FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
itatabisine
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Je li istina da Al Jaber dolazi na posudbu, to bi bio extra potez jer nam fali takav jedan igrac
A sta mislis jesi ti mentalno retardiran ili mislis da si smijesan i pametan?TvrtkoPrvi je napisao/la: ↑25 jun 2026, 19:33Joj ovaj brat ko onaj sto Pise sehic tare po gradu i ostavlja njegove brojeve hshahahahahahahha kakva mentalna retardacijaMukiBek je napisao/la: ↑25 jun 2026, 13:46Nema objava ljudi na svjetskom prvenstvu, zato je forum utihnulo. Nema sanjinalege i kompanije da pojedu kilo pite podrignu i dodju na forum. To je posao u Zelji, nigdje bolje nema.
Sta je s onim drugim novinarem Kako se već preziva Delic, kad on misli napustiti klub ublehas
Tirol austrijski cvajtas doveo Hamzica, steta da je neko htio mogli smo ga dovesti
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
KrajinaTm87
- Kontakt:
Al Jaber-Gojak-Sosic
(lijepo je mastati haha)
Dugo nisam pisao,
U SUbotu dolazi citav strucni stab,Lejla ce u nedelju predstavit Sefa.. u pon je prozivka..
U SUbotu dolazi citav strucni stab,Lejla ce u nedelju predstavit Sefa.. u pon je prozivka..
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
-
perodeformero
- Kontakt:
Nema ko da ga prozoveitatabisine je napisao/la: ↑25 jun 2026, 19:57Je li istina da Al Jaber dolazi na posudbu, to bi bio extra potez jer nam fali takav jedan igrac
Pa logicno da u Pon moraju biti svi ako mislis krenuti s pripremama. Pišete stvari koje su logične. Ovdje je problem što nama fali trenutno 15 igraca, a trener da ce doci ne moze logičnije i nece sigurno u julu doci.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Samo nek nisu adzem i ratnici nasi, hadzija, jasko pa makar svi mi pocrkaliperodeformero je napisao/la: ↑25 jun 2026, 21:48Nema ko da ga prozoveitatabisine je napisao/la: ↑25 jun 2026, 19:57Je li istina da Al Jaber dolazi na posudbu, to bi bio extra potez jer nam fali takav jedan igrac
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ali prvi MukiManijakdokraja9 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 21:50Samo nek nisu adzem i ratnici nasi, hadzija, jasko pa makar svi mi pocrkaliperodeformero je napisao/la: ↑25 jun 2026, 21:48Nema ko da ga prozoveitatabisine je napisao/la: ↑25 jun 2026, 19:57Je li istina da Al Jaber dolazi na posudbu, to bi bio extra potez jer nam fali takav jedan igrac
opet vam price o nekom kreditu nisu posle za tastaturom, zasto nam se ne javljate po tom pitanju sada, ili jos niste čuli od izvora?
Zadnja izmjena: Ideneide, dana/u 25 jun 2026, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
Ovi nasi u klubu trenutno imaju srecu pa je svjetsko i navijaci su zabavljeni oko repke i svjetskog inace da nema svjetskog **** bi im sve po spisku.
Ovakav amaterizam nije bio ni kad nismo imali za kifle,nije mi jasno sta se dogadja,pripreme trebaju da pocnu mi nemamo trenera.
Ovakav amaterizam nije bio ni kad nismo imali za kifle,nije mi jasno sta se dogadja,pripreme trebaju da pocnu mi nemamo trenera.
Da li sutra Berisha potpisuje
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- mamonelafo
- Kontakt:
Kupio sam košpice, čekam sve info od dušebrižnika.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Cekaju upute za djelovanje
Pisao sam brate i njega da dovedemo prosle godine, Senad Mustafic u21 reprezetativac presao iz Sturma u Osijek
Trebamo sve pratiti, pogotovo nasih korijena
Repki fali lijevi bek, nadam se da ce OP i skauting sluzba raditi na lijevom beku. Moramo napraviti igraca koji sa 20 godina moze igrati prvih 11 u Austrijskoj, Ceskoj ligi.
Repka je najvazniji faktor, moramo praviti igrace koje repka treba i odrzati primat sa Dzekom, Hadziahmetovicem i ostalima koji su u godinama. Takodjer Korora je u godinama u kojim se mora maksimalno raditi s njim da bude najbolji igrac U21 repke.
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 26 jun 2026, 05:39, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
eno men'scini i onog mirzu fotografa naseg juce prikazase na tekmi na tribinama razvio ljiljanas ovo onoMukiBek je napisao/la: ↑25 jun 2026, 13:46Nema objava ljudi na svjetskom prvenstvu, zato je forum utihnulo. Nema sanjinalege i kompanije da pojedu kilo pite podrignu i dodju na forum. To je posao u Zelji, nigdje bolje nema.
Sta je s onim drugim novinarem Kako se već preziva Delic, kad on misli napustiti klub ublehas
jesmo elita hebt
-
carukisupakpohaluh
- Kontakt:
Tako je. Logicno je da ti mi svi kolektivno, na svakom tvom profilu ovdje, yebemo familiju pitarsku u tu pitarsku picku koja te i izbacila na ovaj svijet da ga svojim postojanjem zagadjujes. Smece jedno poremeceno i jadno, sve ti mrtvo i zivo yebemo do besvijesti. Pogini sto prije, pickurino jedna ucmala.
hulahopkapusikurac
Ma to je patriota nas iz zavidovicaberjan je napisao/la: ↑26 jun 2026, 01:41eno men'scini i onog mirzu fotografa naseg juce prikazase na tekmi na tribinama razvio ljiljanas ovo onoMukiBek je napisao/la: ↑25 jun 2026, 13:46Nema objava ljudi na svjetskom prvenstvu, zato je forum utihnulo. Nema sanjinalege i kompanije da pojedu kilo pite podrignu i dodju na forum. To je posao u Zelji, nigdje bolje nema.
jesmo elita hebt
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.