Kad si ugasio pp opciju?Threeplanetrees je napisao/la: ↑03 jul 2026, 19:45Mislim da oni nisu željeli pokazivati splovilo nego su se samo kao utopljenici pokušali uhvatiti za slamkuNa stranu što ih ne mogu ali treba biti realan da su možda najviše izjebani i razočarani od raznih uprava koje su ih vodile pa se ponadali eto Romana
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Cim se Sanin u prvom naslovu o ulasku u Zelju povezao sa Nijazom, ja sam znao da slijedi katastrofa...
Ali sta god da sam napisao ovdje, slijedilo je psovanje, vridjanje od strane pojedinaca, no, hajde, prema meni je nista, ali sta je @Duska sve dozivio, ja mu se divim...
Pa ljudi moji imajte malo obraza ,izvinite se @Duski, veci vam je prijatelj od svih vasih "vojnika"...
Ali sta god da sam napisao ovdje, slijedilo je psovanje, vridjanje od strane pojedinaca, no, hajde, prema meni je nista, ali sta je @Duska sve dozivio, ja mu se divim...
Pa ljudi moji imajte malo obraza ,izvinite se @Duski, veci vam je prijatelj od svih vasih "vojnika"...
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Dok god misle da ce neko ulagati pare a da se puno ne pita ovako ce biti ko sa Saninom
Cuj neke skupstine, senati, uprave...bas ce to neki investitor trpiti da mu soli pamet 20 ljudi iz senata koji nece sezonsku da kupe plus huligani s juga...
Cuj neke skupstine, senati, uprave...bas ce to neki investitor trpiti da mu soli pamet 20 ljudi iz senata koji nece sezonsku da kupe plus huligani s juga...
- jurisicduska
- Kontakt:
Ne mogu mu zabraniti ni dolazak na stadion ionako nije dolazio. Baš šah-mat. Kažu glup Mirvic a on dao 1 m USD i potpisao 15% kamate mimo zakonske. Ja ne vidim da je on glup. Nek meni da neko opciju gdje ću sigurno od 1 mil napraviti 1,3 za 6 mjeseci i jedno pojavljivanje. Možda ga je karta izašla 1250 dolara. To mu je sav trošak. A vjerovatno im je i to pravdao na klub.Vanja8 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 19:54Cim se Sanin u prvom naslovu o ulasku u Zelju povezao sa Nijazom, ja sam znao da slijedi katastrofa...
Te uprave o kojima pricate kontrolisu narkomai sa juga. Oni su zavalili zeljanu
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Dobro, ova ekipa Perec, Slato, Mirvić sve što prićaju je pranje i prebacivanje krivice na drugog ali ono što svi potenciraju jeste da nema para i možda je to jedino taćno u njihovim izjavama.Arma00 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 19:43Pa zar ne znate u kom trenutku su mu dozvolili ulazak u klub, čini mi se 7 utakmica bez pobjede, katastrofa u derbiju, da ga tad nisu ubacili u klub, visili bi sa reflektora Grbavice, on je iskoristio momenat i to je bila jedina prilika, prije dvije godine mu nisu dozvolili ulazak.
Očito mu nisu vjerovali ni tada, pa nikad i nije dobio 100% podršku, za ovo su svi odgovorni realno, počevši od Tunine uprave, Adžema, Sanina, radne grupe za imenovanje, pa i navijača, i sada se treba vadit kako zna i umije.
Sad onaj ko dođe prvo mora namaketi neku lovu da bi se ušlo u sezonu, na stranu plate igračima, ima tu još troškova koje vuće igranje lige a period je baš ono, ni najveći dušman vam ga ne bi pogodio. Sve se ovo i može hendlat do ne dođu tužbe i blokade računa ako do tog dođe onda je baš guravo..
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Hoćete pustiti meraka preko vikenda?DoktorXabaras je napisao/la: ↑03 jul 2026, 20:21Dobro, ova ekipa Perec, Slato, Mirvić sve što prićaju je pranje i prebacivanje krivice na drugog ali ono što svi potenciraju jeste da nema para i možda je to jedino taćno u njihovim izjavama.Arma00 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 19:43Pa zar ne znate u kom trenutku su mu dozvolili ulazak u klub, čini mi se 7 utakmica bez pobjede, katastrofa u derbiju, da ga tad nisu ubacili u klub, visili bi sa reflektora Grbavice, on je iskoristio momenat i to je bila jedina prilika, prije dvije godine mu nisu dozvolili ulazak.
Očito mu nisu vjerovali ni tada, pa nikad i nije dobio 100% podršku, za ovo su svi odgovorni realno, počevši od Tunine uprave, Adžema, Sanina, radne grupe za imenovanje, pa i navijača, i sada se treba vadit kako zna i umije.
Sad onaj ko dođe prvo mora namaketi neku lovu da bi se ušlo u sezonu, na stranu plate igračima, ima tu još troškova koje vuće igranje lige a period je baš ono, ni najveći dušman vam ga ne bi pogodio. Sve se ovo i može hendlat do ne dođu tužbe i blokade računa ako do tog dođe onda je baš guravo..
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pa jug je za sve te uprave kriv, imaju svoje redovno u skupštini i u upravi.Threeplanetrees je napisao/la: ↑03 jul 2026, 19:45Mislim da oni nisu željeli pokazivati splovilo nego su se samo kao utopljenici pokušali uhvatiti za slamkuNa stranu što ih ne mogu ali treba biti realan da su možda najviše izjebani i razočarani od raznih uprava koje su ih vodile pa se ponadali eto Romana
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Zna li itko zašto je Velež i dalje na ban listi? Sarajevo svoje probleme ekspresno riješilo, Sloga isto nije al hebo njih.
U potpisu zabrinuti komšija
muški su borovi žene su jele svi oni vole mostarske bijele
ErosViverosViv je napisao/la: ↑03 jul 2026, 20:33Pa jug je za sve te uprave kriv, imaju svoje redovno u skupštini i u upravi.Threeplanetrees je napisao/la: ↑03 jul 2026, 19:45Mislim da oni nisu željeli pokazivati splovilo nego su se samo kao utopljenici pokušali uhvatiti za slamkuNa stranu što ih ne mogu ali treba biti realan da su možda najviše izjebani i razočarani od raznih uprava koje su ih vodile pa se ponadali eto Romana

Piši na pravoj temi sa pravim profilom kad si tako upućen
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
Haman je vama i pitarima suđeno da ostanete bez gradskog derbija ove sezone.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 20:37Zna li itko zašto je Velež i dalje na ban listi? Sarajevo svoje probleme ekspresno riješilo, Sloga isto nije al hebo njih.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ja sam odmah piso da je to ubleha i prevara ala Olgun u Celiku,Husic u Tuzli syebo je jedan klub i drugi yebe i ali mi smo vam trebali bit svima pouka sta bude a nemas pojma nista ,kakvo njihovo ulaganje kad ode sve je to pozajmica.Mi smo tad bili u 1 ligi ali cito sam ovde ponekad ali tacno ko god je reko protiv ebavalo mu se sve ,ili izdajnik ili pitar. Svi bi mi neke investitore milione seike i ja bi ali nema od tog nista.Svakom klubu treba samo postena uprava i gurat omladinski pogon i podrska navijaca i pokrij se koliko ti jorgan dug ili sistemski propadas i dodjes da nemas gdje a tada nema nikog e to je se nama desilo.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 19:30Drug nas je radna grupa koja je pregovarala sa Mirvicem uvalila u sve ovo,ja ne mogu da vjerujem da su ti ljudi toliko naivni bili a. Na kraju bolje informisane kone bile od nas, cak nam je lik rekao da je ublehas prije nego ce i doc. Po meni je sve ovo krenulo od sezone kad je Coric bio tu pa otisao, onda smo malo poletili mislili da mozemo titulu napast pa nam se desi Amil i Adzem i lale, pa onda kad smo potrosili pare od Jabera i sta cemo daj Mirvica. Onda Mirvic ocigledno uradi sta je uradio. Mozemo reci da smo se mi malo ranije rijesili nego vi turcina. Ali najvece pitanje je sta sad?BatistutA19 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 19:21Ovde je samo tema Zeljeznicar izgleda ali tacno HDZ onaj ministar Skobic je bukvalno spasio klub a vecina glupih ljudi je pisala udar na drzavu,bosnjake i slicno.Ko god je piso protiv ulaska Mirvica odmah mu se ebavalo mater ili je izdajnik ili navijac Sarajeva..
Meni samo nije jasno zar vama nije bila pouka Čelik svima sta su kod nas investitori iobicne ublehe i prevaranti i kako navijaci Zeljeznicara nisu prepoznali tu mogucu prevaru a cilj je samo pomocni teren Grbavica i sprecili to .Po meni navijaci Zelje i Slobode bukvalno najcoraviji ,hajd tuzlaci i nema ih nemocni su njih razumijem yebo ih Husic ali me sarajlije cude ,dajes mu klub a nista ne znas ni kome ni kako ni sta ce bit.
Najgore tek slijedi sve sto je uplatio bice pozajmica i plus ovi dugovi igraci,dobavljaci i prema drzavi a sve moras vratit.
Ne mozes bolan na silu prestic ni Sarajevo a kamoli Zrinjski i Borac.
Meni je drago za Celik za ovaj reset sto smo uradili i sad pokrij se jorganom kolimo si dug pa borit se pa cemo vidjet domet nas ali bar imamo upravu koja voli i stiti klub i navijace.
Nije sramota ni ispast ,ni krenut od Kantona sramota je past bez borbe i gasenje kluba.
Ja vam zelim da se izvucete sto prije ali da ste umisljeni ,prepotentni i nekad bezobrazni prema drugim klubovima e to jeste ,mislim opcenito naravno na navijace a ne ovde na nekog na forumu.
noDi pozivao na bojkot Žeks doneraBatistutA19 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 19:21Ovde je samo tema Zeljeznicar izgleda ali tacno HDZ onaj ministar Skobic je bukvalno spasio klub a vecina glupih ljudi je pisala udar na drzavu,bosnjake i slicno.Ko god je piso protiv ulaska Mirvica odmah mu se ebavalo mater ili je izdajnik ili navijac Sarajeva..
Meni samo nije jasno zar vama nije bila pouka Čelik svima sta su kod nas investitori iobicne ublehe i prevaranti i kako navijaci Zeljeznicara nisu prepoznali tu mogucu prevaru a cilj je samo pomocni teren Grbavica i sprecili to .Po meni navijaci Zelje i Slobode bukvalno najcoraviji ,hajd tuzlaci i nema ih nemocni su njih razumijem yebo ih Husic ali me sarajlije cude ,dajes mu klub a nista ne znas ni kome ni kako ni sta ce bit.
Najgore tek slijedi sve sto je uplatio bice pozajmica i plus ovi dugovi igraci,dobavljaci i prema drzavi a sve moras vratit.
Meni je drago za Celik za ovaj reset sto smo uradili i sad pokrij se jorganom kolimo si dug pa borit se pa cemo vidjet domet nas ali bar imamo upravu koja voli i stiti klub i navijace.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Trebali bi navijaci zelje da kad vec ne mogu doci do Sanina, bar Ismira nalemaju. Pa da i ovaj nas ode aBd.
Mi vama pomagali, vi nas niste slusali.
Haj sad osvetite se na bratu
Mi vama pomagali, vi nas niste slusali.
Haj sad osvetite se na bratu
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
Helemnejse
- Kontakt:
Realno duska je piso po nama, čovjek bio upravu.
Nodi piso kako završava livaju, a ovaj bivole klao po cemerici
Helemnejse je napisao/la: ↑03 jul 2026, 21:15Nodi piso kako završava livaju, a ovaj bivole klao po cemerici
Jarane svakom treba da bude u interesu da Zeljo opstane gdje god dodje u goste rasproda se stadion kad se samo sjetim Zenice, Tuzle, Banja Luke kako znaju biti krcate pa i kosevo kad je derbi popravi pitarima prosjek a tebi svakako svaka cast sve stoji sto kazes.BatistutA19 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 19:21Ovde je samo tema Zeljeznicar izgleda ali tacno HDZ onaj ministar Skobic je bukvalno spasio klub a vecina glupih ljudi je pisala udar na drzavu,bosnjake i slicno.Ko god je piso protiv ulaska Mirvica odmah mu se ebavalo mater ili je izdajnik ili navijac Sarajeva..
Helemnejse je napisao/la: ↑03 jul 2026, 21:15Realno duska je piso po nama, čovjek bio upravu.
Sve je puklo onog trenutka kad Bersiha nije sletio, a hdz nastavio blokadu Maza eurokrema, a ni žeks nije bio od pomoćiVanja8 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 21:27Helemnejse je napisao/la: ↑03 jul 2026, 21:15Realno duska je piso po nama, čovjek bio upravu.
Nodi piso kako završava livaju, a ovaj bivole klao po cemerici![]()
![]()

.png)