Ne igra uopšte beka već godinama, igra od Marseillea stopera u formaciji sa tri nazad i to mu je revitaliziralo karijeru.dedo26 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 00:59Ma nema sanse da on ne igra. Igrat ce ako nista radi iskustva koje nam je potrebno. Los je za repku u poslednje vrijeme, ali ja i dalje vjerujem da je dobar bek, ne bi dzaba igrao 90 min u Atalanti koja je tamo u top 6 ekipa vec sezonama.
Meni je samo lose sto nemamo atlernative za njega. Razmisljam evo ko moze igrati lijevo, osim Karica niko mi ne pada na pamet.
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Produzio ugovor sa Atalantom
Pa imao je sada nekoliko dobrih izleta naprijed, nije bas sve toliko crno majka mu stara. Problem je što mi očekujemo da je to onaj Seo iz Schalkea. Nije, jbg. Ali boljeg trenutno nemamo.
Sergej poveo 2.5 beka na prvenstvo i ovdje tema treba li Seo igrati.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trebalo se zahvaliti prije Sp Seji za doprinos u reprezentaciji pa makar igrali i bez beka. Igrač manje s njim.
Možda nije smio igrati na 100% pa su mu polukružni okreti bili kao u C kategorije.
Ali škripala je ta lijeva strana Muharemović - Seo - Alajbegović, defanzivno se nije dobro pokazala.
Ali škripala je ta lijeva strana Muharemović - Seo - Alajbegović, defanzivno se nije dobro pokazala.
Nadam se da neće dobiti žuti u prvih deset minuta odmah protiv brzonogi protivnika. To bi bio belaj
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
rossonero85
- Kontakt:
Volio bih vidjeti Memića uz Kolašinca na lijevoj strani jer će mu ovaj Buchanan napraviti ogromne probleme ako ostane sam.
tenkovska utakmica za sad
Majstoreeeeeeeee
Druze ba dizes esmira najgori, za 5 ugraca sto sam vak reko sve je tako bilo, pojma nemas ba i ne smaraj vise
jadan si drug, sam me prozivas po postovima a onda se ljutis kad te spustim
kakve bajraktarevic sad ima veze na temi kolasinca, koji uopste nije toliko los koliko se pljuje prvenstveno iz razloga jer je raja ovde naivna i povjerovala da je lik novi messi
poklopi se pametnije ti je
Poginuo. Kapitenski!
Vidi se da nije 100% spreman. Momciluko
Vidi se da nije 100% spreman. Momciluko
Bravo za Sea. Oni koji misle da je podbacio, nemaju pojma.
Trenutno korisnika/ca: al87, bh22, Bing [Bot], FerdinandF, Fouzi1, greenwood, LeCoq, lisander, Matterhorn22, Mostarska, Nakata, Rio12345, s4mke, soxx, tuzlanskinacin, VivaLaLiberta, Zeko87 i 129 gostiju.