Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Benjamin Tahirović
- AndreWilliams
- Kontakt:
-
Bordeaux433
- Kontakt:
Ovaj ako je pretrcao 3 kilometra rezi me
Vidi se da se trudi. Defanzivno je imao par sjajnih reakcija. Daj da prezivimo ovo
- PasodelMar
- Kontakt:
Trudi se? Kakav je to argument? Na SP smo ljudi, mora da se svi trude. Momak nije nivo za prvih 11, fizički je jako slab, pasovi nikakvi. Treba biti iskren, vezni red nam je kroz 4-4-2 jako slab a sa njim još slabiji. Ovo je ravno čudu da smo izvukli remi protiv Kanade sa ovom formacijom, Demirovicem i Tahirovicem.
Svaki drugi potez na utakmici mu je loš!
- signalidunapark
- Kontakt:
Zašto Šunjić?bh22 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:54Super odigrao od kako smo postavljeni. On mora cjeli teren pokrivati, krilni igraci i dva spica ni blizu njemu, izolovan sam i odigrao je najbolje sto je mogao. vracao se dosta puta i zaustavio kontre od Kanade. formacija mu nikako ne pomaze, umjesto da tu poboljsa vezni red sa Mahmicem da ima neki ekstra izvor za Tahirovica, ovaj igra 4-4-2 bez Dzeke. isto tako samo morate pogledati 5 minuta kako igraju Gigovic ili Sunjic pa ce vam biti jasno zasto ovaj starta svaku utakmicu.
Sunjic sluzi za defanzivne zadatke i da smeta protivnicima, al nemoze pas spojiti od 2 metara.signalidunapark je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:56Zašto Šunjić?bh22 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:54Super odigrao od kako smo postavljeni. On mora cjeli teren pokrivati, krilni igraci i dva spica ni blizu njemu, izolovan sam i odigrao je najbolje sto je mogao. vracao se dosta puta i zaustavio kontre od Kanade. formacija mu nikako ne pomaze, umjesto da tu poboljsa vezni red sa Mahmicem da ima neki ekstra izvor za Tahirovica, ovaj igra 4-4-2 bez Dzeke. isto tako samo morate pogledati 5 minuta kako igraju Gigovic ili Sunjic pa ce vam biti jasno zasto ovaj starta svaku utakmicu.
- signalidunapark
- Kontakt:
Pa ok, u tom smislu da, ali nema Šunjić tako lošu pas igru. Večeras je npr. bio odličan. Veći je problem što nam je sredina u scakoj utakmici brojčano inferiornija od protivničke.bh22 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:58Sunjic sluzi za defanzivne zadatke i da smeta protivnicima, al nemoze pas spojiti od 2 metara.signalidunapark je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:56Zašto Šunjić?bh22 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:54Super odigrao od kako smo postavljeni. On mora cjeli teren pokrivati, krilni igraci i dva spica ni blizu njemu, izolovan sam i odigrao je najbolje sto je mogao. vracao se dosta puta i zaustavio kontre od Kanade. formacija mu nikako ne pomaze, umjesto da tu poboljsa vezni red sa Mahmicem da ima neki ekstra izvor za Tahirovica, ovaj igra 4-4-2 bez Dzeke. isto tako samo morate pogledati 5 minuta kako igraju Gigovic ili Sunjic pa ce vam biti jasno zasto ovaj starta svaku utakmicu.
- dubioza144
- Kontakt:
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Pa ako je do meni, ja bi poboljsao sredinu bas zbog tog razloga. Nikakva igra. Ovi momci u sredini, pogotovo Tahirovic, trebaju pomoc i jos jedan izvor. Dva spica nema potrebe ako neigra Dzeko, al izgleda kad ovaj zaljubi se u system, tesko ga odreknut.signalidunapark je napisao/la: ↑13 jun 2026, 00:00Pa ok, u tom smislu da, ali nema Šunjić tako lošu pas igru. Večeras je npr. bio odličan. Veći je problem što nam je sredina u scakoj utakmici brojčano inferiornija od protivničke.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, ArtemisFowl, Atlanta, Beduin, Bordo10, Brazzzoo123, COYGBiH, Cwirek, DeeWa, Drape, farenhajt, feniksptica, Fudo, GrbavicaHrammm, HariTz, harko35, husrefbeg, Iniesta12, JayCatwright, karajlo, kenanktkt, kouadio, Lavcina, legendarnadruga, MokraKifla, Napapijri, nebeskasila, omanovski, ovisnik, prijeratni mangup, prisonbreak, Shevko, Sheyi, signalidunapark, Slobodanpad1945, soccerfan, TefalTava, TETRAPAK, VensanKasel, Wisey, Wolffire, Zgemboo89 i 400 gostiju.