Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema

We are 26
GIBRA
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema

Post Postao/la GIBRA » 18 jun 2026, 13:22

tuzlanskinacin je napisao/la:
18 jun 2026, 13:19
GIBRA je napisao/la:
18 jun 2026, 13:03
18 jun 2026, 09:10
Sreca sinoc ko je pratio u gradu, bar u Tuzli a vidim sninke i iz Sarajeva Hrvatska je imala apsolutnu podrsku sto su prelijepe scene. A da malo odgovorim ovim papcima sto gore pisu, doduse ima ih par, kako ne treba navijati za Hr jer su oni pocinili UZP. Da to je cinjenica, cinjenica je i da hoce 3 entitet i da se njihova politika mjesa u BiH i nase poslove. Ali cinjenica je da mene kao i sav normalan svijet sinoc nije zanimala ta politika, sinoc nisam ja navijao za UZP i HDZ, vec za svoje prijatelje iz Hrvatske koji su i za nas navijali i nasu utakmicu pratili ogrnuti u zastavu Bosne, za ljude koji nisu ta politika i nemaju veze s njom, a vi ako ste jos zatucani onda vama nema pomoci.

PS nije problem ne navijati za Hrvatsku, svako ima pravo ali ako neko navija izjednacavati to sa ratom i politikom, a navija u sportu je krajnje primitivno, glupo i seljacki.

Evo ja prvi izjednačavam, adios
To je zato sto si glup i nemas prijatelja sem iz svog sela, jbg brate mozemo se mi ovdje do sutra raspravlja tj mogu je budali do sutra objasnjavat, ali ako si ti zatucan i glup ti to neces shvatiti. Jbg brate ja imam prijatelja iz Hrvatske i to dobrih i sta ja trebam navijat tam za nekog Engleza kojeg ne znam ja mogu uzet hiljadu primjera dat koliko sam se puta susreo sa normalnim i dobrim ljudima i ja navijam i govorim o sportu, a vi koji nesto izjednacavate sa politikom jbg il cete nekada doci tobe il cete umrijeti u zabludi prateci prazne price i politike propalih nacionalnih lidera.
Evo zaboli me i za Hrvatsku i za prijatelje iz Hrvatske, neću navijati i šta sad?

Isto ko što me zaboli hoće li neki lik iz Bijeljine, Zvornika, Banjaluke navijati za nas
Šta me boli k
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 18 jun 2026, 13:25

phillies je napisao/la:
18 jun 2026, 12:09
Od cega zavisi sa kojom ce se BIH grupom ukrstati, ako npr zavrsi prva? Vidim navedene kao mogucnosti treceplasirani iz 4 grupe, pa me zanima koji je kriterij.
Ima 495 opcija,i prioritet ide abecednim redom znaci grupa a trazi parnjak,znaci ako prodje treceplasirani iz C i E, 1A ce ic na 3C a BiH na 3E,a npr da ne prodje 3C,onda ce ic 1A na 3E a BiH ide abecednim redom na sljedeceg ko je proso od FGIJ,dakle najvise sanse ima protiv ekvadora
Zadnja izmjena: Markinhio, dana/u 18 jun 2026, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 18 jun 2026, 13:26

GIBRA je napisao/la:
18 jun 2026, 13:22
18 jun 2026, 13:19
GIBRA je napisao/la:
18 jun 2026, 13:03

Evo ja prvi izjednačavam, adios
To je zato sto si glup i nemas prijatelja sem iz svog sela, jbg brate mozemo se mi ovdje do sutra raspravlja tj mogu je budali do sutra objasnjavat, ali ako si ti zatucan i glup ti to neces shvatiti. Jbg brate ja imam prijatelja iz Hrvatske i to dobrih i sta ja trebam navijat tam za nekog Engleza kojeg ne znam ja mogu uzet hiljadu primjera dat koliko sam se puta susreo sa normalnim i dobrim ljudima i ja navijam i govorim o sportu, a vi koji nesto izjednacavate sa politikom jbg il cete nekada doci tobe il cete umrijeti u zabludi prateci prazne price i politike propalih nacionalnih lidera.
Evo zaboli me i za Hrvatsku i za prijatelje iz Hrvatske, neću navijati i šta sad?

Isto ko što me zaboli hoće li neki lik iz Bijeljine, Zvornika, Banjaluke navijati za nas
Šta me boli k
Aj se vrati i procitaj barem kraj opet i nemoj stavljati mi nesto sto nisam rekao, ja na kraju kazem nije problem ako neko ne navija za Hrv ne mora ali ne mozes rec da ja navijam za UZP i ostalo izgleda bas si glup il nisi naucio citat pa nisi nesto sto je jasno napisano mogao procitati.
#CarsijaOdjebi

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 18 jun 2026, 13:48

Navijajte za koga hocete i ne smarajte temu.

Bilo bi steta dobiti iskljucenje na dan utakmice radi takvih gluposti

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 18 jun 2026, 13:49

Venom je napisao/la:
18 jun 2026, 11:31
Bukvalno na ovoj temi nema nijedan post gdje neko nekog tjera ili osuđuje što ne navija za Hrvatsku. Jedino cega ima, ima retardiranih kometara ovih sda kozoyeba koji misle da je navijanje protiv Hrvatske neki veliki patrotski cin. Najveca ironija u svemu se sto bi takvi obicno prilmi svaku kitu iz Hrvatske pod uvjetom da njihovoj guzici dobro.
Vi trojkini FGR botovi ste se zadnje 4 godine naprimali ustaške qrčine više nego chifuti za vrijeme NDH.
BRATSTVO GRAČANiCA

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 18 jun 2026, 13:52

Marokanci58 je napisao/la:
18 jun 2026, 13:49
Venom je napisao/la:
18 jun 2026, 11:31
Bukvalno na ovoj temi nema nijedan post gdje neko nekog tjera ili osuđuje što ne navija za Hrvatsku. Jedino cega ima, ima retardiranih kometara ovih sda kozoyeba koji misle da je navijanje protiv Hrvatske neki veliki patrotski cin. Najveca ironija u svemu se sto bi takvi obicno prilmi svaku kitu iz Hrvatske pod uvjetom da njihovoj guzici dobro.
Vi trojkini FGR botovi ste se zadnje 4 godine naprimali ustaške qrčine više nego chifuti za vrijeme NDH.
**** ti bog majku sdaovsku nacionalistiičku
Glory Glory Man United

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 18 jun 2026, 13:52

admin je napisao/la:
18 jun 2026, 13:48
Navijajte za koga hocete i ne smarajte temu.

Bilo bi steta dobiti iskljucenje na dan utakmice radi takvih gluposti
Ucini uslugu svima, banuj @Edincapitano i ovog Marokanca.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 18 jun 2026, 13:54

Banovao sam ovu dvojicu gore na 1 dan… ako nastave isto po povratku, to ce biti produzeno, a mozda i trajno.

Soli
Kontakt:

Post Postao/la Soli » 18 jun 2026, 13:55

Najveći poraz Bosanskohercegovačkih navijača je rasprava o tome ko za koga navija. Mediji potenciraju to radi klikova, i zato što ne znaju ništa o fudbalu, pa im je lakše.

Nemojte sebi kvariti ćejf, uživajte u SP.

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 18 jun 2026, 14:21

phillies je napisao/la:
Od cega zavisi sa kojom ce se BIH grupom ukrstati, ako npr zavrsi prva? Vidim navedene kao mogucnosti treceplasirani iz 4 grupe, pa me zanima koji je kriterij.
Prvi biti necemo pa otpada ta opcija koja bi nam dala za protivnike treceg iz EFGIJ (ekvador, bilo ko osim tunisa, mozda iran, Senegal il Norveska, Alzir)
Drugi ako bi bili, opet tesko, igrali bi s drugim A Mex ili Koreja.

Treci ako budemo a hocemo akoBogda onda idemo na Ameriku jer ce biti prvi u D ili Njemacku jer ce bito prvi E.

Licno bih volio s svabama da im se osvetimo na penale!
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 jun 2026, 14:43

qaa18 je napisao/la:
18 jun 2026, 14:21
phillies je napisao/la:
Prvi biti necemo pa otpada ta opcija koja bi nam dala za protivnike treceg iz EFGIJ (ekvador, bilo ko osim tunisa, mozda iran, Senegal il Norveska, Alzir)

Treci ako budemo a hocemo akoBogda onda idemo na Ameriku jer ce biti prvi u D ili Njemacku jer ce bito prvi E.

Pogrešno.

Ako budemo prvi:
- 55% - 3G
- 40% - 3J
- 5% - ostalo (3E, 3F, 3I)

Ako budemo treći:
- 99,99999999% - 3D
- samo jedna od preko 400 kombinacija nas spaja sa grupom E, al' to je praktično nemoguće da se desi, dakle kao treći grupa D.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 18 jun 2026, 14:47

qaa18 je napisao/la:
18 jun 2026, 14:21
phillies je napisao/la:

Kakve crne Švabe i Amerika. Najbolje bi bilo da drugi budemo na kraju i idemo na drugog iz grupe A. To nam je najbolja šansa za osminu finala.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 jun 2026, 14:49

Markinhio je napisao/la:
18 jun 2026, 13:25
phillies je napisao/la:
Ima 495 opcija,i prioritet ide abecednim redom znaci grupa a trazi parnjak,znaci ako prodje treceplasirani iz C i E, 1A ce ic na 3C a BiH na 3E,a npr da ne prodje 3C,onda ce ic 1A na 3E a BiH ide abecednim redom na sljedeceg ko je proso od FGIJ,dakle najvise sanse ima protiv ekvadora
I ovo je pogrešno.

Neke grupe imaju svoje fiksne grupe za križanje, a ne abecedni red. Dakle naša se križa sa 3G ili 3J. U slučaju da ne prođe treća ekipa iz G i J, onda tek možemo ići na neku od ove tri preostale, tako da šanse manje od 5% da prvi iz naše grupe ide na neku mimo G i J.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 18 jun 2026, 14:55

:bow:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 18 jun 2026, 14:55

Ima li ikakvih razlika izmedju NAVIJANJA na repku/tim i PODRZAVANJA repke/tima???

Koliko vidim u Hrvatskoj i Srbiji NORMALNI ljudi PODRZAVAJU BIH repku...cisto sumnjam da igramo protiv njih da bi NAVIJALI za nas...sasvim normalno kod normalnih ljudi...tako je isto i kod nas..
Nakon prvog svjetskog rata, nasi/njihovi pitriJoti su fail, nakon drugog su opet fail...a evo kako gledam fail su i nakon "domaceg" rata...impresivno kakvi ljudi nas vode vise od 100 godina..da nikome nije palo na pamet da nesto uradimo i da to toga NIKAD vise ne dodje..aferim.
Sta se podrazumjeva pod NORMALNI ljudi...to su oni koji ne mogu vjerovati da smo se ubijali tri puta u manje od 100 godina na ovim teritorijama..i ne mogu vjerovati da neki jedva cekaju da se ubijamo opet.. :crazy:
Patriotizam (od grčkog patris – otadžbina, domovina), poznat i kao domoljublje ili rodoljublje, predstavlja svjesnu ljubav, odanost i privrženost prema svojoj domovini i njenim vrednostima. Izražava se kroz poštovanje prema narodu, kulturi, istoriji, jeziku i prirodi sopstvene zemlje.

Glavne karakteristike
Konstruktivnost: Podrazumjeva pozitivan odnos prema sopstvenoj zemlji, usmjeren na njen razvoj i poboljšanje društva.
Tolerancija: Istinski patriotizam isključuje mržnju prema drugima i podrazumjeva uvažavanje i poštovanje drugih naroda i njihovih domovina.
Djelovanje: Često se iskazuje brigom za lokalnu zajednicu i očuvanjem kulturnog i istorijskog nasleđa.

Patriotizam je prevashodno zasnovan na ljubavi prema vlastitoj zemlji i otvoren je za suživot sa drugima.
Nacionalizam je ideologija koja stavlja fokus na interese sopstvene nacije, nerjetko podrazumjevajući superiornost u odnosu na druge ili isključivost.

Šovinizam je ekstremni, agresivni oblik nacionalizma koji se odlikuje slijepom ljubavlju prema vlastitoj naciji i nekritičkim obožavanjem vlastite etničke skupine, uz istovremeno izražavanje duboke mržnje, netrpeljivosti, prezira i neprijateljstva prema drugim narodima i manjinama.

Glavne karakteristike
Osjećaj superiornosti: Vjerovanje da je vlastiti narod prirodno, kulturno ili moralno superiorniji u odnosu na sve ostale.
Raspirivanje mržnje: Aktivno širenje ksenofobije, netrpeljivosti i predrasuda prema drugim nacijama ili religijama.
Agresivnost: Može eskalirati od verbalnih napada i diskriminacije do političkog ugnjetavanja, progona ili nasilja

Eto, da se ne zbunite, pa opletite.. :bih:

Na kraju price...kad se mi svi "izubijamo", za 100 godina nece vise postojati ni Bosna ni Hrvatska ni Srbija(ostace samo imena, ako ostanu)...tu ce biti neki drugi ljudi iz Nepala, Indije, Kine, Bliskog Istoka, Afrike i ko zna odakle jos..ako to sovinistima nije jasno, neka nastave sa patriJotizmom, neka im je sretno i bericetno, prije toga neka izbroje stanovnistvo u "svojim drzavama"...jos nisu skontali da pod njihovom vlascu nas je sve manje i manje... :kafa:

Sretno nam svima..bilo bi odlicno da i malo mozga nadjemo na zivotnom putu... :kafa:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Poljem se siri miris LJILJANA!!!

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

Nakata
Kontakt:

Post Postao/la Nakata » 18 jun 2026, 15:01

BoixosNois1899 je napisao/la:
18 jun 2026, 14:47
Kakve crne Švabe i Amerika. Najbolje bi bilo da drugi budemo na kraju i idemo na drugog iz grupe A. To nam je najbolja šansa za osminu finala.
Meni licno Iran ili Alzir zvuce kao puno bolje opcije nego Juzna Koreja. Dobit Svicu i imamo prohodan put do osmine finala

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 jun 2026, 15:03

Nakata je napisao/la:
18 jun 2026, 15:01
Meni licno Iran ili Alzir zvuce kao puno bolje opcije nego Juzna Koreja. Dobit Svicu i imamo prohodan put do osmine finala
Da, i onda te čeka Portugal u osmini u ovom pathu, a to ne želimo :mrgreen:

Nakata
Kontakt:

Post Postao/la Nakata » 18 jun 2026, 15:04

Edin TM87 je napisao/la:
18 jun 2026, 15:03
Nakata je napisao/la:
Ili kolumbija, ili kongo, to jos ne znamo :kafa:

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 18 jun 2026, 15:10

Edin TM87 je napisao/la:
Nakata je napisao/la:
Daj Portugal da im se osvetimo za ona dva baraža i pošaljemo penzića Ronalda kući

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 jun 2026, 15:21

Edin TM87 je napisao/la:
Nakata je napisao/la:
Ma je.bo kalkulisanje, igraj pa ko te zapadne.

Odgovori

Natrag na “FIFA WORLD CUP 2026”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []