Haris Tabaković
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Haris Tabaković
Bilo bi lijepo vidjeti da udje u 80toj i do 90te zabije za pobjedu i kulturno neproslavi gol protiv zemlje u kojoj je rodjen 
Nije jos poceo trenirati s loptom, tako da ne treba sanjariti o njemu u cetvrtak. Samo moliti Boga da bude spreman do trece utakmice jer nam je tad najpotrebniji.
- Goalgetter
- Kontakt:
To je i cilj aBd.
Protiv Katara nam je najpotrebniji, u situaciji smo da nas 3 boda vode 100% u sljedeci krug, tako da ga sigurno treba sacuvati za tu partiju.
Znaci da rezimiramo.Tabak evidentno nece bit match ready za Katar,ali ga ipak prizivate 
Ko sto i dzeko ako bude igrao nece biti ni na 50% svojih mogucnosti
Bolna istina
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
Ma Dzeki kalkulise s minutama zbog godina i sl.Tabak je ipak povrijedjen.Moze on mozda 15-20min al pitanje je kako bi to izgledalo.
Ne treba forsirati ako ne ide. Ipak zivot tece i nakon ovog SP. Zao mi je jedino njega ako nece odigrati ni minute na SP. A ni nama ne treba igrac koji nije na 100% sto ove utakmice zahtjevaju.
Ma igrat ce on, ako nista treci mec. Da oporavak ne tece dobro, ne bi ni bio u trenaznom procesu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mi smo poveli 5 napadaca od toga 2 povrijeđena
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sta ce ti dzaba Tabakovic ako ce igrat pod rucnom bolje probat sa Mahmicem ofanzivno i kuburit sa Demirovicem Lukicem i Bazdarom turnir je zahtjevan moraju se rotirat izgleda da je velika vlaznost u zraku evo i Francuska ne moze da makne
25 stepeni ,30% vlaga .Neko bi rekao idealni uslovi za fudbal na mecu Francuske
Msm da ce to vrijeme vise postat faktor tamo u julu,od cervrtfinala.
Ma bit ce to negdje na sezdesetak u vrijeme igranja utakmice uz 23 stepena.Valjda ne bude vecih problema.
Evo mu burazera na reprezenta.cija.ba medju ovima sto ih intervjuisu na ulicama. Kad je prognozirao rezultat, kaze da ce drugi go za nas dati Dzeko ili Haris. Mozda zna nesto vise od nas i mozda to znaci da je Tabak ipak spreman uci ako zatreba. 
-
Coolpanda24
- Kontakt:
https://www.facebook.com/share/r/1Fu4Aq ... tid=wwXIfr
Evo ovdje kaže da će brat ući par minuta, a možda i više
Da to nije onaj njegov insajder sa foruma 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Haha, bas se vidi da je momak legenda, samo nema kilerski izgled ko Hare.Coolpanda24 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 00:15https://www.facebook.com/share/r/1Fu4Aq ... tid=wwXIfr
Evo ovdje kaže da će brat ući par minuta, a možda i više![]()
![]()
kako je treniro? vidim da je u kopackama i da radi s loptom
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, EnesSS, Futbol, rossonero85, signalidunapark, soccerfan i 19 gostiju.