Neke cak i znam gdje su, ne mozes vjerovati. Problem je sto prosjecan Amerikanac ne zna ni za ove vece drzave u Evropi, a kamoli za BiH. Za njih postoji na svijetu kao u filmovima samo Amerika.
02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne znam ljudi, otkad smo se kvalifikovali bio sam mišljenja da prolazimo kao 3. (možda iznenadimo kao 2.) i da tu idemo na Njemačku ili USA, i da tu završavamo. Nadao sam se da će to biti USA da se manje obrukamo, ali sam bio ubjeđen da tu završavamo naš nastup, bez obzira na onakve utakmice u baražu.
Nakon ove 3 objektivno loše utakmice (za oko) sa naše strane, u kojima smo ostvarili ono što smo i željeli, ja sam nekako ubjeđen i potpuno uvjeren da prolazimo i Amere i narednu stepenicu, i da završavamo sa našim nastupom tek u 1/4, odnosno da idemo u 8 najboljih selekcija.
Nikakva euforija, samo moj interni osjećaj.
Ako izbacimo Amere, dobit ćemo u 1/8 finala objektivno slabijeg protivnika od Kanade, USA i Švicarske. A ako u drugom šeširu Austrija NEKAKO uspije iznenaditi Špance, možda bih se potajno nadao i 1/2, ali da sad ne idemo toliko daleko.
USA je mnogo jača od nas, možda ne jača ali igraju baš onako kako nam ne odgovara, ali isto su igrali i Kanada, donekle i Wales, pa smo izvukli realno pozitivne rezultate. Naše je da se nadamo, na igračima je da opravdaju naša i svoja nadanja.
Nakon ove 3 objektivno loše utakmice (za oko) sa naše strane, u kojima smo ostvarili ono što smo i željeli, ja sam nekako ubjeđen i potpuno uvjeren da prolazimo i Amere i narednu stepenicu, i da završavamo sa našim nastupom tek u 1/4, odnosno da idemo u 8 najboljih selekcija.
Nikakva euforija, samo moj interni osjećaj.
Ako izbacimo Amere, dobit ćemo u 1/8 finala objektivno slabijeg protivnika od Kanade, USA i Švicarske. A ako u drugom šeširu Austrija NEKAKO uspije iznenaditi Špance, možda bih se potajno nadao i 1/2, ali da sad ne idemo toliko daleko.
USA je mnogo jača od nas, možda ne jača ali igraju baš onako kako nam ne odgovara, ali isto su igrali i Kanada, donekle i Wales, pa smo izvukli realno pozitivne rezultate. Naše je da se nadamo, na igračima je da opravdaju naša i svoja nadanja.
nije, ja mislim da je to Antonee Robinson. Ali svakako je i Balogun silovit igrac. Imaju nekoliko individualnih munja u ekipi.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Nakon pobjede Rumunije x2, Velsa, Italije i prolazak u 1/16 SP:a malo glupo zvuci da nemamo igre. Samo pusta sreca ili?Iniesta12 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 12:17Tako ce i biti. Pratim drustvene mreze, pojedine firme, privatnici, 2.jula nece raditi.Wilshere10 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 12:12Kad prođemo sokeraše, očekujem da svi izađemo napolje u 5 ujutro![]()
Bit ce to veliki podvig ako prodjemo, jer nemamo igre, a imamo rezultat. Ameri igraju promjenjivo i iskreno se nadam da ce to biti los dan za njih.
A ko to van svog kontinenta zna gdje se nalazi svaka drzava.
isto ko da je rekla ne zna gdje su Rusija ili Kina a ne Bosna.
Evo pitanje za prosjecnog forumasa, na slijepoj karti nek pokaze Pakistan, Nigeriju i recimo Paragvaj. 90% Evropljana bi imalo laganih 0/3.
Evo pitanje za prosjecnog forumasa, na slijepoj karti nek pokaze Pakistan, Nigeriju i recimo Paragvaj. 90% Evropljana bi imalo laganih 0/3.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Hej kvota preko 9 na nas
Nisam misljenja ni da prolazimo, niti da ispadamo, ali znam da ce nasi dati sve od sebe i vidicemo sta ce biti, ali se pribojavam da sudija ne bude "lagan" sa kartonima protiv nas. Nadam se jos jednoj tekmi poslije ove, ali ako i ne bude, ponosan sam na ove momke.ErosViverosViv je napisao/la: ↑27 jun 2026, 14:05Samo regularno sudjenje i imamo dobru sansu za prolazak.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ubijedjen sam da cemo odigrati dobru utaknicu, izgleda Barba zna igrati na rezultat. I ako ispadnemo ne vjerujem da ce USA to lagano proci.
Koja yebena USA, pa ne igramo protiv Francuske ljudi. OK, bolji su i oni nego prije par godina, ali nisu nepobjedivi. Pa ni protiv Italije nismo sami sebe otpisivali ovoliko. Tačno mi se ne ulazi na društvene mreže do četvrtka.
Hajde nemoj se provaljivati, imas milion klipova gdje ljude u americi pitaju gdje se koja država nalazi cak i one bas vece države ljudi ne mogu pogoditi kontinent a kamo li gdje se država nalaziKaunas je napisao/la: ↑27 jun 2026, 14:51A ko to van svog kontinenta zna gdje se nalazi svaka drzava.isto ko da je rekla ne zna gdje su Rusija ili Kina a ne Bosna.
Italija pod Gattusom u Zenici, jbg nije bas isto.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Izgleda i oni očekuju 4-4-2 i to je to.. Ja bih dobro razmislio o tri nazad (Hadžikadunić-Katić-Muharemović).. Sa tom formacijom smo prodisali protiv Švice, samo što je tada Memić prešao na lijevog beka, ovdje bih ostavio Seju.. Dva vezna ispred moraju shvatiti da nema uvlačenja u krilo štoperima, već da moraju biti na lopti i ispred njih (Šunjić-Bašić/Tahirović).. Protiv Švice se Kerim uvukao u sredinu a ovdje bi možda i mogli ići sa oba krila, i sa Mahmićem.. To bi nam možda dalo mogućnost da malo duže zadržimo loptu, veći je teret na fullbekovima nego na krilima, a krila moraju čitati igru i znati kad da skupe a kad da rašire prostir.. U napadu opcije za zadržati loptu (Džeko) i za stalni presing na loptu (Demirović). Imali bi Hadžiahmetovića za neko osvježenje veznog reda, Jovu ili Tabaka za Džeku, Memić na krilo...
S obzirom na njihovu brzinu ... Možda je bolje 3-5-2
Hadzikadunić - Muharemović - Sejo
Dedić - Bašić - Šunjić - Hadzija - Memić/ Aljabeg
Dzeko 60min. / Demir
U drugom : Tabak, Bajrak, Tahir, Mahma i Katić
U kost pa kud puklo da puklo....
Hadzikadunić - Muharemović - Sejo
Dedić - Bašić - Šunjić - Hadzija - Memić/ Aljabeg
Dzeko 60min. / Demir
U drugom : Tabak, Bajrak, Tahir, Mahma i Katić
U kost pa kud puklo da puklo....
Gospodin.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
To je to, uvijek na granici faula, ali malo se i sudija pita jbg.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Upravo to. Fer sudije, i na terenu i u VAR sobi. Pa nek pobijedi spretniji i sretniji.ErosViverosViv je napisao/la: ↑27 jun 2026, 14:05Samo regularno sudjenje i imamo dobru sansu za prolazak.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Formacije s 3 pozadi bez Katica kao centralnog su urnebes
Inace ne mozemo to jer nemamo lijevog wingbacka
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ti klipovi su ti izvor informacija? Nadam se da si svjestan da se rade tako što pitaš 30 ljudi i probereš 5 ljudi koji se provale da ih ubaciš u montažu. Sad bi mogao izaći na ulicu u nekom bh. gradu, ako budeš sat vremena na ulici, garantujem ti da ćeš moći montirati nekoliko minuta sadržaja gdje Bosanci ne znaju pokazati Argentinu na karti.lol89 je napisao/la: ↑27 jun 2026, 15:57Hajde nemoj se provaljivati, imas milion klipova gdje ljude u americi pitaju gdje se koja država nalazi cak i one bas vece države ljudi ne mogu pogoditi kontinent a kamo li gdje se država nalaziKaunas je napisao/la: ↑27 jun 2026, 14:51A ko to van svog kontinenta zna gdje se nalazi svaka drzava.isto ko da je rekla ne zna gdje su Rusija ili Kina a ne Bosna.
Trenutno korisnika/ca: 231983, bosnas_, D97, dedo26, HalaMadrid, Kaunas, Principatus, StevieG8, Sveti, tuzlanskinacin i 61 gost.