Upravo tako prijatelju.DirkNowitzki je napisao/la: ↑20 jun 2026, 12:22Ma sve to znam, ali nije relevantno za napredak Bosne. Ni u jednom trenutku od tih igraca nisam ocekivao drugacije, jer su to vecinom ljudi neadekvatno obuceni za zivot, neizivljeni i zeljni svega. Znam i dosta djevojaka kojima su se javljali, itd.Cwirek je napisao/la: ↑20 jun 2026, 12:04Dirk vidim barata informacijama. S tim da je prešutio jednu stvar ili je možda čovjek ne zna.
Dubravko je ponudio Dubaiju Sarajevo kao alternativnu destinaciju sto su Dejan zajedno sa Abdulahom i odabrali.
Ponudjen im je bio hotel Swiss i Dubravko je zaista sebe ti dao da im u hotelu bude sve potaman i dobiju najnižu cijenu.
U medjuvremenu nakon 3 prijetnje da će ih izbaciti iz hotela igrači i nekakvi menadzeri Dubaija ( bilo je ih bar 4 ) su se oglušili na iste prijetnje. Možete zamisliti da Vas hotel izbaci u dijelu sezone kad nema gostiju. Dubravka je to užasno pogodilo i tu je pukla tikva.
Ono sto sam ja dobio informacija su blago rečeno katastrofa.
Dovodjenja prostitutki. Uništavanje interijera. Dernjave, vike do ranih jutarnjih sati. Ostali gosti hotela se konstantno zalili na te stvari a ovi iz Dubaija se oglušili. I onda su otišli iz Swissa nakon sto su istjerani u Bristol gdje su se kratko zadržali jer im se nije svidjelo i onda su tražili druge destinacije kao sto je Zenica, Novi Sad, Beograd..
Svega je tu bilo, a ne govorim da su cisti iz Dubaija, cak naprotiv. Ali sam odlucio da doziram te stvari, pogotovo sto znam da se citaju i prate. Znas da je ovdje u ime njih dosta stvari radio Samer Residat i brat od Bajeca, Igor je bio tu s njima, jer je Bojan tehnicki direktor kluba. Dosta stvari su oni radili i mimo Dubravka, tako da su mogli dosta stvari dobiti i pogodnosti mimo njega, a novac vrti gdje burgija nece.
Ja sam samo htio napisati šta je puklo izmedju Dubravka i Dubaija ili šta je barem načelo taj početak neslaganja i prekida saradnje.
Bar sto se mene tiče, ne interesuje me ko će biti direktor, predsjednik već samo dobrobit Bosne.