Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Benjamin Tahirović
Najveće drvo ikad.
- AndreWilliams
- Kontakt:
Najbolji do sada
-
Bordeaux433
- Kontakt:
E cuj trci i trudi se haha
Ovaj ako je pretrcao 3 kilometra rezi me
Ovaj ako je pretrcao 3 kilometra rezi me
Vidi se da se trudi. Defanzivno je imao par sjajnih reakcija. Daj da prezivimo ovo
Barba halali sto smo sumnjali.
Dobar u drugom poluvremenu. Ali dečko djeluje kao da nema volje za životom.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Opet seratori nesto palamude
- PasodelMar
- Kontakt:
Trudi se? Kakav je to argument? Na SP smo ljudi, mora da se svi trude. Momak nije nivo za prvih 11, fizički je jako slab, pasovi nikakvi. Treba biti iskren, vezni red nam je kroz 4-4-2 jako slab a sa njim još slabiji. Ovo je ravno čudu da smo izvukli remi protiv Kanade sa ovom formacijom, Demirovicem i Tahirovicem.
Već rečeno, maestralno bi zaustavio neki napad ili odradio opstrukciju a onda 10 sekundi poslije ispada ko prikolica.
Svaki drugi potez na utakmici mu je loš!
Svaki drugi potez na utakmici mu je loš!
Super odigrao od kako smo postavljeni. On mora cjeli teren pokrivati, krilni igraci i dva spica ni blizu njemu, izolovan sam i odigrao je najbolje sto je mogao. vracao se dosta puta i zaustavio kontre od Kanade. formacija mu nikako ne pomaze, umjesto da tu poboljsa vezni red sa Mahmicem da ima neki ekstra izvor za Tahirovica, ovaj igra 4-4-2 bez Dzeke. isto tako samo morate pogledati 5 minuta kako igraju Gigovic ili Sunjic pa ce vam biti jasno zasto ovaj starta svaku utakmicu.
- signalidunapark
- Kontakt:
Zašto Šunjić?bh22 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:54Super odigrao od kako smo postavljeni. On mora cjeli teren pokrivati, krilni igraci i dva spica ni blizu njemu, izolovan sam i odigrao je najbolje sto je mogao. vracao se dosta puta i zaustavio kontre od Kanade. formacija mu nikako ne pomaze, umjesto da tu poboljsa vezni red sa Mahmicem da ima neki ekstra izvor za Tahirovica, ovaj igra 4-4-2 bez Dzeke. isto tako samo morate pogledati 5 minuta kako igraju Gigovic ili Sunjic pa ce vam biti jasno zasto ovaj starta svaku utakmicu.
Sunjic sluzi za defanzivne zadatke i da smeta protivnicima, al nemoze pas spojiti od 2 metara.signalidunapark je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:56Zašto Šunjić?bh22 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:54Super odigrao od kako smo postavljeni. On mora cjeli teren pokrivati, krilni igraci i dva spica ni blizu njemu, izolovan sam i odigrao je najbolje sto je mogao. vracao se dosta puta i zaustavio kontre od Kanade. formacija mu nikako ne pomaze, umjesto da tu poboljsa vezni red sa Mahmicem da ima neki ekstra izvor za Tahirovica, ovaj igra 4-4-2 bez Dzeke. isto tako samo morate pogledati 5 minuta kako igraju Gigovic ili Sunjic pa ce vam biti jasno zasto ovaj starta svaku utakmicu.
Njegovu danasnju utakmicu najbolje opisuje situaciju kad napada igraca Kanade, ovaj ga fintom izbaci u drugu stranu ko tele jos pade na supak
- signalidunapark
- Kontakt:
Pa ok, u tom smislu da, ali nema Šunjić tako lošu pas igru. Večeras je npr. bio odličan. Veći je problem što nam je sredina u scakoj utakmici brojčano inferiornija od protivničke.bh22 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:58Sunjic sluzi za defanzivne zadatke i da smeta protivnicima, al nemoze pas spojiti od 2 metara.signalidunapark je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:56Zašto Šunjić?bh22 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:54Super odigrao od kako smo postavljeni. On mora cjeli teren pokrivati, krilni igraci i dva spica ni blizu njemu, izolovan sam i odigrao je najbolje sto je mogao. vracao se dosta puta i zaustavio kontre od Kanade. formacija mu nikako ne pomaze, umjesto da tu poboljsa vezni red sa Mahmicem da ima neki ekstra izvor za Tahirovica, ovaj igra 4-4-2 bez Dzeke. isto tako samo morate pogledati 5 minuta kako igraju Gigovic ili Sunjic pa ce vam biti jasno zasto ovaj starta svaku utakmicu.
- dubioza144
- Kontakt:
Bespotrebno ga je drzati cijelu utakmicu tu jer nije igrac koji treba da igra 90 i koji je sa loptom na vi, umjesto da napravis izmjene i privedes utakmicu sa jednim napadacem i 2 nomalna krila od kojih je jedan mogo na klupu Esmir ili Amar a da udje Kerim, i gdje izmijenis cijelu sredinu ubacis Amira Ivana i Mahmica a zadnja izmjena ti ostane za Kolasinca za kojeg znas da ce se desit kad tad.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Pa ako je do meni, ja bi poboljsao sredinu bas zbog tog razloga. Nikakva igra. Ovi momci u sredini, pogotovo Tahirovic, trebaju pomoc i jos jedan izvor. Dva spica nema potrebe ako neigra Dzeko, al izgleda kad ovaj zaljubi se u system, tesko ga odreknut.signalidunapark je napisao/la: ↑13 jun 2026, 00:00Pa ok, u tom smislu da, ali nema Šunjić tako lošu pas igru. Večeras je npr. bio odličan. Veći je problem što nam je sredina u scakoj utakmici brojčano inferiornija od protivničke.
Ja da sam na njegovom mjestu, dok jos mozei mlad je, da se fokusira na razvijanje defanzivnih sposobnosti i da u tom segmentu bude sto bolji, privatni treninzi ciljani za reflekse, okretnost i kondiciju. Od playmakinga se nece 'ljeba najest
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, ajaca, Alucard, AzRimiRzA, bh22, CAGarfia, dariolovrinovic00, DzaniMehmet, Edincapitano, Elddar, EnesSS, FerdinandF, Frankie, HariTz, jasmin10, johntravolta123, Kaunas, kenanktkt, KockarVicin007, kouadio, kovac, LeCoq, mercurial, Micron, mirsonetz, MostarNeretva, RaZuti, rossonero85, samirr, SanaBosna, seha77, Shevko, Slobodanpad1945, soccerfan, Sport90, StevieG8, Tihi, visarionovich i 228 gostiju.