Pa evo nije zabio,naredni put ce mozda zabit .Ne contam u cemu je stvar iznova i iznova pisat da je frajer taraba.Svako promasi.jasmin10 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 15:03Možda da nam najskuplji napadac zabije poneki zicer barem. Ili je i to previše ?darker10 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 15:02Ja nez sta vi hocete.Dzeko i Tabak mozda nece nikako igrat na prvenstvu,Bazdar je gori od Demira.Jovo i Demir su tu i u vecini ce izvuc prvenstvo.Ponavljam opet,ne vidim kako je produktivno napadat covjeka i jos ga vise krsitPromasio,promasio,nije kraj svijeta.
Ermedin Demirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ermedin Demirović
To nije za poredenje uopsteKockarVicin007 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 11:03Zlatan Muslimović je za Ermedina Demirovića Milan Djurić.
Muslimovic dao 13 golova u 30 utakmica,trnokopu bi trebalo 120 utakmica za 13 golova
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
Mi svaku utakmicu pišemo zabit će iduću. I nikada ne zabije. Pogotovo kada je bitno.darker10 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 15:08Pa evo nije zabio,naredni put ce mozda zabit .Ne contam u cemu je stvar iznova i iznova pisat da je frajer taraba.Svako promasi.jasmin10 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 15:03Možda da nam najskuplji napadac zabije poneki zicer barem. Ili je i to previše ?darker10 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 15:02Ja nez sta vi hocete.Dzeko i Tabak mozda nece nikako igrat na prvenstvu,Bazdar je gori od Demira.Jovo i Demir su tu i u vecini ce izvuc prvenstvo.Ponavljam opet,ne vidim kako je produktivno napadat covjeka i jos ga vise krsitPromasio,promasio,nije kraj svijeta.
Kad je zadnji put zabio ?darker10 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 15:08Pa evo nije zabio,naredni put ce mozda zabit .Ne contam u cemu je stvar iznova i iznova pisat da je frajer taraba.Svako promasi.jasmin10 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 15:03Možda da nam najskuplji napadac zabije poneki zicer barem. Ili je i to previše ?darker10 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 15:02Ja nez sta vi hocete.Dzeko i Tabak mozda nece nikako igrat na prvenstvu,Bazdar je gori od Demira.Jovo i Demir su tu i u vecini ce izvuc prvenstvo.Ponavljam opet,ne vidim kako je produktivno napadat covjeka i jos ga vise krsitPromasio,promasio,nije kraj svijeta.
Ma smijesni ste,eto nek ubaci Bazdara i rijesena stvar
Bazdonna ce hat trick utrpat.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Protiv kipra nakon prekida i centarsuta Hajradinovica. Prije toga protiv Holandije nakon Dzekinog suta tj odbijenicu pospremio glavom.
Prije toga jos jedan gol Holandiji u Eindhovenu kada smo izgubili 5-2 i protiv Crne Gore zabio za pobjedu 1-0.
Kada pricamo o promasajima njih je vala puno vise.
Milan Djuric. 
-
zeljovac21
- Kontakt:
Stvarno, ja ne znam odakle mu vise toliki kredibilitet da mora biti u prvih 11 a on uzasan. Pa stavi ga na klupu imas jos 4 napadaca u ekipi.l, ko da je Ronaldo pa znas da ce ga procepit. Od ovog vise stete nego koristi. I jos izmjena Bazdar ulazi, a ovaj majstor igra 90 minutaCAGarfia je napisao/la: ↑13 jun 2026, 15:07Demirović je poput krave koja daje 20l mlijeka i onda to sve prospe jer šutne nogom u kantu. Tako i on trči kao lud i REDOVNO svaku utakmicu nam izbije makar još jedan gol. Da imamo adekvatno rješenje lagano bi ga klupirao jer se ove stvari stvarno više ne mogu tolerisati. Izbio nam je direktno Evropsko prvenstvo 2024 kada nije zabio Ukrajini za 2-0. Zamalo nas je koštao u Velsu. Večeras isto. Pa dosta je više majka mu stara pa makar mararon za 90 minuta trčao.
Kako je utrčao drug pala mu lopta jer se odbila od njihovog onog štopera.husrefbeg je napisao/la: ↑13 jun 2026, 14:56Dvojica mu iza golman ispred nije ovo baš tako jednostavno. Što ne pričamo kako je utrčao i pobjegao odbrani. Sramota je što se ovaj momak napada. Gol ga neće ali on trči za trojicu igrača i daje sve od sebe. Pun snage pa izveo bi ga Barbarez da mu nije potreban svih 90 minuta.
Blamaža teška za napadača koji se smatra nekim eto ok kalibrom, prosuo se kroz baraž, pa i ovdje sad.
Poserem se i na fizičku spremu Džeke i Tabakovića ako ne mogu odigrati 10 minuta, ne mogu biti gori od ovog panja nikako.
Ne znam šta bih vise rekao za ovog momka, zaista.
Sreća u nesreći je da njegovi promašaji još uvijek ne koštaju reprezentaciju (ne u smislu poraza jer da je pogodio sinoc, mi bismo odnijeli 3 boda i bili na korak od plasmana u knock out fazu).
Evo sve se nadam da ce se iskupiti u nekom najbitnijem trenutku koji je pred nama. Nek mu je sretno i da nas obraduje napokon.
Sinoc je sve uradio pogrešno u onoj situaciji gdje je imao odličnu situaciju za postizanje gola.
Sreća u nesreći je da njegovi promašaji još uvijek ne koštaju reprezentaciju (ne u smislu poraza jer da je pogodio sinoc, mi bismo odnijeli 3 boda i bili na korak od plasmana u knock out fazu).
Evo sve se nadam da ce se iskupiti u nekom najbitnijem trenutku koji je pred nama. Nek mu je sretno i da nas obraduje napokon.
Sinoc je sve uradio pogrešno u onoj situaciji gdje je imao odličnu situaciju za postizanje gola.
Ma brate, izbio nam je lik Evropsko prvenstvo protiv Ukrajine. Itekako koštaju. Sreća u nesreći je ta da smo se tada kvalifikovali na Euro, vjerovatno ne bi na SP jer ne bi stigla ova garnitura ljudi na klupu, a samim time ni 20tak novih igrača.hurem je napisao/la: ↑13 jun 2026, 15:24Ne znam šta bih vise rekao za ovog momka, zaista.
Ne može me niko ubijediti da nije dobar igrač i da u Stuttgartu dobro izgleda, ali ovo je isključivo mentalni problem koji se mora riješiti. Kako da riješi, ko da pomogne, psiholog, Barba, Edin, peti, deseti.. Ali stvar je čiste psihe.
Prekasno je ovo već, nije krenuo ni zamahnuti nogom.
On je prvo mislio lobovati golmana ali je onda skontao da je vrag odnio šalu.
Zajebao ga je prvi kontakt sa loptom mora je odma gurnuti na desnu nogu i plasirati.
Zadnja izmjena: Shevko, dana/u 13 jun 2026, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
Kako bi Moise Kean u rašlje poslao
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Balorda, Bing [Bot], Confiance, ExEsPerac, GG3, Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil, jasmin10, Kaunas, kouadio, Proximic, signalidunapark, Sveti, tuzlanskinacin i 121 gost.