Evo zaboli me i za Hrvatsku i za prijatelje iz Hrvatske, neću navijati i šta sad?tuzlanskinacin je napisao/la: ↑18 jun 2026, 13:19To je zato sto si glup i nemas prijatelja sem iz svog sela, jbg brate mozemo se mi ovdje do sutra raspravlja tj mogu je budali do sutra objasnjavat, ali ako si ti zatucan i glup ti to neces shvatiti. Jbg brate ja imam prijatelja iz Hrvatske i to dobrih i sta ja trebam navijat tam za nekog Engleza kojeg ne znam ja mogu uzet hiljadu primjera dat koliko sam se puta susreo sa normalnim i dobrim ljudima i ja navijam i govorim o sportu, a vi koji nesto izjednacavate sa politikom jbg il cete nekada doci tobe il cete umrijeti u zabludi prateci prazne price i politike propalih nacionalnih lidera.GIBRA je napisao/la: ↑18 jun 2026, 13:03tuzlanskinacin je napisao/la: ↑18 jun 2026, 09:10Sreca sinoc ko je pratio u gradu, bar u Tuzli a vidim sninke i iz Sarajeva Hrvatska je imala apsolutnu podrsku sto su prelijepe scene. A da malo odgovorim ovim papcima sto gore pisu, doduse ima ih par, kako ne treba navijati za Hr jer su oni pocinili UZP. Da to je cinjenica, cinjenica je i da hoce 3 entitet i da se njihova politika mjesa u BiH i nase poslove. Ali cinjenica je da mene kao i sav normalan svijet sinoc nije zanimala ta politika, sinoc nisam ja navijao za UZP i HDZ, vec za svoje prijatelje iz Hrvatske koji su i za nas navijali i nasu utakmicu pratili ogrnuti u zastavu Bosne, za ljude koji nisu ta politika i nemaju veze s njom, a vi ako ste jos zatucani onda vama nema pomoci.
PS nije problem ne navijati za Hrvatsku, svako ima pravo ali ako neko navija izjednacavati to sa ratom i politikom, a navija u sportu je krajnje primitivno, glupo i seljacki.
Evo ja prvi izjednačavam, adios
Isto ko što me zaboli hoće li neki lik iz Bijeljine, Zvornika, Banjaluke navijati za nas
Šta me boli k