Ako Katar ne dobije Kanadu veceras (sto nece) nema sanse da budemo cetvrti ako ih pobijedimo. Oni ce imat 1 bod a mi 4. Jedino mozemo kao treceplasirani ne proci, u nekom ludom scenariju da jako puno treceplasiranih ima po 4 boda i gol razlika nas sjebe. Tu cemo nazalost morat pratit dugo rasplet svih ostalih grupa, ali i to je tesko vjerovatno. Vec sad imas par ekipa koje vrlo vjerovatno puse sa 0 ili 1 bodova.thomashasler je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:21Ili ČETVRTI! Osim ako Katar ne uzme Kanadu 4 razlike. Ili mi Katar zadnju 4 razlikenapapijri1987 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:18Da bismo svi imali 4 boda Katar veceras mora dobiti Kanadu. U zadnjem kolu mi dobijamo Katar a Kanada Svicu.
To je naucna fantastika.
Kanada dobija Katar. Mi dobijamo Katar w Svicarska Kanadu.
Gol razlika ce se gledat jesmo li drugi ili treci.
18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Nema tu puno pametovanja, sa 2 u vezi nećemo daleko, mora se to mijenjati na 433
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Sada smo uvidili da ni Kerim a pogotovo Esmir nisu jos na tom nivou fudbala kojeg navijaci ocekuju.
Vidi se da su to djeca bez iskustva.
Vidi se da su to djeca bez iskustva.
- RollingPaper
- Kontakt:
A koliko najboljih treceplasiranih prolazi? Tri ili cetri?viKK je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:24Ako Katar ne dobije Kanadu veceras (sto nece) nema sanse da budemo cetvrti ako ih pobijedimo. Oni ce imat 1 bod a mi 4. Jedino mozemo kao treceplasirani ne proci, u nekom ludom scenariju da jako puno treceplasiranih ima po 4 boda i gol razlika nas sjebe. Tu cemo nazalost morat pratit dugo rasplet svih ostalih grupa, ali i to je tesko vjerovatno. Vec sad imas par ekipa koje vrlo vjerovatno puse sa 0 ili 1 bodova.thomashasler je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:21Ili ČETVRTI! Osim ako Katar ne uzme Kanadu 4 razlike. Ili mi Katar zadnju 4 razlikenapapijri1987 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:18
Da bismo svi imali 4 boda Katar veceras mora dobiti Kanadu. U zadnjem kolu mi dobijamo Katar a Kanada Svicu.
To je naucna fantastika.
Kanada dobija Katar. Mi dobijamo Katar w Svicarska Kanadu.
Gol razlika ce se gledat jesmo li drugi ili treci.
Ja nemogu da vjerujem da mi neznamo igrati od pozadi. Pa to danas djeca uce. Absolutno šokantno.
Drugo. Nisam dugo vidio ekipu koja daje protivniku vise mjesta u svojoj polovini od nas. Pa ljudi uzivaju igrati protiv nas.
Drugo. Nisam dugo vidio ekipu koja daje protivniku vise mjesta u svojoj polovini od nas. Pa ljudi uzivaju igrati protiv nas.
8 najboljih treceplasiranih prolazi od 12RollingPaper je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:25A koliko najboljih treceplasiranih prolazi? Tri ili cetri?viKK je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:24Ako Katar ne dobije Kanadu veceras (sto nece) nema sanse da budemo cetvrti ako ih pobijedimo. Oni ce imat 1 bod a mi 4. Jedino mozemo kao treceplasirani ne proci, u nekom ludom scenariju da jako puno treceplasiranih ima po 4 boda i gol razlika nas sjebe. Tu cemo nazalost morat pratit dugo rasplet svih ostalih grupa, ali i to je tesko vjerovatno. Vec sad imas par ekipa koje vrlo vjerovatno puse sa 0 ili 1 bodova.thomashasler je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:21
Ili ČETVRTI! Osim ako Katar ne uzme Kanadu 4 razlike. Ili mi Katar zadnju 4 razlike
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Nije zajebncija, fizicki smo bili uvjek qurac a danas kada svaka repka izvuce bez problema par crnaca mi nemamo sanse osim ovako da tavorimo u donjem dijelu fifa ljestvice i nekada ne srecu se plsiramo.DamirT je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:24Treba vidjeti Henryevu djecu, ima li kakav voljan da igra za nasdinoze je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:22Mi ako u buducnosti ne budemo privukli dva tri crnca da igraju za nas mi necemo imati sance protiv ekipa koje igraju fizicki.RollingPaper je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:17Kako je ova Kanada ubojita reprezentacija. Fiziciki maestralna. Ja ne znam kako smo mi uspjeli bod uzet![]()
Ono sto zabrinjava je raspad svih linija na terenu nakon primljenog gola. Samo jednog gola. Imam osjecaj da su svi krenuli negdje a ne znaju kako i sta. Tolike su rupe ostajale onda pa i crveni...
Nije mi mrzak Tahir, ali imamo jednog jedinog čovjeka koji zna povezati igru i dobije poslije Makedonije u kojoj je svako ko iole zna nesto i ima trun mozga vidio da nam bas takav fali igrac fali da poveze odbranu i napad, dobije 5 minuta protiv paname i svicarske. Ibret mi je izjava barbareza poslije Makedonije kad kaze za Mahmica kao eto bice bolje treba mu vremena a momak bio najbolji. Imamo samo jednog i neigra.
Vasilj
Dedić Katica Hadzikadunic Memic
Sunjic
Bajrak Mahmic Alajbegovic
Demirović
**** pravopis, tacke i zaraze.
Bitna je istina.
Nismo mi za bunkera, trebamo igrat lopte a ne samo se braniti, daj Sergej imaju muda k'o protiv Talijana napad je najbolja odbrana vise u pm i igra.
Da smo igrali ofanzivno i izgubili 3:5 pa **** ga a ovako s naguzimo pa nam cudno sto nas J***
Vasilj
Dedić Katica Hadzikadunic Memic
Sunjic
Bajrak Mahmic Alajbegovic
Demirović
**** pravopis, tacke i zaraze.
Bitna je istina.
Nismo mi za bunkera, trebamo igrat lopte a ne samo se braniti, daj Sergej imaju muda k'o protiv Talijana napad je najbolja odbrana vise u pm i igra.
Da smo igrali ofanzivno i izgubili 3:5 pa **** ga a ovako s naguzimo pa nam cudno sto nas J***
Potpis.Beduin je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:22Ako se nekad trebao desiti poraz i da nas se prizemlji, to je onda veceras. Bolan poraz samo zato sto ne visok, nista vise.
Nakon ove 2 utakmice itekako struka treba razmisliti na cemu smo sa 2 vezna i to ovakva kakve imamo. Jednostavno ne mozes parirati nikome na sredini terena niti sakriti loptu, nesto iskreirati, a ne mozes vjecno se oslanjati ma bunarenje ili neku aman kontru.
Veceras se ispostavilo da ono sto forum smatra najboljim je daleko od realnosti, nego samo navijacki. Protiv ekipe koja nije toliko trkacni monstruozna mi nismo mogli nesto iskreirati, krila nista odraditi nisu mogla, a protiv sporov Rodrigeza ti nisi mogao jednu akciju napraviti. Kasnije se sva krila sjatila lijevo i Dedic sam ostavljen da igra u oba pravca, to je i Svicarska odlicno primjetila i razvila nas po toj nasoj desnoj strani. Esmir usao i UZASAN, Kerim takodjer cijelau tekmu skoro pa nista.
Poslije SP jednostavno treba uigravati formaciju sa Mahmicem kao tim ofanzivnim veznim i ganjati neku kreaciju i pass igru.
Ono sto me posebno veceras zabrinulo i negativni iznenadilo jeste visok presing kojeg nismo igrali i tako trazili gresku protivnik. Pa neka se i potrosimo, imamo kasnije 5 izmjene mater mi j3bem. Tu smo najvise zatajili, bas mi je izgledalo kao da smo se prepali i previse se povukli i prepustili igru Svicarskoj. Neka izvucemo pouku veceras, odgleda SŠ utakmicu i dobro analizira kako lose smo odigrali.
Zanimljivo je zapravo, gdje se izgubio taj pressing i gegenpressing kojeg smo igrali kroz kvalifikacije, cak je i sergej nekoliko puta potencirao da nam je to filozofija, brzi odgovor na izgubljenu loptu i visok pressing. Yebote povracalo mi se kad smo u par navrata svi bili iza lopte dok ona kruzi oko gola na 20 metara od gola
naprijed rejal
Pa ne trenira nas Murinjo. Joj sljivo, ti zabrinjavas.
The saddest thing in life is wasted talent.
znaci krenuli smo vrlo vrlo lose, pa smo prebacili memica lijevo, igrali bez desno krilo, dedic sam na desnoj strani ako sam dobro skontao.. drugo kad smo ubacili vezni kao malo smo se stabillzovali, do 75te, cak je to pomalo licilo na fudbal....onda primismo gol iz nicega, znaci memic treba znati da ne vrati u sredinu loptu....i od crvenog krene potop a jbg
Zadnja izmjena: dena24, dana/u 19 jun 2026, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Bajke su na trećem spratuharko35 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:58Ako Kanada veceras ne pobjedi i ako Švicarska ne izgubi i ako mi pobjedimo... onda smo 100% drugiElddar je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:57Ovdje bude remi brate, Švica uzme Kanadu i drugi smoprisonbreak je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:55
Pa opet si 3 i ako ovdje zavrsi remi. Ovdje nama samo igra da Qatar ne smije dobiti.
znaci Kanada - Katar 02, Švicarska - Kanada 10 i naša pobjeda
Eto gotov Katar
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ma kanada je top topova, zlata će vrijedan biti onaj bod iz prve tekme. Uzeće se katar u zadnjem kolu, samo da mahmić bude igrao.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ajmo Kanada jos dva pa da krenemo s kalkulacijama kako cemo proci sa 2 boda. 
Pa znam da nije, zato i kazem ovo
Trebaju ovi mladji momci uhvatiti se malo teretane, bez zayebancije. Meni je nerealno da Bajraktarevic udje oko 70-te minute i odbija se od njihovih igraca.
Ne poredim nikoga, ali Yamal je bio mrsav kao grana, za jedno ljeto momak 10 kila misica nabio. A nije da PSV, Salzburg i jos par ekipa nemaju vrhunske uslove za to.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
Kako je Katar uzeo bod Svicarskoj? Ljudi su 100 puta gori od nas protiv Kanade.
-
Mostarac12345
- Kontakt:
Sa kim se mi krizamo ako budemo 3
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA
-
rossonero85
- Kontakt:
Ova Kanada je strašna ekipa, dobro smo mi uzeli bod realno.
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, Jet2Holiday, kouadio, kovac, Maverick, RacioEmocionalan, Varta, Zglavkar i 96 gostiju.