Ermedin Demirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ermedin Demirović
Ovoliko generalno pljuvanje po covjeku nije nista drugo nego lijecenje nekih kompleksa. Sve i da je 10 zicera ofulo, ne zna i to je to, onda kriv je onaj ko ga je zvao.
Dema ce se iskupiti i zabiti za 1/8 finala. Citirajte me slobodno.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Zbog ovakvih situacija mi je drago sto imamo Dzeku u ekipi. On je jedini koji ovakve prosjecne igrace kao sto je Ermedin moze razgovorom izvaditi iz kanala.
Sjecam se 2018-te i razgovora Luke Modrica sa Livakovicem. Mogu misliti koliko to kod nas Edin odradjuje u pozadini.
Mada i Barbarez stalno podcrtava koliko pricaju sa momcima, koliko ih upucuju.
A ovi sto vrijedjaju samo unistavaju atmosferu u ekipi. Nije ni ostalim igracima svejedno kada vide kako navijaci vrijedjaju njihove saigrace jer znaju da bi oni sutra mogli biti slijedeci. U ovim trenutcima Medi treba podrska i nikakva kritika jer nema sanse da covjek sa 2 grama mozga moze njemu reci da se ne trudi i ne daje 100% za dres.
Sjecam se 2018-te i razgovora Luke Modrica sa Livakovicem. Mogu misliti koliko to kod nas Edin odradjuje u pozadini.
Mada i Barbarez stalno podcrtava koliko pricaju sa momcima, koliko ih upucuju.
A ovi sto vrijedjaju samo unistavaju atmosferu u ekipi. Nije ni ostalim igracima svejedno kada vide kako navijaci vrijedjaju njihove saigrace jer znaju da bi oni sutra mogli biti slijedeci. U ovim trenutcima Medi treba podrska i nikakva kritika jer nema sanse da covjek sa 2 grama mozga moze njemu reci da se ne trudi i ne daje 100% za dres.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ne mozes vjecno ni davati podrsku, a se neke stvari nikad ne mijenjaju.napapijri1987 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 21:29U ovim trenutcima Medi treba podrska i nikakva kritika jer nema sanse da covjek sa 2 grama mozga moze njemu reci da se ne trudi i ne daje 100% za dres.
Protiv Ukrajine promasi sansu za 2:0, nakon toga preokret Ukrajine i mi ispadamo...haj, nema veze, ne zamjeri mu se toliko.
Protiv Velsa 3 zicera i penal, opet narod i zaboravi na to, jer smo ostvarili plasman dalje.
Ali ne mozes opet sinoc zicer promasiti za historijska 3 boda i ocekivati da narod ima vise strpljenja.
Pa u zadnjih 5 godina je Dzeko dobio kritika, kao nijedan igrac do sada, a najveci je svih vremena u drzavi.
Najbolja opcija za Barbareza je da ga ostavi na klupi za iducu utakmicu, i da ga ubaci u drugom poluvremenu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
zeljovac21
- Kontakt:
Samo ne znam odakle to da mora startati svaku. Jel zasluzio? Nije. Ako ga iducu vidim u prvih 11 barba ce mi pasti u ocima. Hajde da je to 1-2 utakmice pa da kazes nije ga htjelo. Ovdje je ocito manjak kvalitete ili sta vec. Imas Dzeku, Tabakovica, Lukica igraj s jednim spicem sva trojica su bolji od panja.
- Goalgetter
- Kontakt:
100% tacno.19vendetta87 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 21:43Ne mozes vjecno ni davati podrsku, a se neke stvari nikad ne mijenjaju.
Protiv Ukrajine promasi sansu za 2:0, nakon toga preokret Ukrajine i mi ispadamo...haj, nema veze, ne zamjeri mu se toliko.
Protiv Velsa 3 zicera i penal, opet narod i zaboravi na to, jer smo ostvarili plasman dalje.
Ali ne mozes opet sinoc zicer promasiti za historijska 3 boda i ocekivati da narod ima vise strpljenja.
Pa u zadnjih 5 godina je Dzeko dobio kritika, kao nijedan igrac do sada, a najveci je svih vremena u drzavi.
Najbolja opcija za Barbareza je da ga ostavi na klupi za iducu utakmicu, i da ga ubaci u drugom poluvremenu.
Nema stvarno vise argumenata da se ovo vise opravda, napadaci odlucuju utakmice a on nije nijednu do sada odlucio u reprezentaciji, rekao sam vec prije SP, ako ne bude zabijao kostace nas direktno osvojenih bodova na SP. Juce nam je realno izbio 2 boda koja mozda igrom nismo zasluzili, ali koga briga na kraju dana.
Protiv Svicarske ce poceti sigurno, jer Edin i Tabak ce opet poceti sa klupe, ima tu prednost sto trebamo tu njegovu trku i presing na defanzivnu liniju Svicarske koja je sklona greskama, ali stvarno ovo sa njim gubi smisao vise.
Potpisujem od A do Z...let3 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 20:46Pored toga sto je fizicki dominantan, Demirovic je jedan od nasih najborbenijih igraca. Sto se toga tice u rangu je sa Muharemovicem, Katicem, Kolasincem. Borbu na terenu, trud i zalaganje mu ne moze niko oduzeti.Vanja8 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 20:21Vidi buraz, naveo sam Tahirovica upravo zbog toga sto je i najgori pojedinac i sto nema sanse da moze on ono istrcati...
Ermedin je fizicki dominantan napadac sa izuzetnim fizickim predispozicijama sto ga i cini opasnim pred protivnickim golom, ali psiha je nesto sto u repci kod njega dominira...
Njemu je u momentu kada je krenuo prema golu, onaj huk i vrisak straha kanadskih navijaca jednostavno aktivirao ABS u podsvijesti i momak nije znao sta uraditi...
Pogledaj samo njegov prijem lopte, pa brate, bolje bi je ja ili bilo ko od nas forumasaa primio nego decko koji reseta mreze u Bundes ligi...
Po tom istom prijemu odmah skontas da momak ne zna sta da u tom momentu uradi i dobijes ono sto smo mi dobili sinoc...
Meni je zao Ermedina, jer znam da mu je tesko, da vri u sebi, da se bori sam sa sobom, ali podrska i vjera u njega moze mu itekako pomoci...
Problem je sto kazes psiha, koja je tako slaba i krhka da je to strasnoi bice mu sve gore i gore - jer gola nema..a gol je ono od cega napadaci zive.
Ali kad je juce Sergej ubacio onog nesretnika Bazdara, odmah mi je bilo jasno zasto Demirovic (i bez gola u sebi) mora igrati.
Jednostavno, mi nemamo bolje igrace od tog Demirovica, Tahirovica, Memica, Sunjica itd....nase je da ih trpimo i podzavamo, kakvi god da su.

Ovo je porazavajuci podatak komplet ekipe a samo jedan od dokaza koliko je bitan Demirovic.Ovdje treba napomenuti da Demirovic ubjedljivo najvise sprinteva ima po utakmici.
Lik trci vise od veznih igraca,nije ni cudo sto mu fokus i realizacija ispastaju.Da ima ko trcati da ga malo uzrahati mozda bi vise kuveta i koncentracije imao u zavrsnici.
Cisto da se zna, Haland u prosjeku trci 7-8km po utakmici, Dzeko 4,5km - 7km,C.Ronaldo 3 - 3,5km po utakmici.Kane 3 - 4km po utakmici.
Jeste avi svjesni koliko ovaj covjek radi i mora raditi da bi ista vidljivo bilo.Ubaci debelog Ronalda u nas “sistem”, vidio lopte ne bi.
Ne glorifikujem Demirovica,samo nema mjesta pljuvanju njega.Promasio,Boze moj.Idemo dalje,lik je preorao teren.Ne postoji napadac na Svijetu sa jacim work rateom od njega.Razlika je sto Stutgart kreira mnogo vise sansi nego nasa repka,stoga i zabije cesto.
Naprijed Dema !
- Principatus
- Kontakt:
Pa on mnogo trci. I to je to. Usain Bolt bi isto mnogo trcao. Klupa. Radije Mahmica ubaciti. I on ce trcati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Interesantno je koliko je basic malo pretrcaoJoeBleck je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:10
Ovo je porazavajuci podatak komplet ekipe a samo jedan od dokaza koliko je bitan Demirovic.Ovdje treba napomenuti da Demirovic ubjedljivo najvise sprinteva ima po utakmici.
Lik trci vise od veznih igraca,nije ni cudo sto mu fokus i realizacija ispastaju.Da ima ko trcati da ga malo uzrahati mozda bi vise kuveta i koncentracije imao u zavrsnici.
Cisto da se zna, Haland u prosjeku trci 7-8km po utakmici, Dzeko 4,5km - 7km,C.Ronaldo 3 - 3,5km po utakmici.Kane 3 - 4km po utakmici.
Jeste avi svjesni koliko ovaj covjek radi i mora raditi da bi ista vidljivo bilo.Ubaci debelog Ronalda u nas “sistem”, vidio lopte ne bi.
Ne glorifikujem Demirovica,samo nema mjesta pljuvanju njega.Promasio,Boze moj.Idemo dalje,lik je preorao teren.Ne postoji napadac na Svijetu sa jacim work rateom od njega.Razlika je sto Stutgart kreira mnogo vise sansi nego nasa repka,stoga i zabije cesto.
Naprijed Dema !
naprijed rejal
Za razliku od njega,ostatak tima ni ne trci.ima 4x vise sprinteva od drugih igraca i kilometrazu kao da je zadnji vezni a ne napadac.Ovo je problem sistema, ne igraca.I njemu se ne ganjaju krila rivala,ali neko mora i to.Principatus je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:27Pa on mnogo trci. I to je to. Usain Bolt bi isto mnogo trcao. Klupa. Radije Mahmica ubaciti. I on ce trcati.
Ako je toliko bitna trka daj nam Amela Tuku sigurno moze isto toliko pretrcati a za razliku od Demirovica mozda bi dao vise od 4 gola u 41 utakmici.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Izasao je u 62min.Da je ostao do 90-e,vjerovatno bi najvise pretrcao.Sveti je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:27Interesantno je koliko je basic malo pretrcaoJoeBleck je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:10
Naprijed Dema !
JoeBleck je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:10
Naprijed Dema !
Ma bolje tebe da smo gurnuli u napad,bolje ti zicere sa pivom u ruci zabijas i sa stomacinom gdje vlastiti klitoris ne vidis.
Podatak za Kane-a nije tačan... A i glupo je porediti Demirovica sa tim zvjerkama, on par nivoa ispod svih.
Demirovic je solidan ako ces imati 60% posjed i napadati gol ali mi to nemamo. Sa 30tak posto posjeda ti trebaš napadača koji ce iz jedne prilike dati gol.
Demirovic je solidan ako ces imati 60% posjed i napadati gol ali mi to nemamo. Sa 30tak posto posjeda ti trebaš napadača koji ce iz jedne prilike dati gol.
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 13 jun 2026, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
I onda dodju neznalice i kazu ne bori se, ne trudi se... dao bi dema koji gol da ovi drugi malo vise pretrce, ali nisu oni ni pola spremi kao demirovic.JoeBleck je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:10
Naprijed Dema !
Harry Kane u UEFA “standardnom prosjeku” trči oko ~3.5 km po utakmici.thulkazal je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:36Podatak za Kane-a nije tačan... A i glupo je porediti Demirovica sa tim zvjerkama, on par nivoa ispod svih.
Ovo je zvanicno sa UEFA stranice.Ali ovo ne iznenadjuje jer Bayern 85% utakmice igra pred golom rivala.
https://www.uefa.com/european-qualifier ... tatistics/
Od same kreme Evrope,Alvarez je tu neprikosnoven.10km po utakmici.Ali opet,razlicit stil i uloga na terenu.
Zadnja izmjena: JoeBleck, dana/u 13 jun 2026, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, CHR, Elddar, exampLe., feniksptica, GrbavicaHrammm, HariTz, Iniesta12, KockarVicin007, Majstorinho, omanovski i 113 gostiju.