Mozda smo se svi zaletili nakon Italije i pod euforijom umislili da smo prejaki, ne znam. Vrijeme ce pokazati. Imamo potencijal i talenat, treba vremena ovoj reprezentaciji da jos malo sazrije, da se jos par rupa popuni novim igracima.
Ali je cinjenica da ono sinoc je sve osim stvarnog prikaza nase reprezentacije. Vidilo se da odstupamo od nase igre i navika, ocito ciljano. Zato se ni igraci nisu previse stresirali na terenu. Protiv Kanade idemo igrati onako kako mi to znamo, a da li ce to biti dovoljno znacemo u petak.
Nakon Svjetskog itekako ocekujem neke rezove, par igraca vise nema sta tu traziti, a drugi tek da popune roster dok ili ne pocnu igrati dobro ili ne nadjemo zamjene i za njih.
Atmosfera na tribinama je i meni bila losa, ocekivano jer nema tu BHF i sve one raje koja redovni prati repku i zna kad i sta treba navijati. Hvala svima koji su sinoc dosli na stadion, sigurno je to ogromna emocija za njih, daleko su od kuce, a i djeca njihova mogu samo dodatno zavoliti nasu reprezentaciju i igrati za BiH u buducnosti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤