FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 maj 2011, 11:57

Pobogu, zar je vama vaznije da je atmosfera bolja nego li je utakmica? Oko cega se prepirete?
Navijacke skupine, oba kluba, su obavile zaista korektan posao. Bodrili svoje momke do zadnjeg daha, i kada je glasna zica otkazivala. Sve ja to razumijem, mi smo bolji navijaci, mi smo sinoc bili glasniji... Ali morate shvatiti da je vecini bitnije kako se igra na terenu, kako igraci ginu za dres koji nose. :roll:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 maj 2011, 12:02

@kolega :mrgreen:

sa pjesmama :lol: trebo sam zavrsit misao :lol:

na to sam mislio....isto ko da ja gledam Zvezda-Partizan na TV-u..pa ne razumijem cija je je pjesma i kazem ovi su glasniji ili ne...eto to.

Tekma prelosa...zalosno da posljednja 4 derbija na Kosevu, budu bez golova...

nema ovo vise smisla....Lijepi Smjecanin,Dzelo i ta vremena :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 08 maj 2011, 12:10

trans Mrzim Zeljeznicar i tri parole upucene nama pokazuju koja smo mi velicina i institucija 8-) igra fuj,ne pamtim gori derbi od ovog,sa Patrikom obavezno produziti ugovor,Seha standardno dobar,ostali nisu vrijedni pomena...Manijaci objasnili :twisted:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 08 maj 2011, 12:11

Megamon je napisao/la:Jug ima 401 manje stolicu od sjevera tako da ta prica o vecoj brojnosti vas na jugu nego nas na sjeveru pada u vodu.
jel vam onaj prije utakmice 3 puta govorio da se rasirite ??
jedan pitar = 3 stolice, gori ste od ultrasa :lol: :lol:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 maj 2011, 12:13

1921 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Jug ima 401 manje stolicu od sjevera tako da ta prica o vecoj brojnosti vas na jugu nego nas na sjeveru pada u vodu.
Govorio je da se sire,tj. da raja sa ulaza ide prema zapadu da bi uspjela koreografija.
Bistro manijaci,bistro.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 08 maj 2011, 12:14

Megamon je napisao/la:
1921 je napisao/la:
Govorio je da se sire,tj. da raja sa ulaza ide prema zapadu da bi uspjela koreografija.
Bistro manijaci,bistro.
ma ja
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 08 maj 2011, 12:14

znaci, posljednih 8 utakmica 6 puta 0-0 i po jedna pobjeda na obje strane... sramota... :roll:

5 golova u 8 utakmica za ovakav derbi je vise nego sramota...

@mma_hz
ja kazem samo sto sam vidio i cuo... barem dva krajnja sektora na sjeveru su bili ili poluprazna ili prazna... ;) dok je jug bio mozda 90% popunjen... samo onaj mali dio uz istok bio prazan...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 08 maj 2011, 12:20

tm84 je napisao/la:znaci, posljednih 8 utakmica 6 puta 0-0 i po jedna pobjeda na obje strane... sramota... :roll:

5 golova u 8 utakmica za ovakav derbi je vise nego sramota...

@mma_hz
ja kazem samo sto sam vidio i cuo... barem dva krajnja sektora na sjeveru su bili ili poluprazna ili prazna... ;) dok je jug bio mozda 90% popunjen... samo onaj mali dio uz istok bio prazan...
joj ne lupaj ziv bio kakvih 90 % **??? jel na ovom forumu ima ikko iole realan... jbt... ne mogu da vjerujem...jes bio vas je vise oko 6000 na jugu..... ispadali preko ograde... :roll:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 maj 2011, 12:31

Za koga navijati dragi @aco, svojom zadnjom recenicom si objasnio. Zbog toga navijacke skupine traze utjehu u tome "Mi smo bolje navijali, mi imamo bolje genetske materijale i mozemo vise urlati."
Parola
"Derem se za desetoricu"

Sto se tice utakmice, nikakva. Dno dna. Mozda bi kod nas ozbiljno mogli razmisljati ukidanju naziva DERBI.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 maj 2011, 12:34

@ devil postavi neki koristan post, koga zanima njihova nova himna, ali fkta!? :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 08 maj 2011, 12:35

banovan je napisao/la:Kažu da je Široki kupio utakmicu protiv Čelika. Biće zanimljivo vidjeti suđenje na derbiju.

Sretno nam.
..evo prodje derbi ...i da cujemo tvoje "mudrosti" o sudiji i sudjenju
nemas nista ni reci kada u statistici stoji...VMC-sut u okvir gola ..0
po obicaju ..3 penala su trebala za vas biti
i sad daj jedan dokaz za kupljenu tekmu danas u zenici
ako nemas dokaza..sto postavljas ovakve gluposti

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 maj 2011, 12:36

Evo cega se drze igraci:
Vazno je ne izgubiti u derbiju, to je ponizenje.
Ni jedan ne razmislja kako utrpati protivnickom timu. Zalosno. :(

uvrnuta_usta
Kontakt:

Post Postao/la uvrnuta_usta » 08 maj 2011, 12:38

OTNYS_YNWA je napisao/la:Evo cega se drze igraci:
bogami su u sarajevu razmisljali da vam utrpaju al jbg vi ste imali formaciju 11-0-0 :)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 maj 2011, 12:41

uvrnuta_usta je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Evo cega se drze igraci:
bogami su u sarajevu razmisljali da vam utrpaju al jbg vi ste imali formaciju 11-0-0 :)
Kako su svi stali na gol cizu? To mi nikako nije jasno. :)

@aco. Nazalost, ali se moram sloziti sa tobom. Na sta je spao jedan DERBI.
Neka se stide svi koji su nosili bordo i plavio-bijeli dres.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 08 maj 2011, 12:45

Sto se tice utakmice sigurno kao i svaki navijac koji ej bio prisutan na utakmici nije zadovoljan kao i ja 3.derbi bez golova sramota.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 08 maj 2011, 12:51

Jesam se sinoc ismijao nekom vasem sosonu , pun tramvaj ,frajer ne moze da udje, kad se pope na vrh tramvja.. :lol: oplako

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 08 maj 2011, 12:52

HZ_ilidzaa je napisao/la:Jesam se sinoc ismijao nekom vasem sosonu , pun tramvaj ,frajer ne moze da udje, kad se pope na vrh tramvja.. :lol: oplako
Bas ono HOP
skoci fraer?

Niko ne vjeruje ba so je najgore :mrgreen: :mrgreen:

Prije sam stalno isao na tekme Zelje, stari bio lud za njim
nea vise smisla fakat :D :P
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Прпа !
Kontakt:

Post Postao/la Прпа ! » 08 maj 2011, 12:52

Sta je bilo sa onim likom sto je utrcao u teren , jesu ga priveli ili ?????
" " " , " " оне " !!!

Jardel
Kontakt:

Post Postao/la Jardel » 08 maj 2011, 12:53

Прпа ! je napisao/la:Sta je bilo sa onim likom sto je utrcao u teren , jesu ga priveli ili ?????
Pobjego na zapad :lol:
Futebol Clube do Porto !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 08 maj 2011, 13:03

Da se sada skinu sa jedne strane Adzem,Dzelo,Buki,Alihodzic,Mulalic i sa druge Repuh,Smjecanin,Zeka,Uscuplic i kompanija bio bi deset puta bolja utakmica,a mislim da bi vise i trcali...stvarno zalosno...
Drago mi je sto je poslije dugo vremena atmosfera bila na nivou,valjda raja pozeljela i zaista su na tribinama i jedni i drugi dali sve od sebe.
Igracki,na terenu,ovaj derbi je ubijen u pojam..zaista se zamislim kada vidim ko sve igra u ovim timovima i kakav je ovo nivo trke,predaje lopte i udaraca na gol,o driblingu ne smijem ni da pomislim...i najgore od svega je to sto su obje ekipe u vrhu BH fudbala...da ti pamet stane od surove istine.
Sarajevo kao ekipa nikada nije imala goru ekipu,ja ne pamtim da su ikada bili losiji,a imam solidnih godina na ledjima...kada takvom Sarajevu,Zeljo ni ne prismrdi golu,srce me zaboli od toga koliko smo mi tek losa ekipa...igracki smo sigurno bolji,ali taktika sa kojom mi igramo ovaj nazovi fudbal je mizerija kakvu jos u zivotu nisam vidio...dva tacna dodavanja nisam vidio od nasih igraca,dribling je misaona imenica,a pogled prema golu nam je isto kao pogled iz sarajeva prema moru negdje...ocaj ocaj ocaj...a kako ce i biti drugacije kada nam je takav sastav i taktika koja se zasniva na igri gdje u vezi igraju Culum,Svraka,ciji je zadatak prvog da lomi protivnickog igraca i to je sve,i drugog da trci ko muha bez glave i da ne zna ni jednu loptu dodati na utakmici,Jamak koji ne zna gdje se nalazi,on je trebao biti taj tehnicar kada nema Zebe i pokazalo se koliko je "dobar" u tome..Visca koji mene ne bi presao na terenu da se samo malo pripremim,sa mojim povrijedjenim koljenom bi ga pojeo na terenu ja licno,ono je sramota da mali koji glasi za naseg najveceg talenta odigra jednu dobru od pet utakmica,a ostalo sakriven i glumi neke faulove stalno...Beslija koliko moze toliko i moze,sta da mu prigovorim kada nema snage za poluvrijeme,tu se istrci i onda jednostavno vise ne moze...Popovic odlican sinoc,ali sta mu vrijedi kada je potpuno sam sa pet igraca Sarajeva,niko ni da pomisli da mu se malo prikljuci u napadu,pet dana da smo igrali mozda bi imali dva suta i to negdje pored gola...
Odbrana na celu sa Sehicem dobra i to je jedina dobra strana nase ekipe...Stanceski ne igra,a dobar tehnicar,onda ga gurne na lijevo krilo gdje objektivno ne moze nista jer je po vokaciji desni bek ili zadnji vezni ili centralni vezni...Stanic igra lijevog beka,a po vokaciji desno krilo,gdje bi objektivno brzinom mogao nesto da uradi...j.ebo lud zbunjenog kako ovaj nas Sef postavi ekipu,pola ekipe ne igra gdje bi trebao i gdje je igrac naucio igrati...Nijema odlican,Bogiju treba utakmica jos ali bice dobar dok se oslobodi malo treme od povrede,treba mu vremena...Zeba nam je falio,da bar neko pokusa nesto sa ovim neznalicama od igraca...jedina dobra stvar koja se meni svidjela je to da nije igrao Savic,neka ga na klupi...
Drugi smo na tabeli i to je stvarno odlicno s obzirom kako igramo.Finale kupa.Fantazija.Amar Osim carobnjak koji zna napraviti rezultat jer je ovo dobar rezultat u prvenstvu.sa ovakvim kadrom odlican rezultat.
Navijacima totalni respect,ponosan sam na njih i na predstavu koju su nam dali.Svaka cast.
Dosao sam u situaciju da sam prezadovoljan bodom koji smo osvojili protiv trulog Sarajeva,ciji igraci imaju suspenzije,cija uprava ne zna gdje goni,gdje gladni momci igraju i ciji igracki kadar je jos gori od naseg...Treba biti umjetnik pa njima ne uputiti sut na gol,pa eto sa te umjetnicke strane sam zadovoljan.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Elvakov, Lekqqq1921, Lokomotifa, Plavamamba, roccosiffredi, Sarun i 69 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []