To uopste nisu bile lose izmjene .Razumite da moras nesto pokusat uradit i u napadu da bi pobijedio.I Katarane ces morat napast ako hoce gol ,vi zaboravljate da ce i oni u toj utakmici imat sansu za prolaz.
18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Navijamo ovdje za X, i mozemo biti drugirishovski je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:04Pa ljudino moze se desiti da svi u grupi na kraju budemo imali 4 boda i da zbog ovog debakla veceras ispadnes na gol razlikuVelizar je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:49treba banovat ove glupane sto pisu da sa cetri boda necemo proci
igramo 4-5-1 protiv Katara....naravno sa mahmicem kao prednjim veznim.
ako ne budemo vodili, nadat se da je Hare spreman da nam jos jednom spasi dupe (mada mislim da je sergej ispucao sve sretne jokere)Ne mozes banovat ljude kad ta opcija stvarno postoji
![]()
Tako sam ja mislio za Kongo pa otvorio transfermarkt, ljudi jaci od nas.zeljovac21 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:13Najgore sto mi ovaj hrkljuš igramo vec 10 godina, smjenjivalo se bruku trenera i nista se nije promijenilo. Bezidejno, bez organizacije. Na ovom svjetskom ima bruku ekipa koje nemaju bolje igrace od nas u veznom redu pa opet igraju fudbal za razliku od nas.
- RollingPaper
- Kontakt:
Kako je ova Kanada ubojita reprezentacija. Fiziciki maestralna. Ja ne znam kako smo mi uspjeli bod uzet
Zabise ga KanadjaniRollingPaper je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:17Kako je ova Kanada ubojita reprezentacija. Fiziciki maestralna. Ja ne znam kako smo mi uspjeli bod uzet
Željezničar über alles
-
napapijri1987
- Kontakt:
Da bismo svi imali 4 boda Katar veceras mora dobiti Kanadu. U zadnjem kolu mi dobijamo Katar a Kanada Svicu.rishovski je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:04Pa ljudino moze se desiti da svi u grupi na kraju budemo imali 4 boda i da zbog ovog debakla veceras ispadnes na gol razlikuVelizar je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:49treba banovat ove glupane sto pisu da sa cetri boda necemo proci
ako ne budemo vodili, nadat se da je Hare spreman da nam jos jednom spasi dupe (mada mislim da je sergej ispucao sve sretne jokere)Ne mozes banovat ljude kad ta opcija stvarno postoji
![]()
To je naucna fantastika.
Kanada dobija Katar. Mi dobijamo Katar w Svicarska Kanadu.
Gol razlika ce se gledat jesmo li drugi ili treci.
Satrat ce Kanada ove arape
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
AmorVincitOmnia
- Kontakt:
Ovi sto su najvise euforicni postanu najveci pljuvaci nakon prvog poraza. Zato se treba drzati zlatne sredine. Moze biti dobro a moze biti i lose. Za mene je veliki uspjeh sto igramo SP, sve preko toga je jedan veliki bonus.
Pa i selektor Hrvatske nedavno na onom Bahinom simpoziju rece da je plasman Hrvatske na SP veliki uspjeh. Covjek koji ima dvije medalje na mundijalima je zadovoljan plasmanom... A nasi euforicni pljuvaci bi bili nezadovoljni da dodjemo do finala i izgubimo.
Zadnja izmjena: AmorVincitOmnia, dana/u 19 jun 2026, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
- RollingPaper
- Kontakt:
Ma sa ova 4 primljena gola, ne mozemo mi sa gol razlikom bit drugi nema teorije. Treba samo vidit kakve su nam sanse da budemo medju 4 najbolje treceplasirane i da idemo dalje kao trecinapapijri1987 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:18Da bismo svi imali 4 boda Katar veceras mora dobiti Kanadu. U zadnjem kolu mi dobijamo Katar a Kanada Svicu.rishovski je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:04Pa ljudino moze se desiti da svi u grupi na kraju budemo imali 4 boda i da zbog ovog debakla veceras ispadnes na gol razlikuVelizar je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:49treba banovat ove glupane sto pisu da sa cetri boda necemo proci
![]()
To je naucna fantastika.
Al kakav raspad nakon prvog primljenog gola 
Njih bi svi trebali satrati jer su jadni u svakom smislu fudbala.
The saddest thing in life is wasted talent.
Tako je brate, dosli nakon 10 godina na veliki turnir i sad kao mi neki favoriti. Ono i ja sam se nadao pobjedi, ali nismo mi Francuska da imamo 10 utakmica bez porazadinoze je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:06
Ma ljudi ne razumiju koliko smo uopste sretni da uopste BiH Igra na SP.
Kada ce se to opet desitu, za 10 godina mozda.
Ne moze se ocekivati da mozemo pobjediti Svicu, nismo mi taj nivo uopste.
Treba uzivati svaki minut na SP, probati uzeti Katar ako prodjemo grupu u sljedecoj rundi nam je svakako ispadanje.
Zato uzivanje i lagano.
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 19 jun 2026, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
thomashasler
- Kontakt:
Ili ČETVRTI! Osim ako Katar ne uzme Kanadu 4 razlike. Ili mi Katar zadnju 4 razlikenapapijri1987 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:18Da bismo svi imali 4 boda Katar veceras mora dobiti Kanadu. U zadnjem kolu mi dobijamo Katar a Kanada Svicu.rishovski je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:04Pa ljudino moze se desiti da svi u grupi na kraju budemo imali 4 boda i da zbog ovog debakla veceras ispadnes na gol razlikuVelizar je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:49treba banovat ove glupane sto pisu da sa cetri boda necemo proci
![]()
To je naucna fantastika.
- Beduin
- Kontakt:
Ako se nekad trebao desiti poraz i da nas se prizemlji, to je onda veceras. Bolan poraz samo zato sto ne visok, nista vise.
Nakon ove 2 utakmice itekako struka treba razmisliti na cemu smo sa 2 vezna i to ovakva kakve imamo. Jednostavno ne mozes parirati nikome na sredini terena niti sakriti loptu, nesto iskreirati, a ne mozes vjecno se oslanjati ma bunarenje ili neku aman kontru.
Veceras se ispostavilo da ono sto forum smatra najboljim je daleko od realnosti, nego samo navijacki. Protiv ekipe koja nije toliko trkacni monstruozna mi nismo mogli nesto iskreirati, krila nista odraditi nisu mogla, a protiv sporov Rodrigeza ti nisi mogao jednu akciju napraviti. Kasnije se sva krila sjatila lijevo i Dedic sam ostavljen da igra u oba pravca, to je i Svicarska odlicno primjetila i razvila nas po toj nasoj desnoj strani. Esmir usao i UZASAN, Kerim takodjer cijelau tekmu skoro pa nista.
Poslije SP jednostavno treba uigravati formaciju sa Mahmicem kao tim ofanzivnim veznim i ganjati neku kreaciju i pass igru.
Ono sto me posebno veceras zabrinulo i negativni iznenadilo jeste visok presing kojeg nismo igrali i tako trazili gresku protivnik. Pa neka se i potrosimo, imamo kasnije 5 izmjene mater mi j3bem. Tu smo najvise zatajili, bas mi je izgledalo kao da smo se prepali i previse se povukli i prepustili igru Svicarskoj. Neka izvucemo pouku veceras, odgleda SŠ utakmicu i dobro analizira kako lose smo odigrali.
Nakon ove 2 utakmice itekako struka treba razmisliti na cemu smo sa 2 vezna i to ovakva kakve imamo. Jednostavno ne mozes parirati nikome na sredini terena niti sakriti loptu, nesto iskreirati, a ne mozes vjecno se oslanjati ma bunarenje ili neku aman kontru.
Veceras se ispostavilo da ono sto forum smatra najboljim je daleko od realnosti, nego samo navijacki. Protiv ekipe koja nije toliko trkacni monstruozna mi nismo mogli nesto iskreirati, krila nista odraditi nisu mogla, a protiv sporov Rodrigeza ti nisi mogao jednu akciju napraviti. Kasnije se sva krila sjatila lijevo i Dedic sam ostavljen da igra u oba pravca, to je i Svicarska odlicno primjetila i razvila nas po toj nasoj desnoj strani. Esmir usao i UZASAN, Kerim takodjer cijelau tekmu skoro pa nista.
Poslije SP jednostavno treba uigravati formaciju sa Mahmicem kao tim ofanzivnim veznim i ganjati neku kreaciju i pass igru.
Ono sto me posebno veceras zabrinulo i negativni iznenadilo jeste visok presing kojeg nismo igrali i tako trazili gresku protivnik. Pa neka se i potrosimo, imamo kasnije 5 izmjene mater mi j3bem. Tu smo najvise zatajili, bas mi je izgledalo kao da smo se prepali i previse se povukli i prepustili igru Svicarskoj. Neka izvucemo pouku veceras, odgleda SŠ utakmicu i dobro analizira kako lose smo odigrali.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
FerdinandF
- Kontakt:
Gol razlika i kartoni će nas koštati prolaza ako uopšte dobijemo Katat
Znam ja to...ali lik govori kao nemoguce je ispast sa 4 boda a itekako je mogucenapapijri1987 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:18Da bismo svi imali 4 boda Katar veceras mora dobiti Kanadu. U zadnjem kolu mi dobijamo Katar a Kanada Svicu.rishovski je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:04Pa ljudino moze se desiti da svi u grupi na kraju budemo imali 4 boda i da zbog ovog debakla veceras ispadnes na gol razlikuVelizar je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:49treba banovat ove glupane sto pisu da sa cetri boda necemo proci
![]()
To je naucna fantastika.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Mi ako u buducnosti ne budemo privukli dva tri crnca da igraju za nas mi necemo imati sance protiv ekipa koje igraju fizicki.RollingPaper je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:17Kako je ova Kanada ubojita reprezentacija. Fiziciki maestralna. Ja ne znam kako smo mi uspjeli bod uzet
ovdje na dnu tabelu mozete pratiti tabelu prvih 8 najbolje 3-plasirane. Najgore je sto cemo morati cekati ostale grupe ako pobijedimo Qatar
https://www.foxsports.com/soccer/fifa-w ... /standings
https://www.foxsports.com/soccer/fifa-w ... /standings
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Tebi vezni red treba da drzi debilcina koja grije klupu u Bronbiju, mi kao ozbiljna repka hahahahah
Treba vidjeti Henryevu djecu, ima li kakav voljan da igra za nasdinoze je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:22Mi ako u buducnosti ne budemo privukli dva tri crnca da igraju za nas mi necemo imati sance protiv ekipa koje igraju fizicki.RollingPaper je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:17Kako je ova Kanada ubojita reprezentacija. Fiziciki maestralna. Ja ne znam kako smo mi uspjeli bod uzet
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je