Ermedin Demirović

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

HariTz
Kontakt:

Re: Ermedin Demirović

Post Postao/la HariTz » 14 jun 2026, 17:24

RobijasiZenica1988 je napisao/la:
14 jun 2026, 16:53
Ne kontate poentu,niko njemu ne želi nista loše,dosad je se po njemu neargumentovano pisalo o njemu,ok tad sam ga i ja branio,jer je igru za reprezentaciju u periodu kad nas je svako ziv nabijo.
Ali sad kad postoje argumenti da se lose pise o njemu i to ispravni i legitimni argumenti,nekolicina vas ga opet brane kao svoje dijete.
Ne znam jestel svjesni da u bilo kojoj raspravi izgubite jer nemate dovoljno argumenata i da vas ubiti svako ubije u pojam.
A sad ako dadne go ako Bog da protiv Švicarske znamo koja će biti prica al za godinu dana bi ćorava koka zrno ubola.
Ja ovdje ne znam da sam vidio bilo kakav post, medijski naslov ili slično da neko slijepo brani Demirovića. Možda eto jedan ili dva da sam "preletio".

Ovdje se piše o našem poganluku, uvredama, da mu želimo povredu, spominjemo mu mrtve ili žive i sl.. Treba ga kritikovati, treba pisati o tome, ali gdje je granica?

Wilshere10
Kontakt:

Post Postao/la Wilshere10 » 14 jun 2026, 17:26

19vendetta87 je napisao/la:
14 jun 2026, 17:19
baboedindzeko09 je napisao/la:
14 jun 2026, 17:07
sljivo je napisao/la:
14 jun 2026, 17:03
svaki drugi post na ig i tt oko demirovica, kakva bolescuga, ovo nema veze sa partijama, tacno treba i pocet autogolove davat
Pola ih i ne zna sta se dešava nego prate trend. Na prenosu grupa djevojaka do mene razglaba da li smo ispali ako ne dobijemo kanadu ili idu penali.
Joj druze, i ti uzimas za primjer djevojke koje prate fudbal samo jer je trend zbog SP...
Koliko se one blamiraju, mene stid. Ne zanima ih ni soker ni svjetsko ni repka. Samo slikanje u dresu. Jadnice. :yawn:
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 14 jun 2026, 17:39

Wilshere10 je napisao/la:
14 jun 2026, 17:26

Koliko se one blamiraju, mene stid. Ne zanima ih ni soker ni svjetsko ni repka. Samo slikanje u dresu. Jadnice. :yawn:
Slazem se, tebra, svakakvih paćenica ima. :yawn:
slika
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Varta
Kontakt:

Post Postao/la Varta » 14 jun 2026, 17:59

sljivo je napisao/la:
14 jun 2026, 17:03
svaki drugi post na ig i tt oko demirovica, kakva bolescuga, ovo nema veze sa partijama, tacno treba i pocet autogolove davat
Ma za naš narod su anel hadzic i tino sven susic. Bolje nismo zaslužili

KockarVicin007
Kontakt:

Post Postao/la KockarVicin007 » 14 jun 2026, 18:05

Ne treba nitko opravdavati uvrede, ali, niti jedan jedini razlog ne postoji za ovako očajne partije i lošu realizaciji.

inzomni
Kontakt:

Post Postao/la inzomni » 14 jun 2026, 18:06

Evo i Konakovic ga uzeo braniti

FerdinandF
Kontakt:

Post Postao/la FerdinandF » 14 jun 2026, 18:06

Ajmo Demireeee!!!
Vjeruj da ima puno više ljudi koji te podržavaju do kraja i uvijek. Idemo dalje!!! Imamo veliku šansu.
Još kad nam se vrate Edin i Tabak, nebo je granica.
Demire, sine, glavu gore, ponosno, i kao i do sad, gas do kraja.

Rauber33
Kontakt:

Post Postao/la Rauber33 » 14 jun 2026, 18:06

Ima da dovim da dobije žuti pa da ne igra protiv katara

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 14 jun 2026, 18:07

Igraj lopte Dema boli te pimpek,vecina ovih sto pljuju i vredjaju domet i mje casica rakije i ako ima sta na cackalicu....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 jun 2026, 18:08

sljivo je napisao/la:
14 jun 2026, 17:20
isti oni koji su na utakmici repke navijali za ronalda i portugal, a sad patriote do te mjere da pljuju i svog ako ne odgovara nekim ocekivanjima da bi trebali imati 9 bodova u grupi uz 6 0 gol razlike i sa 30 hilj navijaca od 40 na gostujucem terenu, vjerovatno da se i navijanje cuje do bosne
Nazalost, ali tako je. Pola ih ne bi znalo nabrojati 5 igraca, ali su sad patriote i znalci koji sve znaju o reprezentaciji...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

RobijasiZenica1988
Kontakt:

Post Postao/la RobijasiZenica1988 » 14 jun 2026, 18:12

HariTz je napisao/la:
14 jun 2026, 17:24
RobijasiZenica1988 je napisao/la:
14 jun 2026, 16:53
Ne kontate poentu,niko njemu ne želi nista loše,dosad je se po njemu neargumentovano pisalo o njemu,ok tad sam ga i ja branio,jer je igru za reprezentaciju u periodu kad nas je svako ziv nabijo.
Ali sad kad postoje argumenti da se lose pise o njemu i to ispravni i legitimni argumenti,nekolicina vas ga opet brane kao svoje dijete.
Ne znam jestel svjesni da u bilo kojoj raspravi izgubite jer nemate dovoljno argumenata i da vas ubiti svako ubije u pojam.
A sad ako dadne go ako Bog da protiv Švicarske znamo koja će biti prica al za godinu dana bi ćorava koka zrno ubola.
Ja ovdje ne znam da sam vidio bilo kakav post, medijski naslov ili slično da neko slijepo brani Demirovića. Možda eto jedan ili dva da sam "preletio".

Ovdje se piše o našem poganluku, uvredama, da mu želimo povredu, spominjemo mu mrtve ili žive i sl.. Treba ga kritikovati, treba pisati o tome, ali gdje je granica?
Ma brane ga svi drug,al nema veze.
A to sto se tice psovki familije i ostalo,od toga bi se svako ziv trebao ograditi al da ti budem iskren nisam vidio ovakve i slične psovke ovde.Mozda je bilo ne kazem al ja nisam vidio.
Ali ako se brani ovako Demirovic hajmo onda svakog našeg ako ga ne ide,a ne branit ćemo njega a lupam Tahirovica koji je po meni odigrao dobru utakmicu,psovat sve živo a to presutit jos i pristat sa ostalima.
Primjetno je da ima dvostrukih aršina al takvi smo mi oduvijek i zauvijek ćemo i biti...

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 14 jun 2026, 18:13

Rauber33 je napisao/la:
14 jun 2026, 18:06
Dovi sebi za pamet.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 14 jun 2026, 18:14

Ljudi su vrijedjali Dzeku, Ronalda, Messija i sta ja znam. U fudbalu vruce glave idu dotle da se i fizicki prijeti ili nasrce na igrace.

Naravno da to nije ok, ali to i fudbal ide jedno sa drugim. Ovdje se stvari postavljaju kao da je nasa nacija neki izuzetak u tome ili da je izuzetak Demirovic. Get over it

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 jun 2026, 18:22

Dzeko je prolazio puno vece torture od navijaca. Samo se sjetite Egipta 2014 u Innsbrucku, pripreme za SP, cijeli stadion skandira "Dzeko napolje" ovaj se hvata za muda i gestikulira prema navijacima. Kao sto @Kajzer10 kaze, ovo je normala, BiH nije nikakav izuzetak, meni ne bi palo na pamet igracu skandirati ili mu otici na Instagram i pisati uvredljive komentare, ali takve stvari se desavaju.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 14 jun 2026, 18:35

Goalgetter je napisao/la:
14 jun 2026, 18:22
Dzeko je prolazio puno vece torture od navijaca. Samo se sjetite Egipta 2014 u Innsbrucku, pripreme za SP, cijeli stadion skandira "Dzeko napolje" ovaj se hvata za muda i gestikulira prema navijacima. Kao sto @Kajzer10 kaze, ovo je normala, BiH nije nikakav izuzetak, meni ne bi palo na pamet igracu skandirati ili mu otici na Instagram i pisati uvredljive komentare, ali takve stvari se desavaju.
Ma na utakmici je i normalno.
Al otici na profil ljudima porodice pominjati i zeljeti sve najgore je dno dna.
Za Edina si u pravu. Sta se Edinu govori godinama trebao se od repke oprostiti jos prije 10 godina I Pustiti debile da gledaju antifudbal jer ni do danas nemamo nikoga slicnog kalibra Edinu.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Rauber33
Kontakt:

Post Postao/la Rauber33 » 14 jun 2026, 18:38

signalidunapark je napisao/la:
14 jun 2026, 18:13
Rauber33 je napisao/la:
14 jun 2026, 18:06
Dovi sebi za pamet.
Ermedine, ti li si? Mani se foruma, bolje vježbaj da ućeruješ hloptu u gol

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 14 jun 2026, 18:40

Mozemo onda sve get over it. Samo nek nije u nama problem. Ako je standardno u svijetu nije ‘normalno’ meni bar, i nikad nece bit. Pa onda sutra ‘legendo ee’ i ‘poljem se siri miris ljiljanaaAAAA’
Zadnja izmjena: 313, dana/u 14 jun 2026, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
Walk on

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 14 jun 2026, 18:40

slusaj ovog apsurda, kad se ovdje demirovic pokusava opravdati kroz kontekst, sistem i sta vec, nema sanse vec lik je smece 4 od 40, i kraj, a kad se kaze da nije normalno da ljudi masovno prave medijski linc to je onda razumljivo, realativizirano i ok jer se i drugi i bolji igraci pljuju...
dzaba, kad je neko meta i kad treba biti zrtveni jarac za objasnjenje neispunjenja svakog nerealnog ocekivanja onda se tu nista ne moze uciniti

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 14 jun 2026, 18:50

ASD je napisao/la:
14 jun 2026, 16:02
h1a2s3o4 je napisao/la:
14 jun 2026, 12:28
ASD je napisao/la:
14 jun 2026, 12:17
Prije ovih piva je baš pogađao.
Gdje si ASD legendo? :)

Dugo te nije bilo na fudbalskim temama.
Slabo pišem generalno, malo se evo aktivirao oko svjetskog? Ti, kako si?

Što se tiče Demirovića, pratim ga jako dugo. Malo po francuskoj i kasnije skoro svaku utakmicu u Švicarskoj dok je bio, pa dalje kroz karijeru.
On će uvijek imati problem ako nemaš golgetera pored njega. On jednostavno nema dobar šut i trebati će mu uvijek jako puno šansi.

Druga stvar što je problematična je, da nema niti dribling, on u napadu ne može biti igrač koji će kreirati za druge, iako mu je pass generalno ok.
Međutim, daleko od toga da ga se trebamo odreći ili pljuvati ga zbog igračkih limita. On svakako zaslužuje mjesto na terenu. Ili kao jedna od prvih izmjena.
Sta je rec, zivot ti se mijesa u forumske aktivnosti? :) Drago mi je da si tu za SP. :thumbup:

Dobro je. Standardno ekremovski (kuca-poso). :D

Sjecam ga se i ja iz tog perioda, a iz diskusija iz tog perioda. Bas sam to prije neki dan spominjao ovdje na forumu. Jos dok je u Svicarskoj sa Ittenom igrao vidjelo se, a ovdje uveliko diskutovalo, da on nece moci igrati sam u napadu i da nije taj tip napadaca. Cak je i dobru karijeru napravio kako mu se tesko predvijao pronalazak kluba koji igra sa dva napadaca.

Njegova sreca i prednost je sto je momak 100% profesionalac i posvecen fudbalu i to ga i drzi na povrsini.

Ja mislim da je i selektoru nekako previse njegovih promasaja ali nazalost nema kvalitetne alternative. Niko ovdje ne pljuje momka, osim par maloumnika, samo se kritikuje i to jako osnovano.
On pretrci sve kilometre :D i svaka cast na tome i stvarno radi veliku stvar za tim ali jednostavno previse sansi promasuje i to je cinjenjica. Da nam se prikljuci i Pejcinovic mislim da bi Demirovic lagano na klupu dok se ne ustanovi da li je ovaj bolji ili gori. :D

Kad si vec tu da te pitam sta je sa Dzevahirica? Ti ga poznajes. Da li da ocekujemo da ce biti redovan u Sloveniji naredne sezone?
Zadnja izmjena: h1a2s3o4, dana/u 14 jun 2026, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Barba halali sto smo sumnjali.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 14 jun 2026, 18:52

sljivo je napisao/la:
14 jun 2026, 18:40
slusaj ovog apsurda, kad se ovdje demirovic pokusava opravdati kroz kontekst, sistem i sta vec, nema sanse vec lik je smece 4 od 40, i kraj, a kad se kaze da nije normalno da ljudi masovno prave medijski linc to je onda razumljivo, realativizirano i ok jer se i drugi i bolji igraci pljuju...
dzaba, kad je neko meta i kad treba biti zrtveni jarac za objasnjenje neispunjenja svakog nerealnog ocekivanja onda se tu nista ne moze uciniti
Ovdje se svaka kritika i cinjenica prezentira kao linc. De onda razdvojite kritiku i uvrede, jer ja u ovom drugom ne ucestvujem niti bih to radio bilo kojem reprezentativcu, pogotovo nekom kome je ocigledno stalo i vise neko drugima.

Jesam, rekao sam da je njegova statistika u reprezentaciji jedna od gorih u svijetu, te da to ne moze oprati nijedan kontekst i sistem. To linc i uvreda? To je cinjenica.

Ovo drugo nije relativiziranje, nego kazem da je posljedica i kontekst fudbala. Spinujes kao da je to nesto sto ja odobravam. I to je napisano iskljucivo jer ispada kao smo mi i Demirovic izuzetak u tome.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AndreWilliams, Bing [Bot], dedo26 i 40 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []