FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 maj 2011, 12:36

Evo cega se drze igraci:
Vazno je ne izgubiti u derbiju, to je ponizenje.
Ni jedan ne razmislja kako utrpati protivnickom timu. Zalosno. :(

uvrnuta_usta
Kontakt:

Post Postao/la uvrnuta_usta » 08 maj 2011, 12:38

OTNYS_YNWA je napisao/la:Evo cega se drze igraci:
bogami su u sarajevu razmisljali da vam utrpaju al jbg vi ste imali formaciju 11-0-0 :)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 maj 2011, 12:41

uvrnuta_usta je napisao/la:
bogami su u sarajevu razmisljali da vam utrpaju al jbg vi ste imali formaciju 11-0-0 :)
Kako su svi stali na gol cizu? To mi nikako nije jasno. :)

@aco. Nazalost, ali se moram sloziti sa tobom. Na sta je spao jedan DERBI.
Neka se stide svi koji su nosili bordo i plavio-bijeli dres.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 08 maj 2011, 12:45

Sto se tice utakmice sigurno kao i svaki navijac koji ej bio prisutan na utakmici nije zadovoljan kao i ja 3.derbi bez golova sramota.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 08 maj 2011, 12:51

Jesam se sinoc ismijao nekom vasem sosonu , pun tramvaj ,frajer ne moze da udje, kad se pope na vrh tramvja.. :lol: oplako

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 08 maj 2011, 12:52

HZ_ilidzaa je napisao/la:Jesam se sinoc ismijao nekom vasem sosonu , pun tramvaj ,frajer ne moze da udje, kad se pope na vrh tramvja.. :lol: oplako
Bas ono HOP
skoci fraer?

Niko ne vjeruje ba so je najgore :mrgreen: :mrgreen:

Prije sam stalno isao na tekme Zelje, stari bio lud za njim
nea vise smisla fakat :D :P
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Прпа !
Kontakt:

Post Postao/la Прпа ! » 08 maj 2011, 12:52

Sta je bilo sa onim likom sto je utrcao u teren , jesu ga priveli ili ?????
" " " , " " оне " !!!

Jardel
Kontakt:

Post Postao/la Jardel » 08 maj 2011, 12:53

Прпа ! je napisao/la:Sta je bilo sa onim likom sto je utrcao u teren , jesu ga priveli ili ?????
Pobjego na zapad :lol:
Futebol Clube do Porto !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 08 maj 2011, 13:03

Da se sada skinu sa jedne strane Adzem,Dzelo,Buki,Alihodzic,Mulalic i sa druge Repuh,Smjecanin,Zeka,Uscuplic i kompanija bio bi deset puta bolja utakmica,a mislim da bi vise i trcali...stvarno zalosno...
Drago mi je sto je poslije dugo vremena atmosfera bila na nivou,valjda raja pozeljela i zaista su na tribinama i jedni i drugi dali sve od sebe.
Igracki,na terenu,ovaj derbi je ubijen u pojam..zaista se zamislim kada vidim ko sve igra u ovim timovima i kakav je ovo nivo trke,predaje lopte i udaraca na gol,o driblingu ne smijem ni da pomislim...i najgore od svega je to sto su obje ekipe u vrhu BH fudbala...da ti pamet stane od surove istine.
Sarajevo kao ekipa nikada nije imala goru ekipu,ja ne pamtim da su ikada bili losiji,a imam solidnih godina na ledjima...kada takvom Sarajevu,Zeljo ni ne prismrdi golu,srce me zaboli od toga koliko smo mi tek losa ekipa...igracki smo sigurno bolji,ali taktika sa kojom mi igramo ovaj nazovi fudbal je mizerija kakvu jos u zivotu nisam vidio...dva tacna dodavanja nisam vidio od nasih igraca,dribling je misaona imenica,a pogled prema golu nam je isto kao pogled iz sarajeva prema moru negdje...ocaj ocaj ocaj...a kako ce i biti drugacije kada nam je takav sastav i taktika koja se zasniva na igri gdje u vezi igraju Culum,Svraka,ciji je zadatak prvog da lomi protivnickog igraca i to je sve,i drugog da trci ko muha bez glave i da ne zna ni jednu loptu dodati na utakmici,Jamak koji ne zna gdje se nalazi,on je trebao biti taj tehnicar kada nema Zebe i pokazalo se koliko je "dobar" u tome..Visca koji mene ne bi presao na terenu da se samo malo pripremim,sa mojim povrijedjenim koljenom bi ga pojeo na terenu ja licno,ono je sramota da mali koji glasi za naseg najveceg talenta odigra jednu dobru od pet utakmica,a ostalo sakriven i glumi neke faulove stalno...Beslija koliko moze toliko i moze,sta da mu prigovorim kada nema snage za poluvrijeme,tu se istrci i onda jednostavno vise ne moze...Popovic odlican sinoc,ali sta mu vrijedi kada je potpuno sam sa pet igraca Sarajeva,niko ni da pomisli da mu se malo prikljuci u napadu,pet dana da smo igrali mozda bi imali dva suta i to negdje pored gola...
Odbrana na celu sa Sehicem dobra i to je jedina dobra strana nase ekipe...Stanceski ne igra,a dobar tehnicar,onda ga gurne na lijevo krilo gdje objektivno ne moze nista jer je po vokaciji desni bek ili zadnji vezni ili centralni vezni...Stanic igra lijevog beka,a po vokaciji desno krilo,gdje bi objektivno brzinom mogao nesto da uradi...j.ebo lud zbunjenog kako ovaj nas Sef postavi ekipu,pola ekipe ne igra gdje bi trebao i gdje je igrac naucio igrati...Nijema odlican,Bogiju treba utakmica jos ali bice dobar dok se oslobodi malo treme od povrede,treba mu vremena...Zeba nam je falio,da bar neko pokusa nesto sa ovim neznalicama od igraca...jedina dobra stvar koja se meni svidjela je to da nije igrao Savic,neka ga na klupi...
Drugi smo na tabeli i to je stvarno odlicno s obzirom kako igramo.Finale kupa.Fantazija.Amar Osim carobnjak koji zna napraviti rezultat jer je ovo dobar rezultat u prvenstvu.sa ovakvim kadrom odlican rezultat.
Navijacima totalni respect,ponosan sam na njih i na predstavu koju su nam dali.Svaka cast.
Dosao sam u situaciju da sam prezadovoljan bodom koji smo osvojili protiv trulog Sarajeva,ciji igraci imaju suspenzije,cija uprava ne zna gdje goni,gdje gladni momci igraju i ciji igracki kadar je jos gori od naseg...Treba biti umjetnik pa njima ne uputiti sut na gol,pa eto sa te umjetnicke strane sam zadovoljan.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 maj 2011, 13:05

aleksandar_veliki je napisao/la:
Ma razmisljaju oni, ali ne mogu jer su to nogometne neznalice. Ne vidjeti na derbiju niti jedan potez vrijedan aplauza, ne vidjeti niti jednu lucidnost, majstorstvo, ma o cemu ja i ti pricamo. Fakat sam razocaran, ali ono pravo. Bolje da smo na tv gledali Buducnost - Zvijezda, pa vidjeli bismo makar sedam golova.
Svi su pomalo razocarani igrom mislim da su navijaci bili na nivou i jednih i drugih ali...Ako ima ista u ovome da a da se moze sagledati sa pozitivne strane je to sto je Zeljo donekle osigurao drugu poziciju...Ono sto je jos vrijedno istaci da su pare od prodatih karata na kosevu odmah zaplijenili na osnovu ranije pristigle tuzbe, znaci ni sarajevo nije hajrovali ni Zeljo a ni gledaoci...Vrijedi jos spomenuti i to da na derbijima nema vise obicnih gledalaca samo navijaci i to je ono gdje fali brojnosti kao nekad a po meni to diktira ono sto si u stanju pokazati na terenu a pokazali su i jedni i drugi jako malo...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

miki 90
Kontakt:

Post Postao/la miki 90 » 08 maj 2011, 13:05

zna li neko raspored preostalih utaakmica borca ?
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 08 maj 2011, 13:09

borac sljedecu gostuje u gradaccu kod zvijezde
pa igra kod kuce sa travnikom
pa gostuje kod zelje i zadnju igra kod kuce sa leotarom
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Прпа !
Kontakt:

Post Postao/la Прпа ! » 08 maj 2011, 13:10

Idemo u Gradacac Zvijezdi , pa nam u goste dolazi Travnik, Pa idemo Zelji , i onda zadnja Travnik kuci i proslava titule :)
" " " , " " оне " !!!

miki 90
Kontakt:

Post Postao/la miki 90 » 08 maj 2011, 13:14

Прпа ! je napisao/la:Idemo u Gradacac Zvijezdi , pa nam u goste dolazi Travnik, Pa idemo Zelji , i onda zadnja Travnik kuci i proslava titule :)
znaci morali bi kiksat kuci jednu i izgubit u gostima od zvijezde ami sve da dobijemo do kraja sto je skoro pa ne moguce :?
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

Прпа !
Kontakt:

Post Postao/la Прпа ! » 08 maj 2011, 13:16

Leotar zadnja , :) nezamjerite slava mi je bila , pa jos me drzi :)
" " " , " " оне " !!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 maj 2011, 13:18

Travnik ce vas izdominirat! :twisted:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 08 maj 2011, 13:20

miki 90 je napisao/la:
Прпа ! je napisao/la:Idemo u Gradacac Zvijezdi , pa nam u goste dolazi Travnik, Pa idemo Zelji , i onda zadnja Travnik kuci i proslava titule :)
znaci morali bi kiksat kuci jednu i izgubit u gostima od zvijezde ami sve da dobijemo do kraja sto je skoro pa ne moguce :?
navijacki mislim da ce zvijezda da dobije borca a isto tako mislim da borac nemoze kiksati kod kuce ove 2 utakmice
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 08 maj 2011, 13:25

Hajde ba razguli...skupa pod ruku mozete ti i ti najoptimisticniji na koje aludiras..provokatori i jedni i drugi.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 08 maj 2011, 13:29

Najdraže su mi navijačke kolumne u kojima se navijački teoretiše o navodnoj željinoj bruki..Sve je to doduše dio priče sa i oko derbija.Jutros sam u miru pogledao snimak i još jednom vidjeo slabu tekmu.Te kako reče pitar sa bht-a stopostotne šanse su više plod naših grešaka nego rezultat organizovanih akcija.Bogi još nije spreman i ostaje fakat da smo tu ovo proljeće imali najviše problema.Treba se okrenuti stvaranju tima za kvalifikacije u evropskoj konkurenciji i narednom prvenstvu.Osigurali smo evropu a ako se uzme kup to je onda maximum sa ovim timom.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 08 maj 2011, 13:31

Jardel je napisao/la:
Прпа ! je napisao/la:Sta je bilo sa onim likom sto je utrcao u teren , jesu ga priveli ili ?????
Pobjego na zapad :lol:
Pa da ukinuli su vize :lol:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 64 gosta.