Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Neka Bazdar potegne za Hadzimojivica i Sandze,ionako nikakve koristi od njega pa barem administrativno 
- PeppermintSA
- Kontakt:
Hadžimujović najbolje ocjenjeni igrač Srbije na ovom meču.
Ma odmah ga zvati za ligu nacija, nema se sta izgubit. I njega i Catovica i Luku. Zovnes svaku tekmu po jednog, ubacis pri kraju 5 minuta. Ako valja, zvati ga dalje, ako ne onda cekati da se razvije.Shevko je napisao/la: ↑29 jun 2026, 18:44bio bi konkurencija Bajraktarevicu na tom desnom krilu ali cini mi se da bi mozda mogao i ofanzivnog veznog igrati. Ali evo po ovome vidis koliki su talenti Alajbegovic i Bajraktarevic da ovaj jos pece zanat u Serie C. Ali za nas bi mozda i bio zanimljiv igrac za godinu dana.
Bolje on neg Mujakic, Bazdar, Malic, Burnic itd.
Biće ga zanimljivo gledati u Bundesligu i mene on bas interesuje
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Srbija je kometija, s tri prsta djeca pjevaju himnu 
Nema veze, svako sebi… A ti hadzija sine bujrum dodji gdje i pripadas

Nema veze, svako sebi… A ti hadzija sine bujrum dodji gdje i pripadas
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Gledaj šta radi sportsport. Yebo vas svako ako ste vi normalni.
Ja mislim da je to samo pitanje vremena taj Hadzimujovic ce preci kod nas.
Objavili prije medija u Srbiji
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Druze sve to stoji, I ja skidam kapu svima Koji su se vratili u zvornik, srebrenicu, bratunac ,janju itd. Ti ljudi su najbolji I najhrabriji medju nama.Denal je napisao/la: ↑29 jun 2026, 09:36Hahah **** vam pleme šta se sve ovdje neće pročitati. Čuj kod ljudi iz podrinja nema patriotskog naboja. Pa krmci jedni, patriotizam je ŽIVJETI tamo, raditi tamo, među neprijateljima, boriti se da tamo postoji Bosna i Hercegovina.
Za mene osoba koja tamo osnuje porodicu, odluči da živi, pokrene biznis i radi na opstanku Bošnjaka uprkos svim šikaniranjima od strane vlahodera je veći patriota 100 puta od vas federalaca koji mašu zastavom i deru se ko ne skače mrzi bosnu HEEE HEEE HEEE.
Da mi je vidjeti koliko bi vas klošara napravilo kolonu auta nakon Katara pa slavilo kroz Bratunac i Zvornik, leglo zločinaca i koljača, dok duge cijevi čekaju po cesti i zaustavljaju.
I da. Da nije bilo podrinjaca u ratu, ne bi imali ni Kalesije, ni Tuzle. Bog sami zna šta bi sve palo.
Medzutim to nije prosjecan podrinjac. Kao neko ko u dijaspori ima dodira sa tim ljudima, vjeruj da je zastrasujuce koliko su mnogi od njih operisani od bosne I bosnjastva I samo guraju vjeru i taj vjerski identitet.
Drugo, izbjeglice I njihovi potomci koji trenutno zive u sarajevu I tuzli, su glavna glasacka baza SDA posrbica I veleizdajnika. Jel tebi normalno da narod Koji je doslovice prodan I ostavljen sa glavom na panju od te veleizdajnicke bande, bezdusno I idiotski glasa za iste vec 30 godina?
Podrinje je najvise stradalo i 1940tih, foca, gorazde, visegrad itd I sta su naucili od toga? Imao si situaciju da unuci nisu znali kroz sta su im djed I nana koji su jos bili zivi I zdravi prosli 40tih pa su 90tih prosli isto.
Zbog gore navedenih stvari podrinjci mi ne sjede nikako, ne kontam taj njihov mentalni sklop
Meni ga je zao iskreno. Valja trpit sve to. Kako god, ja svetosavcima zelim da nastave ovako troprstaski, jer samo tako mozemo biti sigurni da nece biti novih adema ljajica
A sto mora trpit, niko ga ne goni valjda, igra u novom pazaru a ne u zvezdi ili partizanu... u bosni ima bujruma, znaci on uopste ne mora da igra za srbiju i da trpi
- Maroon1946
- Kontakt:
Kakva je to bolest jbt
Ja stvarno ne znam kako mogu igrati za tu drzavu pa taman presli u Real zbog tih utakmica
Nadam se da ce on i Catovic kao Bazdar
Karijera ne pita stari. Pravo pitanje je zasto ne igra za nasu u19 repkuElAn10 je napisao/la: ↑29 jun 2026, 21:05A sto mora trpit, niko ga ne goni valjda, igra u novom pazaru a ne u zvezdi ili partizanu... u bosni ima bujruma, znaci on uopste ne mora da igra za srbiju i da trpi
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Medijskim forsiranjem nepripadnoscu necemu kao u slucaju Hadzimujovica se pogorsava pozicija igraca umjesto da se radi u tisini i ne prodaje eventualno kompletan proces iza kulisa (koji je moguc ali isto tako ne mozemo tvrditi da postoji) "za par maraka", bez obzira na to koliko nam svima novac bio bitan.
Ovakvim clancima se cini medvjedja usluga i igracu i potencijalnom nastojanju da ga se dovede u nas reprezentativni dres.
Ovakvim clancima se cini medvjedja usluga i igracu i potencijalnom nastojanju da ga se dovede u nas reprezentativni dres.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Kakav idiot je ovaj Skoric.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Odavdje je pokupio info i od toga napravio vijest. Baksuzi. Sad kad mu se informeri i ostala stoka preko Drine navale na leđa...
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Edin TM87, General505, Goalgetter, Matterhorn22, Proximic, Scholl, Shevko, VibeTribeX, Zagor i 83 gosta.