ASD je napisao/la: ↑14 jun 2026, 16:02
h1a2s3o4 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 12:28
ASD je napisao/la: ↑14 jun 2026, 12:17
Prije ovih piva je baš pogađao.
Gdje si ASD legendo?
Dugo te nije bilo na fudbalskim temama.
Slabo pišem generalno, malo se evo aktivirao oko svjetskog? Ti, kako si?
Što se tiče Demirovića, pratim ga jako dugo. Malo po francuskoj i kasnije skoro svaku utakmicu u Švicarskoj dok je bio, pa dalje kroz karijeru.
On će uvijek imati problem ako nemaš golgetera pored njega. On jednostavno nema dobar šut i trebati će mu uvijek jako puno šansi.
Druga stvar što je problematična je, da nema niti dribling, on u napadu ne može biti igrač koji će kreirati za druge, iako mu je pass generalno ok.
Međutim, daleko od toga da ga se trebamo odreći ili pljuvati ga zbog igračkih limita. On svakako zaslužuje mjesto na terenu. Ili kao jedna od prvih izmjena.
Sta je rec, zivot ti se mijesa u forumske aktivnosti?

Drago mi je da si tu za SP.
Dobro je. Standardno ekremovski (kuca-poso).
Sjecam ga se i ja iz tog perioda, a iz diskusija iz tog perioda. Bas sam to prije neki dan spominjao ovdje na forumu. Jos dok je u Svicarskoj sa Ittenom igrao vidjelo se, a ovdje uveliko diskutovalo, da on nece moci igrati sam u napadu i da nije taj tip napadaca. Cak je i dobru karijeru napravio kako mu se tesko predvijao pronalazak kluba koji igra sa dva napadaca.
Njegova sreca i prednost je sto je momak 100% profesionalac i posvecen fudbalu i to ga i drzi na povrsini.
Ja mislim da je i selektoru nekako previse njegovih promasaja ali nazalost nema kvalitetne alternative. Niko ovdje ne pljuje momka, osim par maloumnika, samo se kritikuje i to jako osnovano.
On pretrci sve kilometre

i svaka cast na tome i stvarno radi veliku stvar za tim ali jednostavno previse sansi promasuje i to je cinjenjica. Da nam se prikljuci i Pejcinovic mislim da bi Demirovic lagano na klupu dok se ne ustanovi da li je ovaj bolji ili gori.
Kad si vec tu da te pitam sta je sa Dzevahirica? Ti ga poznajes. Da li da ocekujemo da ce biti redovan u Sloveniji naredne sezone?
Barba halali sto smo sumnjali.