Bolt je najbrzi ikad…a bio spor sa loptom tokom one njegove cirkus avanture u fudbalu…Micron je napisao/la: ↑16 jun 2026, 20:17"Ma spor je on, bolji je za 10ke, nema on tu brzinu...." Sve vrsni stručnjaci.RollingPaper je napisao/la: ↑16 jun 2026, 16:49“Esmir Bajraktarević je drugi najbrži igrač Mundijala.
Bajraktarević je u susretu protiv Kanade dostigao maksimalnu brzinu od 34,8 kilometara na sat, što ga trenutno čini drugim najbržim igračem Svjetskog prvenstva.”
Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Re: Esmir Bajraktarević
naprijed rejal
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
-
zeljovac21
- Kontakt:
Mene da se pita ja bi njega stavio na 10ku imam osjecaj da se rodio za 10ke. Dobar pregled i pas. A nema dug korak za krila al eto valjda se probao u psvu pa nije bilo dobro
mislim da ima viziju za tu poziciju, al mu nije dovoljno jaka desna noga kao sto je lijeva da bi igrao po sredini, i tu trebas oboje da ti budu dobri. isto tako mislim da mu je najbolja karakteristika taj ubacaj sa krila, jednostavno svaki mu centarsut prijeti opasnost. problem je sad samo sto mu je taj centarsut vrlo predvidljiv.zeljovac21 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 15:22Mene da se pita ja bi njega stavio na 10ku imam osjecaj da se rodio za 10ke. Dobar pregled i pas. A nema dug korak za krila al eto valjda se probao u psvu pa nije bilo dobro
mozda se moce provuci i s tim ali nema radius kretanja za te pozicije. Mozda grijesim ali nisam ga vidjao ni da zna primiti loptu u okretu. Vidjeli smo Mahmica na Kosevu kako se krece, igra iz prve, prima loptu iz okreta. Mekoca pasa, ni to..bh22 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:02mislim da ima viziju za tu poziciju, al mu nije dovoljno jaka desna noga kao sto je lijeva da bi igrao po sredini, i tu trebas oboje da ti budu dobri. isto tako mislim da mu je najbolja karakteristika taj ubacaj sa krila, jednostavno svaki mu centarsut prijeti opasnost. problem je sad samo sto mu je taj centarsut vrlo predvidljiv.zeljovac21 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 15:22Mene da se pita ja bi njega stavio na 10ku imam osjecaj da se rodio za 10ke. Dobar pregled i pas. A nema dug korak za krila al eto valjda se probao u psvu pa nije bilo dobro
Koristan je na krilnoj poziciji ali treba mu dobra podrska beka.
Ista stvar i sa Alajbegovicem, on i Bajraktarevic su krilni igraci i trebaju nastaviti da budu bolji tu.
slazem se. mislim da je Esmiru naj potrebnije da ima skim igrati 1 2 pasove, da more prelaziti beka bez lopte, bude li to Dzeko kad igra, Mahmic, ili Dedic. Dedic je ostao odzadi protiv Kanade jer mu je tako bilo receno, i Esmir nije imao skim onda poigravati, jer nije igrao Dzeko i nismo imali tu desetku skim bi mogao.Shevko je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:09mozda se moce provuci i s tim ali nema radius kretanja za te pozicije. Mozda grijesim ali nisam ga vidjao ni da zna primiti loptu u okretu. Vidjeli smo Mahmica na Kosevu kako se krece, igra iz prve, prima loptu iz okreta. Mekoca pasa, ni to..bh22 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:02mislim da ima viziju za tu poziciju, al mu nije dovoljno jaka desna noga kao sto je lijeva da bi igrao po sredini, i tu trebas oboje da ti budu dobri. isto tako mislim da mu je najbolja karakteristika taj ubacaj sa krila, jednostavno svaki mu centarsut prijeti opasnost. problem je sad samo sto mu je taj centarsut vrlo predvidljiv.zeljovac21 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 15:22Mene da se pita ja bi njega stavio na 10ku imam osjecaj da se rodio za 10ke. Dobar pregled i pas. A nema dug korak za krila al eto valjda se probao u psvu pa nije bilo dobro
Ista stvar i sa Alajbegovicem, on i Bajraktarevic su krilni igraci i trebaju nastaviti da budu bolji tu.
Veceras da odigra kao protiv Italije i elham. Moze mozda samo dodati na to sve i jedan gol, ne bi se ljutili. 
Barba halali sto smo sumnjali.
To si dobro uocio, uprkos golu Lukic kao i Demirovic uopste nemaju prisustvo u kaznenom.bh22 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:17slazem se. mislim da je Esmiru naj potrebnije da ima skim igrati 1 2 pasove, da more prelaziti beka bez lopte, bude li to Dzeko kad igra, Mahmic, ili Dedic. Dedic je ostao odzadi protiv Kanade jer mu je tako bilo receno, i Esmir nije imao skim onda poigravati, jer nije igrao Dzeko i nismo imali tu desetku skim bi mogao.Shevko je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:09mozda se moce provuci i s tim ali nema radius kretanja za te pozicije. Mozda grijesim ali nisam ga vidjao ni da zna primiti loptu u okretu. Vidjeli smo Mahmica na Kosevu kako se krece, igra iz prve, prima loptu iz okreta. Mekoca pasa, ni to..bh22 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:02
mislim da ima viziju za tu poziciju, al mu nije dovoljno jaka desna noga kao sto je lijeva da bi igrao po sredini, i tu trebas oboje da ti budu dobri. isto tako mislim da mu je najbolja karakteristika taj ubacaj sa krila, jednostavno svaki mu centarsut prijeti opasnost. problem je sad samo sto mu je taj centarsut vrlo predvidljiv.
Esmir i da je htio, ne bi imao kome uputiti centarsut (ne sjecam se da je bio i jedan?) Zbog neigranja Dzeke i Tabaka, ovaj segment igre Esmira je prekrizen. Inace je imao finu utakmicu ali sterilan u posjedu i napadu.
Zvijezdo vodiljo nasa, povedi nas saaaaaaad
Horor
Tri naredne utakmice bi mi presjedio na klupi.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Barba halali sto smo sumnjali.
Odron. Zamjerio Barbarezu jer je počeo s klupe.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ove 2 tekme na svjetskom su dokaz sto on sjedi na klupi jedne ozbiljne ekipe.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nemojte zamjeriti momku, trudio se da provuce loptu nekome kroz noge da ima dobar highlight, rezultat manje-vise bitan...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nevidljiv veceras, ne pase mu uloga rezerve u reprezentacini ocigledno..
-
Sindikat12
- Kontakt:
Nazalost u ove dvije tekme najlosiji nas igrac
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], invincible1921, majstorS35, mukydesign, Pact1921, Pensioner26, Shevko i 65 gostiju.