Pa ljudino moze se desiti da svi u grupi na kraju budemo imali 4 boda i da zbog ovog debakla veceras ispadnes na gol razlikuVelizar je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:49treba banovat ove glupane sto pisu da sa cetri boda necemo proci
igramo 4-5-1 protiv Katara....naravno sa mahmicem kao prednjim veznim.
ako ne budemo vodili, nadat se da je Hare spreman da nam jos jednom spasi dupe (mada mislim da je sergej ispucao sve sretne jokere)
18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Glave gore, bolje sto smo izgubili inace ne bi Katar dobili, ovako igramo na pobjedu jer moramo i imam osjecaj da ih dobijamo a 4 boda bi trebalo da vode dalje, da smo veceras izvukli barem bod digli bi se u zvijezde protiv katra bi zijanili, momcima ppdrska niko nije ni ocekivao da igramo SP tako da za nadati je se da cemo proigrati jer igraci su pod velikim pritiskom i igraju u grcu, velika ocekivanja su, ne uzimamo nikakav rizik jer je sve jednoga strah neke greske, protiv katra moramo rizikobati nema kalkulacija i bit cemo najbolji siguran sam, demirovicu je vrijeme za klupu, potpuno je bezopasan za protivnika... probat ga sa klupe mozda mu to treba...
A proslu tekmu Tahir i Basic zajedno 35
Ma ljudi ne razumiju koliko smo uopste sretni da uopste BiH Igra na SP.NoDi80 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:02Neiskusni, cak i oni najiskusniji![]()
Kolasinac ide sam prema golu i ne suta, a proslu utakmicu Demirovic sam i ne suta. Trebamo mi jos puno raditi da bi bili konkuretni! Sam plasman na mundijal je velika stvar, sto znaci da treba ostati pozitivni i uciti iz gresaka
Kada ce se to opet desitu, za 10 godina mozda.
Ne moze se ocekivati da mozemo pobjediti Svicu, nismo mi taj nivo uopste.
Treba uzivati svaki minut na SP, probati uzeti Katar ako prodjemo grupu u sljedecoj rundi nam je svakako ispadanje.
Zato uzivanje i lagano.
Qatar ce biti teze Od Canade
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Tako ko ti vjerovatno razmislja i Barbarez i ovi igraci .To je valjda razlog sto i ne pokusavaju odigrat sta u napadu u ove dvije utakmice.Nemaju kad od uzivanja u svakom momentudinoze je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:06Ma ljudi ne razumiju koliko smo uopste sretni da uopste BiH Igra na SP.NoDi80 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:02Neiskusni, cak i oni najiskusniji![]()
Kolasinac ide sam prema golu i ne suta, a proslu utakmicu Demirovic sam i ne suta. Trebamo mi jos puno raditi da bi bili konkuretni! Sam plasman na mundijal je velika stvar, sto znaci da treba ostati pozitivni i uciti iz gresaka
Treba uzivati svaki minut na SP, probati uzeti Katar ako prodjemo grupu u sljedecoj rundi nam je svakako ispadanje.
Zato uzivanje i lagano.
Tahir isporuci svojih 20 to sto ovi osciliraju nije njegov problem
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Pa ne mozes pucati iz prazne puske, nasi igraci nisu ni prosjek, oni su ispod prosjeka to i oni sami znaju, vidi se da ih je strah. Vidi se da nemaju fizicku spremu za ovaj nivo, nemaju iskustvo niti kvalitet.darker10 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:03Ljudi su sretni ,ljudi samo imaju problem s tim sto cemo ispast bez ispaljenog metka. Ko sto napisah u jednom postu ,mi dvije akcije nismo napravili u ove dvije utakmice.Gledao sam gotovo sve utakmice na ovom prvenstvu i bilo je utakmica gdje je razlika u kvalitetu izmedju timova veca nego u ovim utakmicama u kojim smo mi igrali i opet su slabije ekipe u tim utakmicama uspijevale nesto organizovat.Mi s druge strane ,ko sto rekoh,bez ispaljenog metka.
Za sve kalkulante na ovoj temi jedno pitanje,a to je sta vi konkretno kalkulisete?De da se prvo taj Katar dobije.Onda ce nam automatski bit jasno dal idemo dalje il ne![]()
Sretno smo dosli na SP, uzivati i gledati svaku minutu.
- invincible1921
- Kontakt:
Jbt igramo sa dva spica i branimo se u 30 metara
=\_1921_/=
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Gledaj Katar u ovo 8min vise pokazao nego mi u 90 hahahahah
Katar trci kontre samo tako... bice rutavo...
Napali smo Svicarsku ulaskom Basica i Bajraktarevica, to je bio i presudni momenat koji nas je kostao kontridarker10 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:09Tako ko ti vjerovatno razmislja i Barbarez i ovi igraci .To je valjda razlog sto i ne pokusavaju odigrat sta u napadu u ove dvije utakmice.Nemaju kad od uzivanja u svakom momentudinoze je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:06Ma ljudi ne razumiju koliko smo uopste sretni da uopste BiH Igra na SP.NoDi80 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:02Neiskusni, cak i oni najiskusniji![]()
Zato uzivanje i lagano.![]()
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 19 jun 2026, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Hahah kako kod nas nema sredine. Sad niti jedan igrac ne valja i svi su amateri.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Najgore sto mi ovaj hrkljuš igramo vec 10 godina, smjenjivalo se bruku trenera i nista se nije promijenilo. Bezidejno, bez organizacije. Na ovom svjetskom ima bruku ekipa koje nemaju bolje igrace od nas u veznom redu pa opet igraju fudbal za razliku od nas.
Kao 3. mozemo i Njemce dobit ako sam dobro vidio
Pa nisu oni glupi, vrlo dobro oni znaju svoje mogucnosti.darker10 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:09Tako ko ti vjerovatno razmislja i Barbarez i ovi igraci .To je valjda razlog sto i ne pokusavaju odigrat sta u napadu u ove dvije utakmice.Nemaju kad od uzivanja u svakom momentudinoze je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:06Ma ljudi ne razumiju koliko smo uopste sretni da uopste BiH Igra na SP.NoDi80 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:02Neiskusni, cak i oni najiskusniji![]()
Zato uzivanje i lagano.![]()
Eto vidi bilo kojeg naseg igraca, kada dodju u fokus i kada ih ljudi izanaliziraju, stave im dva crnca na ledja pa ti pjevaj borbene.
Nem kod nas kvaliteta da se moze nositi sa tim, to su mladi momci, treba im vremena.
-
Matterhorn22
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, Goalgetter, Iniesta12, invincible1921, Kaunas, KrajinaKing, LjutaPaprika, mercurial, MiranGlasnic, soccerfan i 93 gosta.