Premijer liga BiH - aktuelno
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zeničani su čudo.Kad neko iz Sarajeva dođe njima,sve divno krasno.Kad iz Zenice u Sarajevo,smrtni neprijatelji,rivalitet,tenzije... 
- prisonbreak
- Kontakt:
Treba ti jos par igraca naprijed. Radi se i na tome, ja vjerujem da cemo imati disciplinu u ekipu kao nijedna druga ekipa.
Cak su im i sve moguce uslove obezbjedili da se sto bolje pripreme. Ne bi trebalo biiti problema sa kasnjenjem i slicnim stvarima oko finansija, vjerujem da i to dosta utice. Vjerujem da cemo sklopiti ekipu kojoj opstanak ne bi treba visiti u zraku.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trebam konsenzus sa drugima da bi znao ono što sam svojim ušima čuo?Venom je napisao/la: ↑25 jun 2026, 13:06Jedino sto nemas su stid i obraz. Kontam da vas je to gostovanje bilo manje tj. onoliko koliko vas bude na domacim utakmicama, lakse bi postigli konsenzus jel se zvizdalo ili nije, ovako vam je vec pretesko.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jun 2026, 13:01Da, nemam pametnijeg posla nego lagati o nečemu što sam svjedok bio.Venom je napisao/la: ↑24 jun 2026, 17:26
Pa dobro to drugo me svakako od vas i ne iznenađuje. Prvo bi bilo fino da se sami sa sobom dogovorite jel se zvizdalo ili nije, imas postova od tog dana gdje vas dosta tvrdi da se nije zvizdalo, kao sto i nije.
Razumijem da vam je fetish da vazda pravite zrtvu od sebe, al ne morate bas toliko nisko past
Možda je do mene, kako smo krenuli skandirati Vedranu, tako su i krenuli zvižduci, čudno u najmanju ruku.
Ne generalizujem, ne kažem da su svi od prvog do zadnjeg zviždali, ali podobar dio - jeste.
Evo i ekipu sklapate, sve super, nek bude fer i korektno pa ako možete i da opstanak izborite, nemam nikakav problem s time.
Živ bio
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Combattente87
- Kontakt:
Znači ipak tek od ponedjeljka ništa više neće biti kao prije ?
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- Threeplanetrees
Čelik jako ozbiljan do sada. Doveo par provjerenih igrača i ako Regoje uvede disciplinu nije isključeno da se sa nama i Širokim potuku za četvrto mjesto. Neće nikome biti lako na bilinom osim ona dva lopovska kluba koje sudije guraju
"BiH je na SP zahvajujući novom formatu..."
Ostaje žal što Amar Osim nije selektor
Ostaje žal što Amar Osim nije selektor
- Threeplanetrees
Jako zanimljive analize i sugestije najuspješnijem posljeratnom treneru i bivšem prvom strijelcu bundeslige šta se treba i kako treba od stručnjaka kojima su roditelji namještali trofeje i napadača kojem je špica karijere bio Energie Cotbus. Još samo da nafataju Mensura Dogana jedino on fali
Šta kaže Nedo, jel sve okej?
Drugi smo bili, drugi svakako igra baraž.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Pa i tu ima svoje imao si 12 grupa a ne 10 . Da je 10 grupa ne bi austrija bila prvi nosioc nego drugi nosioc. Rumunija bi bila jos uvijek 2 nosioc ali bi Bosna ja mislim bila cak 4 nosioc svoje grupe.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
Marokanci58
- Kontakt:
Pregledao sam Čelikova pojačanja koja spominjete, sasvim solidno za sada ali ako žele biti baš konkurenti svima treba još sigurno dosta kvaliteta pa rekao bi i do 5 igrača sa iskustvom prvog ranga fudbala. Prvi put djeluju ko organizovan klub, posluju legalno, licenca prvostepena, pripreme među prvima ali ne mogu bez dodatne kvalitete i ne mogu uvijek igrati na isti foru agresivnost, teške utakmice na Bilinom gdje skoro nikada ne gube, velika podrška i pritisak gdje se mnogi pogube ipak sada im gostuju mnogo ozbiljnije i kvalitetnije ekipe koje imaju igrače sa stotinama utakmica u nogama i desetine derbi utakmica sa preko 10 000 gledalaca. Hoću reći bit će to prednost ali sada u najjacem rangu moraju imati i osjetljiv kvalitet IGRAČKI na terenu.
BRATSTVO GRAČANiCA
- Combattente87
- Kontakt:
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- prisonbreak
- Kontakt:
Bice jos pojacanja. Sigurno 4-5.Marokanci58 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 15:53Pregledao sam Čelikova pojačanja koja spominjete, sasvim solidno za sada ali ako žele biti baš konkurenti svima treba još sigurno dosta kvaliteta pa rekao bi i do 5 igrača sa iskustvom prvog ranga fudbala. Prvi put djeluju ko organizovan klub, posluju legalno, licenca prvostepena, pripreme među prvima ali ne mogu bez dodatne kvalitete i ne mogu uvijek igrati na isti foru agresivnost, teške utakmice na Bilinom gdje skoro nikada ne gube, velika podrška i pritisak gdje se mnogi pogube ipak sada im gostuju mnogo ozbiljnije i kvalitetnije ekipe koje imaju igrače sa stotinama utakmica u nogama i desetine derbi utakmica sa preko 10 000 gledalaca. Hoću reći bit će to prednost ali sada u najjacem rangu moraju imati i osjetljiv kvalitet IGRAČKI na terenu.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Pa eto jos malo pa utorak...ne budi nestrpljiv
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Convicts1988
- Kontakt:

Igrači se odricu vlastito zradjenog novca samo da bi zaigrali na Bilinom Polju
Od bukvalno kluba pred gašenjem prije 6 godina do ovoga danas
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Stetno Celiku u Premier Ligi
na stranu rivalstvo itd. Bolje mi je gledati Celika i imati 5 hiljada na stadionu nego gostovati negdje gdje ljudi i ne znaju da je tekma.
Celik mora dovesti jos 5 igraca za orve postave kako bi imao ekipu da se bori.
Celik mora dovesti jos 5 igraca za orve postave kako bi imao ekipu da se bori.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ta vaša kazna ko prozivka Željezničara, sutra i sljedeća sedmica nikad nestat.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Anpa, belosevic23, BungaBum, napapijri1987, Samba71 i 23 gosta.

.png)