To Ristovskom nije primarna pozicija a Ivanišević nema dovoljno kvalitete tako da objektivno gledajući fali nam jedan iskusan štoper da to izgleda kompaktnije i sigurnije...DoktorXabaras je napisao/la: ↑26 jun 2026, 23:21Struka je rekla svoje, Mamić da je zadovoljan Ivaniševićem a Zekić sa Gojkovićem, tako da je to vjerovatno stoperski par za sezonu. Treći stoper je Ristovski dok još imaš Marudžu u Đurića. Možda je ćak jedan i višak.Seipronto je napisao/la: ↑26 jun 2026, 23:02U tom slučaju se zaista nemamo čemu nadati ove sezone, neophodan je ako ništa još štoper jedan.DoktorXabaras je napisao/la: ↑26 jun 2026, 21:58Nekako mi djeluje da je "to to" što se tiće dolazaka, nema više imena ni u špekulacijama.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kralju FM kupis i dovedes mozda jos jednog GojkovicaSeipronto je napisao/la: ↑26 jun 2026, 23:26To Ristovskom nije primarna pozicija a Ivanišević nema dovoljno kvalitete tako da objektivno gledajući fali nam jedan iskusan štoper da to izgleda kompaktnije i sigurnije...DoktorXabaras je napisao/la: ↑26 jun 2026, 23:21Struka je rekla svoje, Mamić da je zadovoljan Ivaniševićem a Zekić sa Gojkovićem, tako da je to vjerovatno stoperski par za sezonu. Treći stoper je Ristovski dok još imaš Marudžu u Đurića. Možda je ćak jedan i višak.
Nisi realan sekunde.
Šta je brate nerealno? Pa otišlo nam deset igrača mi doveli četiri, ako se nakon onako velikih prihoda od transfera ne može dovesti štoper ja nez...bvsic je napisao/la: ↑26 jun 2026, 23:34Kralju FM kupis i dovedes mozda jos jednog GojkovicaSeipronto je napisao/la: ↑26 jun 2026, 23:26To Ristovskom nije primarna pozicija a Ivanišević nema dovoljno kvalitete tako da objektivno gledajući fali nam jedan iskusan štoper da to izgleda kompaktnije i sigurnije...DoktorXabaras je napisao/la: ↑26 jun 2026, 23:21
Struka je rekla svoje, Mamić da je zadovoljan Ivaniševićem a Zekić sa Gojkovićem, tako da je to vjerovatno stoperski par za sezonu. Treći stoper je Ristovski dok još imaš Marudžu u Đurića. Možda je ćak jedan i višak.
Nisi realan sekunde.
Nema vise dovodzenja indijanci
Otisao Menalo krilo dosao Mikic krilo, otisla 3 spica od kojih je samo Carlos igrao standardno, dosla 2 nova spica tj. tacno onoliko koliko nam treba. Otisao veznjak Krdzalic a dosao veznjak Galesic, otisao stoper Bralic a dosao stoper Djuric(vracen sa posudbe), i plus dosli jos Agyekum i Kosi. Dakle, na svim pozicijama su popunjeni nedostaci, cak mislim negdje da imamo i viska igraca(lijevi bek, vezni red)Seipronto je napisao/la: ↑26 jun 2026, 23:46Šta je brate nerealno? Pa otišlo nam deset igrača mi doveli četiri, ako se nakon onako velikih prihoda od transfera ne može dovesti štoper ja nez...
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Maroodza opste nije toliko los koliko se ovde pljuje momak. Realno gledajuci Maroodza je bolji stoper od bralica. Jedinu gresku koju je napravio iz koje smo primili go jeste ona greska u prijedoru, greska koja nije uzorkovana njegovim ne kvalitetom ili sto ga je protivnicki igrac prisilio na gresku.
Cak smatram kad sw uigra sa Renatom da ce Maroodza bit bolji i od njeg. Mirnocu kod iznosenja lopte i pas iz zadnje linije ima bolji nego gojkovic
Cak smatram kad sw uigra sa Renatom da ce Maroodza bit bolji i od njeg. Mirnocu kod iznosenja lopte i pas iz zadnje linije ima bolji nego gojkovic
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ima finu motoriku ,jak je . Ali ima jwdan problem ogroman to sam vidio na utakmici s Borcem na kosevu kad ima loptu u nogama a napadaju ga igraci Borca to je takva panika da ne zna sta radi ,bas djeluje nesigurno.Pitar6785 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 03:12Maroodza opste nije toliko los koliko se ovde pljuje momak. Realno gledajuci Maroodza je bolji stoper od bralica. Jedinu gresku koju je napravio iz koje smo primili go jeste ona greska u prijedoru, greska koja nije uzorkovana njegovim ne kvalitetom ili sto ga je protivnicki igrac prisilio na gresku.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ali nisu došli "kapitalci", umjesto Krdžalića je trebao Rahmanović, umjesto napadaća Prevljak i Koljić, umjesto Bralića, Vukotić...itd. da bi se zadovoljio pitarski ukus.Nirton je napisao/la: ↑27 jun 2026, 01:56Otisao Menalo krilo dosao Mikic krilo, otisla 3 spica od kojih je samo Carlos igrao standardno, dosla 2 nova spica tj. tacno onoliko koliko nam treba. Otisao veznjak Krdzalic a dosao veznjak Galesic, otisao stoper Bralic a dosao stoper Djuric(vracen sa posudbe), i plus dosli jos Agyekum i Kosi. Dakle, na svim pozicijama su popunjeni nedostaci, cak mislim negdje da imamo i viska igraca(lijevi bek, vezni red)
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
100 %DoktorXabaras je napisao/la: ↑27 jun 2026, 06:22Ali nisu došli "kapitalci", umjesto Krdžalića je trebao Rahmanović, umjesto napadaća Prevljak i Koljić, umjesto Bralića, Vukotić...itd. da bi se zadovoljio pitarski ukus.Nirton je napisao/la: ↑27 jun 2026, 01:56Otisao Menalo krilo dosao Mikic krilo, otisla 3 spica od kojih je samo Carlos igrao standardno, dosla 2 nova spica tj. tacno onoliko koliko nam treba. Otisao veznjak Krdzalic a dosao veznjak Galesic, otisao stoper Bralic a dosao stoper Djuric(vracen sa posudbe), i plus dosli jos Agyekum i Kosi. Dakle, na svim pozicijama su popunjeni nedostaci, cak mislim negdje da imamo i viska igraca(lijevi bek, vezni red)
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ne brukaj se sine dragi više. Jel računaš to i Turkeša?Seipronto je napisao/la: ↑26 jun 2026, 23:46Šta je brate nerealno? Pa otišlo nam deset igrača mi doveli četiri, ako se nakon onako velikih prihoda od transfera ne može dovesti štoper ja nez...
Eto čovjek ti gore fino napisao, ko je otišao, ko ih je zamijenio i ti opet lupetaš. Šta si očekivao da ćeš u junu dovesti klasne igrače?
Ekipa je fino popunjena, možda još krilo jedno fali. Odbrana prepunjena, vezni red i bekovi isto, napadači novi došli.
Svi zaboravljate u odbrani Miškovića, koji je jedan od najvećih talenata na ovim prostorima.
Ako ćemo realno skoro sve što si nabrojao upravo ide u prilog tome da je došlo do pada kvalitete kadra, Mikić je lošiji znatno od Menala (iako je ovaj bio neefikasan kod nas mislim da bi ga Zeka malo razdrmao), Galešić je misterija tako da ne znamo šta možemo očekivati, Đurić je nekvalitetan štoper iako ni Bralić nije briljirao (zato trebamo dovesti nekog kvalitetnog), Agyekum totalno neprovjeren igrač i Kosi koji je eto jedini da se može reći da ima kvalitet i neko iskustvo, tako da možete do sutra pravdati stvari ali činjenica je da je roster opskuranNirton je napisao/la: ↑27 jun 2026, 01:56Otisao Menalo krilo dosao Mikic krilo, otisla 3 spica od kojih je samo Carlos igrao standardno, dosla 2 nova spica tj. tacno onoliko koliko nam treba. Otisao veznjak Krdzalic a dosao veznjak Galesic, otisao stoper Bralic a dosao stoper Djuric(vracen sa posudbe), i plus dosli jos Agyekum i Kosi. Dakle, na svim pozicijama su popunjeni nedostaci, cak mislim negdje da imamo i viska igraca(lijevi bek, vezni red)
Banić
Ivanišević - Gojković - Maroodza
Hujber - Telalović - Cimirot - Kuprešak
Elezi - Ljajić
Barišić
Svaki od ovih igrača ima zamjenu na klupi: Mušija, Ristovski, Đurić, Mišković, Mujkić, Beganović, Galešić, Ignatkov, Senga, Kosi, Kyeremeh, Agyekum, Mikić, Caraballo, Živković.
Roster je ok ima ovde nabrojanih 26 igrača, bez djece, ali i ja sam za to da se dovede stoper koji igra lijevom nogom.
Ivanišević - Gojković - Maroodza
Hujber - Telalović - Cimirot - Kuprešak
Elezi - Ljajić
Barišić
Svaki od ovih igrača ima zamjenu na klupi: Mušija, Ristovski, Đurić, Mišković, Mujkić, Beganović, Galešić, Ignatkov, Senga, Kosi, Kyeremeh, Agyekum, Mikić, Caraballo, Živković.
Roster je ok ima ovde nabrojanih 26 igrača, bez djece, ali i ja sam za to da se dovede stoper koji igra lijevom nogom.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
DoktorXabaras je napisao/la: ↑27 jun 2026, 06:22Ali nisu došli "kapitalci", umjesto Krdžalića je trebao Rahmanović, umjesto napadaća Prevljak i Koljić, umjesto Bralića, Vukotić...itd. da bi se zadovoljio pitarski ukus.Nirton je napisao/la: ↑27 jun 2026, 01:56Otisao Menalo krilo dosao Mikic krilo, otisla 3 spica od kojih je samo Carlos igrao standardno, dosla 2 nova spica tj. tacno onoliko koliko nam treba. Otisao veznjak Krdzalic a dosao veznjak Galesic, otisao stoper Bralic a dosao stoper Djuric(vracen sa posudbe), i plus dosli jos Agyekum i Kosi. Dakle, na svim pozicijama su popunjeni nedostaci, cak mislim negdje da imamo i viska igraca(lijevi bek, vezni red)
Ne valja Ivanisevic,ne valja Ristovski,ne valja Maroodza,ne valja Djuric,daj nam 8 stopera da imamo.Ljudi se stvarno igraju football managera ovdje i misle da mozes natrpati 100 igraca na jednoj poziciji a neki ce sjediti na klupi citavu sezonu i sutiti.Yebo u21 yebo sve.
Realnost je da nismo izgubili na kvalitetu.Mikic ce vise pokazati od Menala evo ruka,Caraballo i Barisic ne mogu manje od Renana i Turkesa,Kosi i Galesic su svakako tu za sirinu,Agyekum nam je svima nepoznanica.Fino smo popunjeni na svakoj poziciji,eventualno jos jedno krilo ako kontamo igrati 4231 i to je to,mislim da je takav i plan.
Problem sto su ljudi navikli da ovo traje citavo ljeto i da dovedemo 15 igraca ponovo.Jasno su pisali neki da nece ovo ljeto bit bahacenje s imenima jer ne mozemo to financijski iznijeti dovesti npr jos jednog stopera rang Gojkovica i opet nemati garanciju da ces se boriti za titulu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Danas sve osim pobjede je za otkaza... 
Seipronto je hulahopka lite
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
To je problem, što smo se kao navijači počeli zadovoljavati sa malo i graditi gubitnički mentalitet a ne imati ambicije kakve FKS zaslužuje svojom historijom i tradicijom. Otkad su igrači tipa Đurić i Ivanišević nivo Sarajeva? I onda kad se krenu vezati porazi i dominacija Svinjskog bit ce kmečanje protiv Zekića koji tu ništa nije kriv...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 jun 2026, 10:24DoktorXabaras je napisao/la: ↑27 jun 2026, 06:22Ali nisu došli "kapitalci", umjesto Krdžalića je trebao Rahmanović, umjesto napadaća Prevljak i Koljić, umjesto Bralića, Vukotić...itd. da bi se zadovoljio pitarski ukus.Nirton je napisao/la: ↑27 jun 2026, 01:56
Otisao Menalo krilo dosao Mikic krilo, otisla 3 spica od kojih je samo Carlos igrao standardno, dosla 2 nova spica tj. tacno onoliko koliko nam treba. Otisao veznjak Krdzalic a dosao veznjak Galesic, otisao stoper Bralic a dosao stoper Djuric(vracen sa posudbe), i plus dosli jos Agyekum i Kosi. Dakle, na svim pozicijama su popunjeni nedostaci, cak mislim negdje da imamo i viska igraca(lijevi bek, vezni red)![]()
Ne valja Ivanisevic,ne valja Ristovski,ne valja Maroodza,ne valja Djuric,daj nam 8 stopera da imamo.Ljudi se stvarno igraju football managera ovdje i misle da mozes natrpati 100 igraca na jednoj poziciji a neki ce sjediti na klupi citavu sezonu i sutiti.Yebo u21 yebo sve.
Realnost je da nismo izgubili na kvalitetu.Mikic ce vise pokazati od Menala evo ruka,Caraballo i Barisic ne mogu manje od Renana i Turkesa,Kosi i Galesic su svakako tu za sirinu,Agyekum nam je svima nepoznanica.Fino smo popunjeni na svakoj poziciji,eventualno jos jedno krilo ako kontamo igrati 4231 i to je to,mislim da je takav i plan.
Problem sto su ljudi navikli da ovo traje citavo ljeto i da dovedemo 15 igraca ponovo.Jasno su pisali neki da nece ovo ljeto bit bahacenje s imenima jer ne mozemo to financijski iznijeti dovesti npr jos jednog stopera rang Gojkovica i opet nemati garanciju da ces se boriti za titulu.
Đurić ima 19 godina i sezonu seniorskog fudbala iza sebe, dečko i za juniore još može igrati. O kakvom nivou ti pričaš?Seipronto je napisao/la: ↑27 jun 2026, 11:22To je problem, što smo se kao navijači počeli zadovoljavati sa malo i graditi gubitnički mentalitet a ne imati ambicije kakve FKS zaslužuje svojom historijom i tradicijom. Otkad su igrači tipa Đurić i Ivanišević nivo Sarajeva? I onda kad se krenu vezati porazi i dominacija Svinjskog bit ce kmečanje protiv Zekića koji tu ništa nije kriv...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 jun 2026, 10:24DoktorXabaras je napisao/la: ↑27 jun 2026, 06:22
Ali nisu došli "kapitalci", umjesto Krdžalića je trebao Rahmanović, umjesto napadaća Prevljak i Koljić, umjesto Bralića, Vukotić...itd. da bi se zadovoljio pitarski ukus.![]()
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Pa evo pojedinci ovdje se oslanjaju na takve igrače, upravo si dokazao poentuHerson je napisao/la: ↑27 jun 2026, 11:34Đurić ima 19 godina i sezonu seniorskog fudbala iza sebe, dečko i za juniore još može igrati. O kakvom nivou ti pričaš?Seipronto je napisao/la: ↑27 jun 2026, 11:22To je problem, što smo se kao navijači počeli zadovoljavati sa malo i graditi gubitnički mentalitet a ne imati ambicije kakve FKS zaslužuje svojom historijom i tradicijom. Otkad su igrači tipa Đurić i Ivanišević nivo Sarajeva? I onda kad se krenu vezati porazi i dominacija Svinjskog bit ce kmečanje protiv Zekića koji tu ništa nije kriv...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 jun 2026, 10:24
![]()
Ako je Mamić procijenio da dečko ima kvalitet i da vrijedi, onda će igrati uz Gojkovića, ako ne - ima posudba. Dobro bi bilo i zbog u21 pravila da se proširi konkurencija među mladim igračima. Totalno je irelevantno kako na to gledaju fudbalski laici po forumu. Ako misliš da će neko dovoditi štopera ili krilo koje košta mjesečno 50.000 eura da bi igrao samo bh ligu, onda ti definitivno ne razumiješ dešavanja ovdje. Pogledaj roster tog Zrinskog kojeg spominješ i njihova pojačanja.Seipronto je napisao/la: ↑27 jun 2026, 11:42Pa evo pojedinci ovdje se oslanjaju na takve igrače, upravo si dokazao poentuHerson je napisao/la: ↑27 jun 2026, 11:34Đurić ima 19 godina i sezonu seniorskog fudbala iza sebe, dečko i za juniore još može igrati. O kakvom nivou ti pričaš?Seipronto je napisao/la: ↑27 jun 2026, 11:22
To je problem, što smo se kao navijači počeli zadovoljavati sa malo i graditi gubitnički mentalitet a ne imati ambicije kakve FKS zaslužuje svojom historijom i tradicijom. Otkad su igrači tipa Đurić i Ivanišević nivo Sarajeva? I onda kad se krenu vezati porazi i dominacija Svinjskog bit ce kmečanje protiv Zekića koji tu ništa nije kriv...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Trenutno korisnika/ca: BordoAhbab, hajroooooo, JavierBosnia, johntravolta123, mnon46, Seipronto, THEC, Vrhbosnian, Yahoo [Bot] i 79 gostiju.

.png)