nekome ili ne. Liga skracena, nikad jaca ni gledanija niti se ikad vise para vrtilo, klubovi u grupama, repka na svjetskom, novi tereni, ide vjerovatno i stadion... da ne nabrajam, frajer je uradio bruku posla koji se vidi.
Nista od toga ne mijenja cinjenicu da stima Borcu i da je Dodikov rod i da ga boli **** za ovu drzavu, ali sta je sprjecavalo njegove prethodnike da osim sto stimaju i kradu nesto pozitivno urade? Nista, i sta su uradili? Nista.
Kad neko neutralan koji nema veze sa nasom ligom i zemljom pogleda rezultate njegovog rada, pa ga uporedi sa prethodnicima, skinuce mu kapu.
Nista od toga ne mijenja cinjenicu da stima Borcu i da je Dodikov rod i da ga boli **** za ovu drzavu, ali sta je sprjecavalo njegove prethodnike da osim sto stimaju i kradu nesto pozitivno urade? Nista, i sta su uradili? Nista.
Kad neko neutralan koji nema veze sa nasom ligom i zemljom pogleda rezultate njegovog rada, pa ga uporedi sa prethodnicima, skinuce mu kapu.
-
ludilompredozirani
- Kontakt:
Idioti protiv Makedonije slali ljude sa kartom od istoka na sjever i ima se propusta do sutra nabrajat,ali ne treba im zamjerit nisu navikli organizovat velike dogadjaje
-
Helemnejse
- Kontakt:
Jesu ispali srbi iz prijedora i srbi iz posusja.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nema nikakav uticaj i ne može ništa uraditi po pitanju A selekcije dok to Spahić i Barbarez ne aminuju i opet ti kažem sve što uradi oko A selekcije to su želje i zahtjevi njih dvojice. Ja ne sporim da on to sve uspješno ne završava i neka je svaka mu ćast na tom. Da je Spahič tražio da na novim dresovima budu ljiljani vjeruj da bi ih Vico vlastoručno šijo.Zigazaga je napisao/la: ↑04 jun 2026, 22:50Znam sve,ali reći da čovjek nema nikakav uticaj na reprezentaciju...DoktorXabaras je napisao/la: ↑04 jun 2026, 22:47Nije on nikoga postavio, postavili su ih Bošnjaci koji sjede u UI NSBiH jer su Barbarez i Spahić bili želja navijača. Vrati malo film i kakavo je mišljenje imao Vico o Barbarezu.
Ima ona izreka,samo budala i magarac nemjenjaju mišljenje. Svako je progutao ponos,u interesu sviju,i rezultat je došao timskim radom.
Doktor za retardaciju.
Ti koji si baksuz i crna mamba,izbaksuziraćeš sve,pa će i Posušje i Rudar ostati
Sta prdis da se "Vico za A sekekciju pitao onoliko koliko ti i ja", covjek sve omogucio da ovi dodju i da rade u miru.DoktorXabaras je napisao/la: ↑04 jun 2026, 22:38Vidiš šta sam ti napisao:Vorovus je napisao/la: ↑04 jun 2026, 22:28DoktorXabaras je napisao/la: ↑04 jun 2026, 22:07Vico se za A sekekciju pitao onoliko koliko ti i ja, on samo isporućuje ono što Spahić i Barbarez traže od njega.zato je i sam priznao da je progutao sra,nja koja je rekao za Barbareza.Vico je svjestan da su rezultati A selekcije ogledalo njegovog rada
Za ovo što si naveo, sam ti isto napisaojer, opet se vračamo na poćetakon samo isporućuje ono što Spahić i Barbarez traže od njega.
Vico je svjestan da su rezultati A selekcije ogledalo njegovog rada
Za sta bi trebao da se pita? Da on bira ko ce igrati?
Cuj sad Bosnjaci iz UI ga izabrali.
Potpisujem. U srž. Bravosanjinusto je napisao/la: ↑04 jun 2026, 22:54Suvisna prica o Vici. Najucinkovitiji predsjednik saveza ikad, svidjalo se to nekome ili ne. Liga skracena, nikad jaca ni gledanija niti se ikad vise para vrtilo, klubovi u grupama, repka na svjetskom, novi tereni, ide vjerovatno i stadion... da ne nabrajam, frajer je uradio bruku posla koji se vidi.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
covjek sve omogucio da ovi dodju i da rade u miru. ponovo izvrćeš napisano, ne sporim da je on to sve bezbjedio, nego ti kažem da on to radi zato što pomenuta dvojica to zahtjevaju od njega.Vorovus je napisao/la: ↑04 jun 2026, 23:06Sta prdis da se "Vico za A sekekciju pitao onoliko koliko ti i ja", covjek sve omogucio da ovi dodju i da rade u miru.DoktorXabaras je napisao/la: ↑04 jun 2026, 22:38Vidiš šta sam ti napisao:zato je i sam priznao da je progutao sra,nja koja je rekao za Barbareza.Vico je svjestan da su rezultati A selekcije ogledalo njegovog rada
Za ovo što si naveo, sam ti isto napisaojer, opet se vračamo na poćetakon samo isporućuje ono što Spahić i Barbarez traže od njega.
Vico je svjestan da su rezultati A selekcije ogledalo njegovog rada
Za sta bi trebao da se pita? Da on bira ko ce igrati?
Cuj sad Bosnjaci iz UI ga izabrali.To oni isti "prodani" sto klimaju glavom na stanje u ligi?
![]()
Za sta bi trebao da se pita? Da on bira ko ce igrati? Dosadšnji predsjednici su se itekako pitali samo što je on otkrio da postoje i drugi načini da se zardi novac sa strane.
Cuj sad Bosnjaci iz UI ga izabrali.
Doktor za retardaciju.
Jeste, ti si ih gledao kako zahtjevaju. I pucaju mu šamare ako ih ne sluša?DoktorXabaras je napisao/la: ↑04 jun 2026, 23:17covjek sve omogucio da ovi dodju i da rade u miru. ponovo izvrćeš napisano, ne sporim da je on to sve bezbjedio, nego ti kažem da on to radi zato što pomenuta dvojica to zahtjevaju od njega.
I ovo si gledao svojim ocima kako ga biraju, Vico nije smio da pisne?Cuj sad Bosnjaci iz UI ga izabrali.To oni isti "prodani" sto klimaju glavom na stanje u ligi? DA
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Znači to je to od tebe, nisam drugačije odgovore ni očekivao. Živio.Vorovus je napisao/la: ↑04 jun 2026, 23:34Jeste, ti si ih gledao kako zahtjevaju. I pucaju mu šamare ako ih ne sluša?DoktorXabaras je napisao/la: ↑04 jun 2026, 23:17covjek sve omogucio da ovi dodju i da rade u miru. ponovo izvrćeš napisano, ne sporim da je on to sve bezbjedio, nego ti kažem da on to radi zato što pomenuta dvojica to zahtjevaju od njega.
I ovo si gledao svojim ocima kako ga biraju, Vico nije smio da pisne?Cuj sad Bosnjaci iz UI ga izabrali.To oni isti "prodani" sto klimaju glavom na stanje u ligi? DA
Doktor za retardaciju.
Barbarez i Spahić su dovedeni samo zato da bi se smirile strasti oko Vice i saveza.
Koliko se Vico pitao i koliko je za Barbareza dovoljno govori izjava:
Konkretno, Barbarez je ljubomoran što nije selektor, a kako radi posao, odnosno ne radi ga nigdje, neće nikada ni biti selektor. Barem narednih osam godina, tako neka uživa u svojim komentarima i puna podrška od mene, ako ga to ispunjava
To što se iznenada otišlo na SP o kojem niko nije ni sanjao,nije nikakav plod Vicine sposobnosti... naprotiv doveo je Barbareza kako bi mu dokazao da nema pojma o trenerskom poslu i pustio ga zajedno sa Spahićem očekujući da se zajedno udave...
Sto se tiče terena,skracenja lige,poboljšanja infrastrukture,tu mu se ne može prigovoriti....
Konkretno, Barbarez je ljubomoran što nije selektor, a kako radi posao, odnosno ne radi ga nigdje, neće nikada ni biti selektor. Barem narednih osam godina, tako neka uživa u svojim komentarima i puna podrška od mene, ako ga to ispunjava
To što se iznenada otišlo na SP o kojem niko nije ni sanjao,nije nikakav plod Vicine sposobnosti... naprotiv doveo je Barbareza kako bi mu dokazao da nema pojma o trenerskom poslu i pustio ga zajedno sa Spahićem očekujući da se zajedno udave...
Sto se tiče terena,skracenja lige,poboljšanja infrastrukture,tu mu se ne može prigovoriti....
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ti si neki megaum...rishovski je napisao/la: ↑05 jun 2026, 01:15Barbarez i Spahić su dovedeni samo zato da bi se smirile strasti oko Vice i saveza.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ubio si me i rukama i nogamaDoktorXabaras je napisao/la: ↑04 jun 2026, 20:29
Jao, jao kolega, vaš drugi dom a niste mogli 2000 ulaznica da prodate
2000X12= 24000 konv. maraka
Nismo mogli Ademu dati ni pola plate i naljutio sepa smo morali gosp Vici povećati kiriju što koristi voljena reprezentacija naš kamp pa se i on naljutio
i otišao na ljepoticu da treniraju
Gosp. Nikšić i gosp. Kaplan neće na ljepotici da igra Velež sredio im gosp. Vico da igraju u Zenici besplatno, mrze glavi grad i neće da ostavljaju pare u Kantonu 10 000 mostaraca ide u Zenicu
10 000 X 50 = 500000 konv maraka ode iz Kantona Sarajevokažu puno je reprezentacija i Velež
jao, jao.
Hajd dobro što me driblaš al što mi loptu probacuješ kroz noge
DOKTOREEE
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 07:14Ubio si me i rukama i nogamaDoktorXabaras je napisao/la: ↑04 jun 2026, 20:29
Jao, jao kolega, vaš drugi dom a niste mogli 2000 ulaznica da prodate
2000X12= 24000 konv. maraka
Nismo mogli Ademu dati ni pola plate i naljutio sepa smo morali gosp Vici povećati kiriju što koristi voljena reprezentacija naš kamp pa se i on naljutio
i otišao na ljepoticu da treniraju
Gosp. Nikšić i gosp. Kaplan neće na ljepotici da igra Velež sredio im gosp. Vico da igraju u Zenici besplatno, mrze glavi grad i neće da ostavljaju pare u Kantonu 10 000 mostaraca ide u Zenicu
10 000 X 50 = 500000 konv maraka ode iz Kantona Sarajevokažu puno je reprezentacija i Velež
jao, jao.
Hajd dobro što me driblaš al što mi loptu probacuješ kroz noge
DOKTOREEE
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Gdje li je forumas @Braco, jeste da je plave boje, ali je zaista bilo uzitak citati njegove postove,nesto poput mog druga @Barbazeljin, mada mi je Barba duzan pozorisnu predstavu...? 
Trenutno korisnika/ca: Balorda, held9, Hordas1990, Venom i 30 gostiju.
.png)