Ivan Bašić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Ivan Bašić
Meni iskreno najbolji sinoć iza Alajbegovića i Kolašinca.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Samo imao je i par dobrih poteza tom slabijom nogom, nije bas totalni parmak, onaj gol Mahmica je došao nakon Basicevog suta desnom nogom. A i protiv Italije je volej bio desnom nogom kad je Donnaruma izvadio.
Kako god po meni je pružio jučer ono što ja potenciram sve vrijeme. Nadam se još malo da ce defanzivu popraviti, ali to ce sve aBd doci prelaskom u bolji tim.
Btw pretrcao je 11.5km.
Ivane bravo, odlična partija jučer.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sveukupno uz Seu Tenka naš najbolji igrač do sad
Realnost je da je trenutno nas najbolji veznjak, ali to ne znaci da je posebno dobar. Problem je sto svaki put treba da se namjesti na lijevu nogu da bi nesto odigrao i to nekad traje predugo. Ali zasluzuje svoje mjesto ispred Benjamina trenutno uz Sunjica.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Njega je teška nevolja natjerala da pokuša onaj šut desnom nogom…istu onakvu situaciju je imao protiv Paname…i on je upropastio napad.mercurial je napisao/la: ↑25 jun 2026, 22:52Realnost je da je trenutno nas najbolji veznjak, ali to ne znaci da je posebno dobar. Problem je sto svaki put treba da se namjesti na lijevu nogu da bi nesto odigrao i to nekad traje predugo. Ali zasluzuje svoje mjesto ispred Benjamina trenutno uz Sunjica.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Minus mu je sto mu desna noga sluzi samo za kretanje. Da i nju malo pocne koristiti bio bi jos brutalniji. Bilo je par situacija gdje je imao priliku uposliti saigraca ali dok se namjesti na lijevu nogu prodje voz.
Edit
A tek vidim da ste to apsolvirali
Edit
A tek vidim da ste to apsolvirali
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ovo bi valjalo, minimalno. Lukić je zapravo nevažan, a i on će svakako u Aziju, da uzme neku paru jer ulazi u godine, a to je sasvim u redu.
Klubovi koji se spominju za Bašića - Celtic, Eintracht, Elche, sve je to super. Već smo to pisali, ali meni se čini ništa jednostavnije utopiti ovakvog igrača u neki donji ešalon u ligama petice. U suštini bitna uloga u reprezentaciji u velikim utakmicama, traži da igra fudbal, konstatan i redovan u BiH, Rusiji, Kazahstanu, pa i relativno mlad.
Alajbegović će sigurno na dobar nivo (Leverkusen već jeste), Muharemović također vjerovatno Inter, Mahmić će isto Bundesku kačiti sigurno, ostaje samo Bašić da se utopi negdje i da u svim linijama imamo igrače na višem nivou.
Nama će sada najveći problem predstavljati Šunjić i njegova pozicija. Kombinacija Mahmić-Bašić je sasvim ok, to se barem dijelom riješilo. Na mjestu Šunjića mora biti kud i kamo bolji igrač. Da li je to Busuladžić ili Kujović, ali to treba što prije integrisati gore.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ide transfer nakon SP, od svih CM (Mahmic je ofanzivni) u ekipi on je najbolji trenutno.
Ovaj kreten od zaostroga konstantno minimizira bilo kog igrača Srbina. Evo Lukića npr.
Dalje, pojma nema koje pozicije igraju Mahmić, Šunjić, Busuladžić... btw ubijedjen sam da su zaostrog i Diadora ista osoba.
Dalje, pojma nema koje pozicije igraju Mahmić, Šunjić, Busuladžić... btw ubijedjen sam da su zaostrog i Diadora ista osoba.
Glory Glory Man United
- Beduin
- Kontakt:
Ovom partijom je sebi kupio prvih 11 umjesto Tahirovica, siguran sam u to.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Strašan napredak Ivana Bašića, da ga zdravlje posluži i da bude još bolji. Zadnje dvije utakmice je maestralno odigrao 
-
FerdinandF
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Ma nema sanse, daleko vise se nudio i dolazio do lopte, isao ispred protivnickog sesnaesterca, rastecan, jednostavno sam ubijedjen da je Barbarez to uvidio i da nece filozofirati previse.FerdinandF je napisao/la: ↑26 jun 2026, 22:46Ne bih bio tako siguran
Štaviše, siguran sam da Benjo pocinje protiv Amera
Zao mi je sto se Amir premalo koristio, ako je vec fizicki spreman.
075 ❤
075 ❤
-
FerdinandF
- Kontakt:
Jedno je igrati protiv Katara, a drugo protiv Švice.Beduin je napisao/la: ↑26 jun 2026, 23:07Ma nema sanse, daleko vise se nudio i dolazio do lopte, isao ispred protivnickog sesnaesterca, rastecan, jednostavno sam ubijedjen da je Barbarez to uvidio i da nece filozofirati previse.FerdinandF je napisao/la: ↑26 jun 2026, 22:46Ne bih bio tako siguran
- Beduin
- Kontakt:
I ja kazem, a Tahirovic ni protiv Katara nije nesto posebno odigrao, budimo realni.FerdinandF je napisao/la: ↑26 jun 2026, 23:20Jedno je igrati protiv Katara, a drugo protiv Švice.Beduin je napisao/la: ↑26 jun 2026, 23:07Ma nema sanse, daleko vise se nudio i dolazio do lopte, isao ispred protivnickog sesnaesterca, rastecan, jednostavno sam ubijedjen da je Barbarez to uvidio i da nece filozofirati previse.FerdinandF je napisao/la: ↑26 jun 2026, 22:46
Ne bih bio tako siguran
Ja i dalje u podsvijesti imam ono njegovo nabijanje lopte u aut kad je izvodio slobodan udarac. Sve kontam da nije sudija dodijelio loptu Kataru pa ovaj morao u aut nabiti
075 ❤
075 ❤
sviran je faul nama 100%, Bendzi vjerujem da je mislio da je prekid zbog Radeljica pa je napucao u out da im vrati loptu, sve drugo bi bilo retradirano:-)Beduin je napisao/la: ↑26 jun 2026, 23:23I ja kazem, a Tahirovic ni protiv Katara nije nesto posebno odigrao, budimo realni.
Ja i dalje u podsvijesti imam ono njegovo nabijanje lopte u aut kad je izvodio slobodan udarac. Sve kontam da nije sudija dodijelio loptu Kataru pa ovaj morao u aut nabiti![]()
- PasodelMar
- Kontakt:
Pa nije Barbarez forsirao Tahira dvije godine da bi ga se tek tako odrekao radi dvije dobre partije Bašića. Tahirovic će ti ostati na sestici zauvijek dragi moj, a Bašić i Mahmić će se mijenjati na osmici, živi bili pa vidjeliBeduin je napisao/la: ↑26 jun 2026, 23:23I ja kazem, a Tahirovic ni protiv Katara nije nesto posebno odigrao, budimo realni.
Ja i dalje u podsvijesti imam ono njegovo nabijanje lopte u aut kad je izvodio slobodan udarac. Sve kontam da nije sudija dodijelio loptu Kataru pa ovaj morao u aut nabiti![]()
Trenutno korisnika/ca: Biscione, bordobijeli, Bosnjo22, Diadora, Iniesta12, majstorS35, MiranGlasnic, NKZ199207, Principatus, SamoTi4000 i 77 gostiju.