Relano protiv Kanade nijedan nije bio crveni karton. Posebno ne prvi, drugi hajde momak slomio nogu ali ne zbog nesportskog starta, već jednostavno, desio se nesretan slučaj.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:21Skloni su faulovima i to kada niko ne ocekuje i bas bespotrebnim kao sto su onom Koneu slomili nogu, pa se treba i cuvati al mislim da ce napraviti sigurno nesto ili penal ili crveni nesto moraju.Shevko je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:14Dobro si to skontao, oni su izgleda prava krkanska amaterska ekipa spremna kosti polomiti nekom na terenu. Sigurno im mozemo iznuditi crveni karton jer je pitanje vremena kada ce neku glupost napraviti.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:03Kataru dat rano go oni ce se isprovocirat i dobit crveni i onda utrpat par komada i tjt mozemo ovo lagano bez zutpg narucito ovih igraca.
24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Pa ti spamas tamo po Zeljinoj temi i dijelis insajderske, wtf.Hazre je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:33Malo je reci da si glup ali nema veze. Veze ti nemas, drzi se Zelje to ti je plafonSindikat12 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:13Ne budi glup. Ako neko od njih dobije zuti nece igrati u knock out fazi. Prvo procitaj pravila, pa se onda pravi pametan.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- dariolovrinovic00
- Kontakt:
Nije ti ovo baš logično što pišeš. Drugi, u ovom slučaju Katar, nas mora zanimati jer su nam protivnici i oni se nešto pitaju na večerašnjoj utakmici. Potcjenjivati ih, a to javnost masovno radi, je velika greška. Drugo, mi kada smo god nešto "morali" i "trebali" obično nismo uspjevali i obijalo nam se o glavu. Nadam se samo da stručni štab razmišlja dijametralno suprotno i da će postaviti ekipu kao u prethodne dvije utakmice, sa velikim uvažavanjem protivnika. Sve ostalo, ove želje o nekom napadačkom fudbalu ili all-in varijanti bi nas sigurno poslale kući.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:43Prvo ne igra forum, tako da nas pristup koji ima dvije krajnosti nije posebno vazan, jer na terenu se pitaju igraci. Ali protivnik nas ne smije zanimati mi smo favoriti i idemo ovo odraditi rutinski sve i da nismo favoriti i da ovo nije Katar vec neka ozbiljnika repka idemo odigeati i uzeti ono sto nama donosi prolaz, a drugi nas ne zanimaju i njihov prolaz. Onaj ko misli o drugom tqj je u startu u zaostatku, kako u fudbalu tako u zivotu.dariolovrinovic00 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:40Mi se baš ponašamo i razmišljamo kao da se protivnik ama baš ne pita ništa. Kao da oni isto tako nemaju prolaz u nogama.
- dubioza144
- Kontakt:
Nista jaca utakmica od ove
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Imam dojam s pressa da se i Barbarez malo prepao.
Pod velikim je pritiskom, jer, iako ih niko neće peglati specijalno u slučaju neprolaza, bilo bi prvih par dana poštenog pljuvanja, jer će raditi emocije na max, i jer nekako svi očekuku pobjedu protiv Katara. I to se osjeti, naročito nakon sinoćnjeg izdanja Hrvatske protiv Paname.
Također, dojam je da nećemo napasti furiozno, nego ćemo krenuti oprezno. Vjerovatno opipavanje orvih petnaest minuta, pa na osnovu toga izvlačiti plan i graditi igru dalje.
To bi moglo biti ok do drugog poluvremena, ali ako bude nula, u drugom poluvremenu nemaš više mjesta za kalkulaciju. Nadam se da Sergej i u drugom neće previše pametovati i taktizirati. Završili bi prvenstvo kao najveće kukavice. Podrška i sretno!!
Pod velikim je pritiskom, jer, iako ih niko neće peglati specijalno u slučaju neprolaza, bilo bi prvih par dana poštenog pljuvanja, jer će raditi emocije na max, i jer nekako svi očekuku pobjedu protiv Katara. I to se osjeti, naročito nakon sinoćnjeg izdanja Hrvatske protiv Paname.
Također, dojam je da nećemo napasti furiozno, nego ćemo krenuti oprezno. Vjerovatno opipavanje orvih petnaest minuta, pa na osnovu toga izvlačiti plan i graditi igru dalje.
To bi moglo biti ok do drugog poluvremena, ali ako bude nula, u drugom poluvremenu nemaš više mjesta za kalkulaciju. Nadam se da Sergej i u drugom neće previše pametovati i taktizirati. Završili bi prvenstvo kao najveće kukavice. Podrška i sretno!!
Zadnja izmjena: FerdinandF, dana/u 24 jun 2026, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Kakav mrtvi Katar, ako hoces da ides u drugi krug i da postanes ozbiljna repka, onda moras satrati ekipu kao Katar. Nek se ugledaju na Kanadu kako se to radi. Katar je zalutao na ovo SP i ono protiv Svicarske je bilo jer su se Svicarci kurcili pa ih je Bog kaznio na kraju. Sto se tice igre, mogli su i trebali su ih uzeti najmanje tri razlike, kao sto su i nas uzeli.dariolovrinovic00 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:57Nije ti ovo baš logično što pišeš. Drugi, u ovom slučaju Katar, nas mora zanimati jer su nam protivnici i oni se nešto pitaju na večerašnjoj utakmici. Potcjenjivati ih, a to javnost masovno radi, je velika greška. Drugo, mi kada smo god nešto "morali" i "trebali" obično nismo uspjevali i obijalo nam se o glavu. Nadam se samo da stručni štab razmišlja dijametralno suprotno i da će postaviti ekipu kao u prethodne dvije utakmice, sa velikim uvažavanjem protivnika. Sve ostalo, ove želje o nekom napadačkom fudbalu ili all-in varijanti bi nas sigurno poslale kući.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:43Prvo ne igra forum, tako da nas pristup koji ima dvije krajnosti nije posebno vazan, jer na terenu se pitaju igraci. Ali protivnik nas ne smije zanimati mi smo favoriti i idemo ovo odraditi rutinski sve i da nismo favoriti i da ovo nije Katar vec neka ozbiljnika repka idemo odigeati i uzeti ono sto nama donosi prolaz, a drugi nas ne zanimaju i njihov prolaz. Onaj ko misli o drugom tqj je u startu u zaostatku, kako u fudbalu tako u zivotu.dariolovrinovic00 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:40Mi se baš ponašamo i razmišljamo kao da se protivnik ama baš ne pita ništa. Kao da oni isto tako nemaju prolaz u nogama.
Sta se imaju bojati? Uvijek se nesto pise kako je Kerim jedan od boljih talenata u Evropi, Demirovic dobar u Stuttgartu, Dzeko je Dzeko, Dedic dobar u Benfici, igrao LP, Tarik ide kao u Inter poslije SP, Esmir isto neki talenat. Pa hajde onda dokazite se. Koga briga ako Kerim zabija u Austriji? Ovo je SP i ovdje treba da igra dobro i zabija. Za sada je jedino Tarik pokazao od ovih mladih da je igracina na velikoj sceni. Esmir kao da nije ni dosao u Ameriku, Kerim je nesto malo pokazao protiv Svicarske, ali slabo. Dedic mrtav u napadu, pati se u odbrani.
Nasa repka vrijedi osam puta vise. Ovo bi bio najveci kiks u nasoj historiji ako ne mozes Katar dobiti za prolaz dalje.
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Danas igra moja Najdraza i Jedina domovina i kako god da zavrsi ja sam pre ponosan na nase zmajeve.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Čuj ovog. Jesi i ti jedan id onih klinaca što misli da ime Zmajevi dolazi od zmajeva koji bljuju vatru?kinder_jaje je napisao/la: ↑24 jun 2026, 11:08Danas igra moja Najdraza i Jedina domovina i kako god da zavrsi ja sam pre ponosan na nase zmajeve.
Procitaj sta si napisao, brisu se nakon grupne faze, danas ti je grupna faza. Malo bas ne pase sto pises. Ali hajd ok nema vezeSport90 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:43kartoni se brisu nakon grupne faze, ali ko dobije danas drugi zuti nema ga iducu tekmu.Hazre je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:33Malo je reci da si glup ali nema veze. Veze ti nemas, drzi se Zelje to ti je plafonSindikat12 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:13
Ne budi glup. Ako neko od njih dobije zuti nece igrati u knock out fazi. Prvo procitaj pravila, pa se onda pravi pametan.
Nikakvo cekanje ni ispitivanje snaga. Sto duze budemo cekali, nema od nas nista, samo ce se jos vise nervoza uvlaciti i odesmo u krasni kkurac. Ofanzivno od prve minute i sto prije dati prvi gol, nakon toga ce biti lakse. ****, ako ne moze tako se postaviti protiv raspalog katara, onda ne znam..
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Brate naravno da traba imati taktiku i ja sam govorim 5 dana odigrati takticki ali branit se ili dati veliki respekt Kataru, niti ima smisla niti logike. Naravno niko nije ovdje tek onako i svako ima svoje racunice i neka ima pravo na to, mozda neko ovako gleda i nas. Ali kazes kad smo trebali i morali uraditi nesto, obicno nismo. Prvo morate shvatiti da je to breme luzerskog mentaliteta prethodnih generacija, dok ova je pokazala nesto potpuno drugo u baražu, a mi puno to pripisujemo sreci. A ovo Katar nas mora zanimati jer oni igraju za prolaz, to je razmisljanje onih generacija prije i takve izjave mi je vise mucno slusati i bas one vode tome da kad trebas nesto ne uradis to jer vec si naso opravdanje ko pa i on igra za svoju historiju. Ma zaboli me ona stvar i za njega i za njegovu historiju i za cijeli Katar, pa ne da je Katar da je Francuska idemo mi odigrati nase jer se mi pitamo o nasoj sudbini jedini i sve dok gledamo pa odlucuje i protivnik nema hljeba od nas. Znaci mi i samo mi smo ti koji su zasluzni za svaki svoj rezultst il pobjeda il poraz al sve je do nas, a drugi nas ne zanima. Znaci poenta je da je to tvoje i Katar igra za sebe i svoju historiju, trazenje nekog opravdanja odavanje nekog velikog respekta i razmisljanje o drugom ono "Pa ima i on za nesto da se pita" tako se ne postaje bitan tako se postaje prolaznik, trenirao sam fudbal i sjecam se da kada smo ulazili u utakmicu bitno je i njima ovo mogu biti to i to mjesto obicno nije dobro prolazilo, a kada smo bili i slabiji i ulazili "ma idemo ovo dobit pa makar za njih igrali i mesi i ronaldo" tada smo slavili. Zašto? Pa zato sto ako razmisljas o tome da je to bitno drugome onda to tebi nije dovoljno bitno pa se vec povlacis. Veceras je noc za nasu historiju, a ostali neka je pisu neki drugi put.dariolovrinovic00 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:57Nije ti ovo baš logično što pišeš. Drugi, u ovom slučaju Katar, nas mora zanimati jer su nam protivnici i oni se nešto pitaju na večerašnjoj utakmici. Potcjenjivati ih, a to javnost masovno radi, je velika greška. Drugo, mi kada smo god nešto "morali" i "trebali" obično nismo uspjevali i obijalo nam se o glavu. Nadam se samo da stručni štab razmišlja dijametralno suprotno i da će postaviti ekipu kao u prethodne dvije utakmice, sa velikim uvažavanjem protivnika. Sve ostalo, ove želje o nekom napadačkom fudbalu ili all-in varijanti bi nas sigurno poslale kući.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:43Prvo ne igra forum, tako da nas pristup koji ima dvije krajnosti nije posebno vazan, jer na terenu se pitaju igraci. Ali protivnik nas ne smije zanimati mi smo favoriti i idemo ovo odraditi rutinski sve i da nismo favoriti i da ovo nije Katar vec neka ozbiljnika repka idemo odigeati i uzeti ono sto nama donosi prolaz, a drugi nas ne zanimaju i njihov prolaz. Onaj ko misli o drugom tqj je u startu u zaostatku, kako u fudbalu tako u zivotu.dariolovrinovic00 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:40Mi se baš ponašamo i razmišljamo kao da se protivnik ama baš ne pita ništa. Kao da oni isto tako nemaju prolaz u nogama.
#CarsijaOdjebi
- ArtemisFowl
- Kontakt:
U slučaju pobjede 1 razlike, trećeplasirani iz sljedećih grupa će završiti iza nas ako se desi navedeno:
GRUPA A: Meksiko pobijedi ili igra neriješeno protiv Češke (67,34%)
GRUPA C: Brazil pobijedi Škotsku (62,7%)
GRUPA D: Australija-Paragvaj pobjeda bilo koga (55,1%)
GRUPA E: Japan pobijedi Švedsku (47,85%)
GRUPA G: Egipat ne izgubi protiv Irana ili Belgija igra neriješeno protiv Novog Zelanda (72,73%)
GRUPA H: Kapo Verde igra neriješeno sa Saudijskom Arabijom ili Španija pobijedi Urugvaja (89,23%)
GRUPA I: U svakom slučaju bi bili ispred. (100%)
GRUPA J: Austrija-Alžir pobjeda bilo koga ili 0-0 (60%)
GRUPA K: Kongo ne pobijedi Uzbekistan (47,85%)
GRUPA L: Gana pobijedi Hrvatsku (18,18%)
Većina grupa ima veću šansu da će završiti iza nas u poretku trećeplasiranih, nego da će nas zaobići. Svekupnu saberena šansa je preko 99% da prolazimo s minimalnom pobjedom. U slučaju pobjede od 2 gola, statistika se penje na 99,98% za prolazak.
Za većinu ovih ishoda je veća šansa da će se desiti nego što je vjerovatnoća da ćemo mi pobijediti Katar.
GRUPA A: Meksiko pobijedi ili igra neriješeno protiv Češke (67,34%)
GRUPA C: Brazil pobijedi Škotsku (62,7%)
GRUPA D: Australija-Paragvaj pobjeda bilo koga (55,1%)
GRUPA E: Japan pobijedi Švedsku (47,85%)
GRUPA G: Egipat ne izgubi protiv Irana ili Belgija igra neriješeno protiv Novog Zelanda (72,73%)
GRUPA H: Kapo Verde igra neriješeno sa Saudijskom Arabijom ili Španija pobijedi Urugvaja (89,23%)
GRUPA I: U svakom slučaju bi bili ispred. (100%)
GRUPA J: Austrija-Alžir pobjeda bilo koga ili 0-0 (60%)
GRUPA K: Kongo ne pobijedi Uzbekistan (47,85%)
GRUPA L: Gana pobijedi Hrvatsku (18,18%)
Većina grupa ima veću šansu da će završiti iza nas u poretku trećeplasiranih, nego da će nas zaobići. Svekupnu saberena šansa je preko 99% da prolazimo s minimalnom pobjedom. U slučaju pobjede od 2 gola, statistika se penje na 99,98% za prolazak.
Za većinu ovih ishoda je veća šansa da će se desiti nego što je vjerovatnoća da ćemo mi pobijediti Katar.
- invincible1921
- Kontakt:
Protivnik je tolko slab da se ne moze pitati..sve je do nas. Ako ih stisnemomi odigramo kako treba, oni se samo mogu pitat kako ce kucidariolovrinovic00 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:40Mi se baš ponašamo i razmišljamo kao da se protivnik ama baš ne pita ništa. Kao da oni isto tako nemaju prolaz u nogama.
=\_1921_/=
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Brate ne budi tvrdoglav i poslusaj sta ti ljudi govore ili bar malo istrazi, nije na odmet.
#CarsijaOdjebi
Pa to znači da ako si jedan zaradio u grupnoj fazi ne prenosi ti se u narednu rundu. U narednoj rundi krećeš sa 0. Ali ako dobiješ 2 u grupnoj fazi narednu utakmicu si u OUT. Sto znaci ako veceras neko od ovih dobije 2 žuti iduću utakmicu ne igra.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Brišu se kartoni, ali ostaje pravilo da drugi žuti znači jedna utakmica pauze u sljedećem okršaji. Mi imamo 5 igrača kojima prijeti suspenzija. Pravilo je skroz jasno i nije komplikovano za razumjeti.
Nevjerovatno kako uvijek ovako jednostavnu stvar pretvorite u debilnu raspravu.
Kartoni, akumulacija, prenošenje u drugu fazu - to nije nešto što je jučer izmišljeno, odavno je tako, i čim vam se treba na svakom prvenstvu i u Ligi Prvaka objašnjavati iznova ista stvar.. ne sluti na dobro.. jel moguće da vas ovoliko ne konta osnove igre i takmičenja
Kartoni, akumulacija, prenošenje u drugu fazu - to nije nešto što je jučer izmišljeno, odavno je tako, i čim vam se treba na svakom prvenstvu i u Ligi Prvaka objašnjavati iznova ista stvar.. ne sluti na dobro.. jel moguće da vas ovoliko ne konta osnove igre i takmičenja
Zadnja izmjena: denimen99, dana/u 24 jun 2026, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Brišu se kartoni, ali ne i suspenzije, prosto i jednostavno, ako pratiš bar malo fudbal tako je uvijek bilo.
Narode,sta ocekujete u prvih 11,ovde ja mislim mogu vec reci trojka Alajbegovic-Mahmic-Bajraktarevic ce startat jer ce se ganjat rezultat
Imal neko da nam napiše kako bi trebali igrat večeras
Trenutno korisnika/ca: 313, DanijelTZ, Iceplayer, invincible1921, Semrush [Bot], signalidunapark i 68 gostiju.