Znaci Katic, Vasilj, Dzeko i Kolasinac su nebitni igrac jer nisu na slici, a karinas Burnic, Malic i Hadzikic su bitni jer su u grupi na slici i cine ekipu boljom..eleGancy je napisao/la: ↑03 jun 2026, 10:54Pa na tvom licnom poslu postoje pojedinci koje ne volis, koji se jedenostavno ne uklapaju u tim. Sto jezicka barijera, sto njihov karakter. Ali opet mislim, vidi se na slikama, da ovi koji su problem se ne uklapaju u ekipu, ne cine ekipu boljom. Radeljic, Mujakic, Hadzikic, Sunjic, Hadzikadunic, Basic, Zlomislic, pa cak eto i Gigovic i Bazdar. Niko od njih nije s ostalima na slikama, vec u sjeni.
Emir Karić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
19vendetta87
- Kontakt:
Re: Emir Karić
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Hajd izvuci iz konteksta i da mi se ne svidja boja teksta na majici I am from Bosnia take me to America pa sam zato spomenuo Burnica. Lijep pozdrav!19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 11:06Znaci Katic, Vasilj, Dzeko i Kolasinac su nebitni igrac jer nisu na slici, a karinas Burnic, Malic i Hadzikic su bitni jer su u grupi na slici i cine ekipu boljom..eleGancy je napisao/la: ↑03 jun 2026, 10:54Pa na tvom licnom poslu postoje pojedinci koje ne volis, koji se jedenostavno ne uklapaju u tim. Sto jezicka barijera, sto njihov karakter. Ali opet mislim, vidi se na slikama, da ovi koji su problem se ne uklapaju u ekipu, ne cine ekipu boljom. Radeljic, Mujakic, Hadzikic, Sunjic, Hadzikadunic, Basic, Zlomislic, pa cak eto i Gigovic i Bazdar. Niko od njih nije s ostalima na slikama, vec u sjeni.![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Prema pisanjima austrijskih medija, Karic je pred transferom u MLS u Americi. Klub nisu jos spomenuli.
Goalgetter je napisao/la: ↑16 jun 2026, 11:54Prema pisanjima austrijskih medija, Karic je pred transferom u MLS u Americi. Klub nisu jos spomenuli.
naprijed rejal
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ujedno i završio s repkom
Nemozes ga ni kriviti. Uzeo pare kad je vidljivo da od reprezentativne karijere nema nista dok je ovaj strucni stab ovdje. Opet iza ovo nam je i najbolja opcija na lijevom beku, cak HR igra napadaca iz MLS-a, ali ovo ce sad samo biti dodatni razlog trenutnom sefu da su Mujakic, Burnic i Kolasinac u prednost na tu poziciju.
MLS je nivo austrijske I svicarske lige, tako da nije korak nazad. Ako ce svaku igrati 90 minuta onda ga treba zvati. Kriminal je sto nije pozvan za svjetsko.
Hrvatska ima 2 MLS igraca, dosta ovih repki naseg ranga ili malo jaci imaju na rosteru 2 3 MLS igraca
Hrvatska ima 2 MLS igraca, dosta ovih repki naseg ranga ili malo jaci imaju na rosteru 2 3 MLS igraca
Slazem se. Mada ova njegova ekipa je zadnja na tabeli.Diadora je napisao/la: ↑20 jun 2026, 02:49MLS je nivo austrijske I svicarske lige, tako da nije korak nazad. Ako ce svaku igrati 90 minuta onda ga treba zvati. Kriminal je sto nije pozvan za svjetsko.
Pa ja koliko se sjećam Barbarez je izjavio da su i Burnic i Mujakic bolji lijevi bekovi od Karića. Što nije naravno tačno, ali pričam šta je on rekao. Tako da Karića svakako nećemo vjerovatno gledati osim ako baš ne bude opet neki pritisak javnosti. Jer glupo je pozvati u sastav 4 lijeva beka, a ovamo imaš drugih problema.
Plus evo koliko se sjećam Mujakic je i inače uglavnom samo igrao beka kod barbareza, a ni za Burnica se ne mogu sjetiti da je nešto mnogo igrao u vezi. Tj igrao je ali mislim da je bilo nešto baš malo i da ga je uglavnom koristio na beku što znači da su oni praktički samo tu radi lijeve strane.
Plus evo koliko se sjećam Mujakic je i inače uglavnom samo igrao beka kod barbareza, a ni za Burnica se ne mogu sjetiti da je nešto mnogo igrao u vezi. Tj igrao je ali mislim da je bilo nešto baš malo i da ga je uglavnom koristio na beku što znači da su oni praktički samo tu radi lijeve strane.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, EnesSS, Futbol, Google [Bot], rossonero85, signalidunapark, soccerfan i 19 gostiju.