24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- invincible1921
- Kontakt:
Re: 24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Ma bezveze se filozofira, sve pada u vodu sto inace kao kontas....po meni se nema sta kalkulisat.
Igras za prolaz grupe na SP protiv mozda i najslabije ekipe turnira od koje si sigurno kvalitetom jaci za bar dva gola.
Od prve minute ih pritinut visoko i izac maksimalno napadacki. Ako barabrez bude opet taktizirao i nedaj Boze davap posjed kataru, onda slobodno nek se po.sere na sve do sad sto je uradio. Kao sto rekoh jaci smo za dva gola bar, motiv veci nego ikad...ludost je da deugacije izadjes nego ofanzjvnije nego ikad
Igras za prolaz grupe na SP protiv mozda i najslabije ekipe turnira od koje si sigurno kvalitetom jaci za bar dva gola.
Od prve minute ih pritinut visoko i izac maksimalno napadacki. Ako barabrez bude opet taktizirao i nedaj Boze davap posjed kataru, onda slobodno nek se po.sere na sve do sad sto je uradio. Kao sto rekoh jaci smo za dva gola bar, motiv veci nego ikad...ludost je da deugacije izadjes nego ofanzjvnije nego ikad
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 21 jun 2026, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Mi kao jesmo. Ovakav stav i mentalitet nas uvijek najviše košta. Iako postoji velika euforija gdje smo pobjeđivali Švicu, bili prvaci ovog SP i naravno sa lakoćom pobijedili Katar. Moli Boga da bude pola koša razlike za nas, toliko rezultat visi u zraku, gdje je pitanje na koju će stranu fortuna i nafaka da se okrene, jer je himna već zasvirala 12.06., a nadam se da to nije završetak sna.viKK je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:35Ključ je u tome da Katar nije ozbiljna reprezentacija.Ghuraba je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:33Najbolnija cinjenica je da mi u ovoj formaciji nismo dali go iz igre (osim iz kornera) ni protiv jedne ozbiljne reprezentacije kad se igralo 11 na 11 (mada se ne sjecam ni kad smo zabili nesto i protiv ovih manje ozbiljnih). Austrija, Vels, Kanada, Svicarska, sve po jedan go na utakmici i svaki je dosao nakon kornera. Ako to nije alarm da nesto treba promijeniti, onda ne znam sta jeste. Ovakva igra nam nece donijeti dominaciju i veliki broj sansi ni protiv Katara. Tako da, svaka formacija s dva veznjaka osudjena je na propast u utakmici koju moras dobiti i u kojoj si favorit.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Izvesti 11 koji igraju najbolje mali fudbal, i reći im da igraju kako žele, bez taktike. Svi znaju da se mora dobiti ta utakmica.
Vjerujem da bi im utrpali 5 komada minimum.
Vjerujem da bi im utrpali 5 komada minimum.
Pobjeda protiv Katra ne otvara vrata drugog kruga, ukoliko se ne posloze rezultati iz drugih grupa. Za sad ide u nekom dobrom smjeru ali ima i meceva koji mogu donijeti neocekivan ishod.
13,5 mil na racunu saveza za plasman u II krug, fina svota novca.
Zatim jos dodatnog novca da ne zapinjemo protiv USA jer ce tako FIFA zahtijevati, i tako ce i biti.
Mi sretni zbog plasmana u 2 krug i častan oprostaj od SP.
13,5 mil na racunu saveza za plasman u II krug, fina svota novca.
Zatim jos dodatnog novca da ne zapinjemo protiv USA jer ce tako FIFA zahtijevati, i tako ce i biti.
Mi sretni zbog plasmana u 2 krug i častan oprostaj od SP.
Pa i prije svjetskog je jasno bilo da bi X kanada, poraz svicarska i pobjeda ovdje bili ekstra. Recimo da smo dobili Katar u 2 kolu i pobjedili sad bi euforija vladala, hvalili bi sve redom jer smo dobili Katar, odjednom bi i Tahirovic dobar bio, i svaki drugi igrac.Ovo je sasvim realan ishod grupe kakav se otprilike i ocekivao.
Svaki prolazak u 2 krug, a realno blizu smo toga je odlicna stvar za nas.
Svaki prolazak u 2 krug, a realno blizu smo toga je odlicna stvar za nas.
Jeste li znali da klub dobija 11 000$ po igraču, za svaki dan koji igrač provede na SP. Od početka zvaničnih priprema, do zadnje utakmice.
Prpa od arapa je ocita. Neverovatno kakvi smo luzeri.
Inace, ako prodzemo dalje, ševimo i Sedinjene Americke Drzave.
Inace, ako prodzemo dalje, ševimo i Sedinjene Americke Drzave.
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Esmir Kerim Mahmic Dzeko,sve sto tražim.
I vidjet ćete sexa
I vidjet ćete sexa
-
Matterhorn22
- Kontakt:
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Najrealniji post na forumu od pocetka prvenstva. Gledam da ne pisem puno i ne ulazim u neke ne potrebne rasprave. Isti oni koji su bili protiv novih imena na spisku sad pljuju po tim igracima.Elddar je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:39Jeste negativni svi fakatIgraš utakmicu protiv fakin Katara za prolaz grupe na SP, kojeg mnoge jače i mnogoljudnije i fudbalski pismenije države gledaju na tv i opet nam nije dovoljno
Kad si pobijedio Italiju znao si da treba uzet bod Kanadi i u trećem kolu dobit Katar i to je to. Previše fantazirate da djeca od 20 godina pokidaju grupnu fazu, hoćete napadački fudbal bez veznog reda.
Uzeti Katar, poslije s SAD šta Bog da, neće ni Ameri letjeti po terenu sigurno kao što su u grupnoj fazi, to je nokaut jedna greška ideš kući sa turnira. I već sam čitao sinoć neke njihove komentare, boje se kao da im BiH ne zatvori utakmicu i uvuče u nervozu itd itd. Mnogi ovdje komentarišu fudbal nažalost a gledaju ga samo kad počne liga prvaka ili kad je mundijal al eto, demokratija brale.
Bukvalno sve ide po planu, trebas dobiti yebeni Qatar koji ni u jednom segmentu igre ti ne moze parirati. Nisu sekunde zasluzili ni bod protiv Svice, ali eto desilo se. Naravno da ih ne treba podcijeniti, ali situacija u kojoj si favorit i igras za prolazak grupne faze je idealna. Cak i daljni rasplet nam u potpunosti odgovara. SAD je ekipa kojom se sigurno moze igrati, ali sam prolazak grupne faze je ogroman uspjeh.
Cinjenica je samo da se ovaj sistem igre mora mjenjati te da dugorocno ne mozemo igrati ovakav fudbal. Liga nacije dolazi u najboljem trenutku da ovoj ekipi pridodas jedno 5-6 imena i vidis sve opcije.
Opet ponavljam da ce narednih godinu dana pokazati u kakvom smjeru ova reprezentacija ide. Pare od FIFA-e ce se potrositi na bilo koji nacin, Dzeko ce se povuci bez obzira sta Spahic pricao, ukoliko ne bude donesene prave odluke u svakom smislu, te ukoliko se ovaj roster ne prosiri kako treba brzo cemo se vratiti situaciji u kojoj smo bili prije kvalifikacija.
Cak se nagrađuju i klubovi ciji su igraci igrali tokom kvalifikacionog ciklusa unazad 2 godine... Dakle Velež će za Hadžikića dobiti nešto love jer je bio u Veležu pa kasnije u Slaven Belupu..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ma po meni je bolje sto i Katar ima sanse za prolaz,jer koliko god da su slabi opet ako zele proci moraju i oni igrat napadački... A da su otpisani nama bi bilo puno teže jer bi oni igrali rasterećeno i bez pritiska i prije bi nas tako zayebali i ne odemo ni mi a ni oniinvincible1921 je napisao/la: ↑21 jun 2026, 14:50Ma bezveze se filozofira, sve pada u vodu sto inace kao kontas....po meni se nema sta kalkulisat.
RealnoRobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑21 jun 2026, 15:13Esmir Kerim Mahmic Dzeko,sve sto tražim.
I vidjet ćete sexa
- invincible1921
- Kontakt:
SAD mozda i najidealnija ekipa...ne kazem da smo favorit ili nesto, ali ako vec mozes birat stil protivnika i roster koji koriste onda bi nam trebali odgovarat.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑21 jun 2026, 15:31Najrealniji post na forumu od pocetka prvenstva. Gledam da ne pisem puno i ne ulazim u neke ne potrebne rasprave. Isti oni koji su bili protiv novih imena na spisku sad pljuju po tim igracima.Elddar je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:39Jeste negativni svi fakatIgraš utakmicu protiv fakin Katara za prolaz grupe na SP, kojeg mnoge jače i mnogoljudnije i fudbalski pismenije države gledaju na tv i opet nam nije dovoljno
Kad si pobijedio Italiju znao si da treba uzet bod Kanadi i u trećem kolu dobit Katar i to je to. Previše fantazirate da djeca od 20 godina pokidaju grupnu fazu, hoćete napadački fudbal bez veznog reda.
Uzeti Katar, poslije s SAD šta Bog da, neće ni Ameri letjeti po terenu sigurno kao što su u grupnoj fazi, to je nokaut jedna greška ideš kući sa turnira. I već sam čitao sinoć neke njihove komentare, boje se kao da im BiH ne zatvori utakmicu i uvuče u nervozu itd itd. Mnogi ovdje komentarišu fudbal nažalost a gledaju ga samo kad počne liga prvaka ili kad je mundijal al eto, demokratija brale.
Bukvalno sve ide po planu, trebas dobiti yebeni Qatar koji ni u jednom segmentu igre ti ne moze parirati. Nisu sekunde zasluzili ni bod protiv Svice, ali eto desilo se. Naravno da ih ne treba podcijeniti, ali situacija u kojoj si favorit i igras za prolazak grupne faze je idealna. Cak i daljni rasplet nam u potpunosti odgovara. SAD je ekipa kojom se sigurno moze igrati, ali sam prolazak grupne faze je ogroman uspjeh.
Cinjenica je samo da se ovaj sistem igre mora mjenjati te da dugorocno ne mozemo igrati ovakav fudbal. Liga nacije dolazi u najboljem trenutku da ovoj ekipi pridodas jedno 5-6 imena i vidis sve opcije.
Opet ponavljam da ce narednih godinu dana pokazati u kakvom smjeru ova reprezentacija ide. Pare od FIFA-e ce se potrositi na bilo koji nacin, Dzeko ce se povuci bez obzira sta Spahic pricao, ukoliko ne bude donesene prave odluke u svakom smislu, te ukoliko se ovaj roster ne prosiri kako treba brzo cemo se vratiti situaciji u kojoj smo bili prije kvalifikacija.
Igraju napadacki sa dosta oslanjanja na individualno kvalitet. Nama mozda najgore pashu ove ekipe poput Austrije pa i Svice...nisu tolko ofanzivni da ce ti dozvolit puno kontri iz svojih gresaka, a dosta cvrsti i kompaktni na sredini gdje u startu gase svu tvoju igru
Mislim da bi protiv SAD bilo dosta prostora za krila nasa, ali o tom potom
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 21 jun 2026, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
- Principatus
- Kontakt:
On ce staviti tisucu USD na Sedinjene Drzave.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- invincible1921
- Kontakt:
Kad oni nas napadnu od prve minuterishovski je napisao/la: ↑21 jun 2026, 15:37Ma po meni je bolje sto i Katar ima sanse za prolaz,jer koliko god da su slabi opet ako zele proci moraju i oni igrat napadački... A da su otpisani nama bi bilo puno teže jer bi oni igrali rasterećeno i bez pritiska i prije bi nas tako zayebali i ne odemo ni mi a ni oniinvincible1921 je napisao/la: ↑21 jun 2026, 14:50Ma bezveze se filozofira, sve pada u vodu sto inace kao kontas....po meni se nema sta kalkulisat.
Od prve minute ih pritinut visoko i izac maksimalno napadacki. Ako barabrez bude opet taktizirao i nedaj Boze davap posjed kataru, onda slobodno nek se po.sere na sve do sad sto je uradio. Kao sto rekoh jaci smo za dva gola bar, motiv veci nego ikad...ludost je da deugacije izadjes nego ofanzjvnije nego ikad![]()
=\_1921_/=
Na to niko ne racuna al fakat je tako... X ne donosi nistainvincible1921 je napisao/la: ↑21 jun 2026, 15:44Kad oni nas napadnu od prve minuterishovski je napisao/la: ↑21 jun 2026, 15:37Ma po meni je bolje sto i Katar ima sanse za prolaz,jer koliko god da su slabi opet ako zele proci moraju i oni igrat napadački... A da su otpisani nama bi bilo puno teže jer bi oni igrali rasterećeno i bez pritiska i prije bi nas tako zayebali i ne odemo ni mi a ni oniinvincible1921 je napisao/la: ↑21 jun 2026, 14:50Ma bezveze se filozofira, sve pada u vodu sto inace kao kontas....po meni se nema sta kalkulisat.
Od prve minute ih pritinut visoko i izac maksimalno napadacki. Ako barabrez bude opet taktizirao i nedaj Boze davap posjed kataru, onda slobodno nek se po.sere na sve do sad sto je uradio. Kao sto rekoh jaci smo za dva gola bar, motiv veci nego ikad...ludost je da deugacije izadjes nego ofanzjvnije nego ikad![]()
![]()
Da, 2300$ po danu za svakog igrača. Od početka svakog okupljanja, do zadnje tekme.
Zadnja izmjena: LeCoq, dana/u 21 jun 2026, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne treba ih podcijeniti ali moramo znati da smo mnogo kvalitetnija ekipa. Ne smijemo izaći sa mišljenjem ma lako ćemo, nemaju oni pojma, lagano im utrpat 1-2 gola i to je to. Tu je poraz zagarantovan (i remi ko poraz računam jer je ishod isti). Moramo izaći čvrsto, napasti ih od prve minute, žestoko igrati.
Bolju šansu za prolaz grupe nećemo imati, veliki posao smo uradili što smo bod uzeli protiv Kanade a moglo je i 3 vrlo lako. Jači smo, bolji smo i ovo treba riješiti kako treba.
Bolju šansu za prolaz grupe nećemo imati, veliki posao smo uradili što smo bod uzeli protiv Kanade a moglo je i 3 vrlo lako. Jači smo, bolji smo i ovo treba riješiti kako treba.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DzaniMehmet, Fouzi1, hurem, LenyYoro15, Muumii, Shevko, Uprava, Varta, Zeko87 i 79 gostiju.