02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
- invincible1921
- Kontakt:
Nakon one reakcije na klupi protiv Katara, nema sanse da dzeko ne pocne, shodno tome 4/4/2 se mora igrat
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Na kraju ce ispast da ce igrati zbog one situacije, a igrao bi svakako, jasno ko dan.
100%, medjutim moramo ih ozbiljno shvatiti. Oni ulaze u ovaj mec nakon poraza od solidne Turske, dok mi moramo iskoristiti ovaj momentum nakon uvjerljive pobjede nad ozbiljnim Katarom, koji iz ciklusa u ciklus pokazuje kvalitet. Dodatno, nisu nesto pokazali ni u prva dva meca, dok smo mi ozbiljan nivo fudbala pokazali i protiv Kanade, a narocito protiv Svicarska, ali nismo imali srece realno. Na bazi svega, trebalo bi teziti i da sto prije osiguramo prednost, kako bi fizicki i mentalno bili spremni za duel protiv Belgije / Senegal. Po mogucnosti u prvih pola sata rijesiti sva pitanja oko pobjednika, sigurno imamo kvaliteta u svim linijama za takvo nesto.Edincapitano je napisao/la: ↑29 jun 2026, 13:15Jos Pulisic dolazi iz nikad gore sezone u Milanu, mislim od nove godine nije gola covjek dao u klubu.zeljovac21 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 12:47Ma dajte sta se precjenjuje ta Amerika toliko imamo i mi svoje adute. Igrali smo egale s njima i prije. Nit su francuska, nit spanija da nemamo sanse. Nemaju ni jednog superstara u ekipi, Pulisic im najbolji. Brzi jesu al imamo sanse.![]()
Moze se ovo sigurno proci s malo srece i bez nekih glupi poteza kao Memic protiv Svice.
Mislim da ce se glavna bitka voditi u sredini terena, te je vazno da Tahirovic i ekipa preuzmu dominaciju. Vjerujem da ce to uspjeti jer Tillman i Adams nisu neki igraci, na kraju krajeva i timovi iz kojih dolaze poput Bayer Leverskusena i Bournemoutha ne mogu nikako u isti kos sa ozbiljnim ekipama poput Brondbya, Astane i uvijek nezgodnog Pafosa. A evo i naveo si i da im glavna zvijezda Pulisic igra nikad goru sezonu, tako da realno sve osim ubjedljive nase pobjede ne bi smjelo dolaziti u obzir.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Nije niko rekao da cemo ubjedljivo pobijediti i da smo jaci o cemu pricas? Ali se ovdje predstavljaju ko da su prime Brazil poboguConfiance je napisao/la: ↑29 jun 2026, 13:39100%, medjutim moramo ih ozbiljno shvatiti. Oni ulaze u ovaj mec nakon poraza od solidne Turske, dok mi moramo iskoristiti ovaj momentum nakon uvjerljive pobjede nad ozbiljnim Katarom, koji iz ciklusa u ciklus pokazuje kvalitet. Dodatno, nisu nesto pokazali ni u prva dva meca, dok smo mi ozbiljan nivo fudbala pokazali i protiv Kanade, a narocito protiv Svicarska, ali nismo imali srece realno. Na bazi svega, trebalo bi teziti i da sto prije osiguramo prednost, kako bi fizicki i mentalno bili spremni za duel protiv Belgije / Senegal. Po mogucnosti u prvih pola sata rijesiti sva pitanja oko pobjednika, sigurno imamo kvaliteta u svim linijama za takvo nesto.Edincapitano je napisao/la: ↑29 jun 2026, 13:15Jos Pulisic dolazi iz nikad gore sezone u Milanu, mislim od nove godine nije gola covjek dao u klubu.zeljovac21 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 12:47Ma dajte sta se precjenjuje ta Amerika toliko imamo i mi svoje adute. Igrali smo egale s njima i prije. Nit su francuska, nit spanija da nemamo sanse. Nemaju ni jednog superstara u ekipi, Pulisic im najbolji. Brzi jesu al imamo sanse.![]()
Moze se ovo sigurno proci s malo srece i bez nekih glupi poteza kao Memic protiv Svice.
Mislim da ce se glavna bitka voditi u sredini terena, te je vazno da Tahirovic i ekipa preuzmu dominaciju. Vjerujem da ce to uspjeti jer Tillman i Adams nisu neki igraci, na kraju krajeva i timovi iz kojih dolaze poput Bayer Leverskusena i Bournemoutha ne mogu nikako u isti kos sa ozbiljnim ekipama poput Brondbya, Astane i uvijek nezgodnog Pafosa. A evo i naveo si i da im glavna zvijezda Pulisic igra nikad goru sezonu, tako da realno sve osim ubjedljive nase pobjede ne bi smjelo dolaziti u obzir.
![]()
- invincible1921
- Kontakt:
Nisam to htio reci, naravno da cemo igrat 4 4 2, jucer sam napisao da nema ni smisla sad mijenjat formaciju i igru koju igramo maltene dvije godine
Samo sam htio rec, sve i da mozda hoce Barbarez da promjeni, to bi onda znacilo da Dzeko ostane na klupi,,,,ali niti ce on mijenjat formaciju niti ce dzeko ostat na klupi
- Shategabri
- Kontakt:
Ja bih vako, ja bih nako...a kako će Barba, to je najmanje bitno
-
FerdinandF
- Kontakt:
Vasilj
Dedic Katic Muharemovic Kolasinac
Bajraktarevic Tahirovic Sunjic Alajbegovic
Dzeko Demirovic
Pa pogledajte linju Kerim, Ermin, Esmir. Pa onda Dedic, Muharemovic. Sve su to mladi igraci, koji ce aBd biti sve bolji i bolji.
Ako ovoj ekipi dodamo jos par ovih imena koja se spominju, i uz neki normalan i zdrav pristup vjerujem da mozemo puno toga napraviti i plasirati se i na Euro. Samim time bi poceli graditi i neki kontinuitet.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Sta nije istina oko Pulisica? Covjek dolazi od katastrofalne sezone, mozes misliti kao napadac da ne zabijes ni jedan gol pola sezone?Confiance je napisao/la: ↑29 jun 2026, 13:39100%, medjutim moramo ih ozbiljno shvatiti. Oni ulaze u ovaj mec nakon poraza od solidne Turske, dok mi moramo iskoristiti ovaj momentum nakon uvjerljive pobjede nad ozbiljnim Katarom, koji iz ciklusa u ciklus pokazuje kvalitet. Dodatno, nisu nesto pokazali ni u prva dva meca, dok smo mi ozbiljan nivo fudbala pokazali i protiv Kanade, a narocito protiv Svicarska, ali nismo imali srece realno. Na bazi svega, trebalo bi teziti i da sto prije osiguramo prednost, kako bi fizicki i mentalno bili spremni za duel protiv Belgije / Senegal. Po mogucnosti u prvih pola sata rijesiti sva pitanja oko pobjednika, sigurno imamo kvaliteta u svim linijama za takvo nesto.Edincapitano je napisao/la: ↑29 jun 2026, 13:15Jos Pulisic dolazi iz nikad gore sezone u Milanu, mislim od nove godine nije gola covjek dao u klubu.zeljovac21 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 12:47Ma dajte sta se precjenjuje ta Amerika toliko imamo i mi svoje adute. Igrali smo egale s njima i prije. Nit su francuska, nit spanija da nemamo sanse. Nemaju ni jednog superstara u ekipi, Pulisic im najbolji. Brzi jesu al imamo sanse.![]()
![]()
Kao sto sam napisao, oni jesu bolji od nas, ali sigurno se moze igrati s njima. A to sto ti drkas i pravis od njih Spaniju to je nesto drugo.
Iskreno na papiru, jaci smo u odbrani, imamo boljeg golman a u napadu su oni jaci jer je Balogun u bas dobroj formi a Pulisic/Weah/Dest su stariji i imaju vise iskustva od Kerima i Esmira. Vezni red da ne pricamo, tu su oni daleko bolji. Dzeko u 40oj godini ako odigra dobru tekmu, puno je bolji od Baloguna.
Nas ”Balogun” je Demirovic ali njega ne ide gol.Ali ako bi se ova tekma igrala u Zenici, bilo bi 50/50.
On je odmorio pola ekipe tako da su oni jos odmorniji u nas Kolasinac 3 utakmice Demirovic 3Goalgetter je napisao/la: ↑29 jun 2026, 08:14Sa terminom utakmice smo izuzetno dobro prosli, neke reprezentacije 4-5 dana nakon svoje zadnje utakmice igraju vec 1/16 finala, mi vise od sedmicu pauziramo.
Dzeko jeste nas glavni igrac. Al je njemu 40 godina. Po mom misljenju, nek udje u 55-60 minuti. On frisak protiv vec tako reci umorne odbrane, to je poenta.FerdinandF je napisao/la: ↑29 jun 2026, 13:57Tako je. Dzeko je nas glavni igrac i bez njeg nema price moj Halide.
On je jes uvjek jedan od najboljih napadaca europe, al sigurno da ne moze to da pruzi citavu utakmicu.
Barba ce da odluci.
-
Edincapitano
- Kontakt:
E yebiga sada, ne mozes tako reci kad igra covjek u drugoj ligi Njemacke.soko je napisao/la: ↑29 jun 2026, 14:17Dzeko jeste nas glavni igrac. Al je njemu 40 godina. Po mom misljenju, nek udje u 55-60 minuti. On frisak protiv vec tako reci umorne odbrane, to je poenta.FerdinandF je napisao/la: ↑29 jun 2026, 13:57Tako je. Dzeko je nas glavni igrac i bez njeg nema price moj Halide.
On je jes uvjek jedan od najboljih napadaca europe, al sigurno da ne moze to da pruzi citavu utakmicu.
Barba ce da odluci.
I dalje je dobar dok moze ali nema sanse da je jedan od boljih o Evropi trenutno.
Ni prvi ni zadnji dušman koji ovdje komentariše. Dobro je da je utakmica u 02 h po našem vremenu tako da ces je svakako preskočiti, da je u 21h možda bi je i odgledao. A nama koji volimo BiH ostaje nada u dobar rezultat bez obzira na neki trenutni kvalitet.Confiance je napisao/la: ↑29 jun 2026, 13:39100%, medjutim moramo ih ozbiljno shvatiti. Oni ulaze u ovaj mec nakon poraza od solidne Turske, dok mi moramo iskoristiti ovaj momentum nakon uvjerljive pobjede nad ozbiljnim Katarom, koji iz ciklusa u ciklus pokazuje kvalitet. Dodatno, nisu nesto pokazali ni u prva dva meca, dok smo mi ozbiljan nivo fudbala pokazali i protiv Kanade, a narocito protiv Svicarska, ali nismo imali srece realno. Na bazi svega, trebalo bi teziti i da sto prije osiguramo prednost, kako bi fizicki i mentalno bili spremni za duel protiv Belgije / Senegal. Po mogucnosti u prvih pola sata rijesiti sva pitanja oko pobjednika, sigurno imamo kvaliteta u svim linijama za takvo nesto.Edincapitano je napisao/la: ↑29 jun 2026, 13:15Jos Pulisic dolazi iz nikad gore sezone u Milanu, mislim od nove godine nije gola covjek dao u klubu.zeljovac21 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 12:47Ma dajte sta se precjenjuje ta Amerika toliko imamo i mi svoje adute. Igrali smo egale s njima i prije. Nit su francuska, nit spanija da nemamo sanse. Nemaju ni jednog superstara u ekipi, Pulisic im najbolji. Brzi jesu al imamo sanse.![]()
![]()
-
Sindikat12
- Kontakt:
Treba praviti plan i za 120 minuta. Imamo tri dobra dzokera s klupe (Mahmic, Tabak i jedno krilo).
Samo da izdrzimo njihov nalet do prvog breaka mi cemo poslije lakse disati.
Momci su cilj ostvarili i igraju rastereceno sto je ogroman plus u odnosu na USA
Ovih mjesec dana je bila nevjerovatna uzivancija. Nadam se da ce potrajati jos jednu sedmicu, aBd.
Trenutno korisnika/ca: AmorVincitOmnia, ANamelessGhoul, aqarius, AzRimiRzA, Beli98, bordobijeli, Bosnjo22, CAGarfia, Confiance, dark44, Dzoni, Edincapitano, Goalgetter, Godfather, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, HariTz, hurem, hz1987, Iceplayer, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, kouadio, Kylian, Lavcina, legendarnadruga, Matterhorn22, miguelramos, mirsonetz, NazorUso, NEZALAGANJE, omanovski, perun, prisonbreak, rukometubih23, ShojaStojan, soccerfan, Tihi, tuzlanskinacin, visarionovich, ZmajOdBosne33 i 310 gostiju.