Vazno je ne izgubiti u derbiju, to je ponizenje.
Ni jedan ne razmislja kako utrpati protivnickom timu. Zalosno.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
bogami su u sarajevu razmisljali da vam utrpaju al jbg vi ste imali formaciju 11-0-0OTNYS_YNWA je napisao/la:Evo cega se drze igraci:
Kako su svi stali na gol cizu? To mi nikako nije jasno.uvrnuta_usta je napisao/la:bogami su u sarajevu razmisljali da vam utrpaju al jbg vi ste imali formaciju 11-0-0OTNYS_YNWA je napisao/la:Evo cega se drze igraci:
Bas ono HOPHZ_ilidzaa je napisao/la:Jesam se sinoc ismijao nekom vasem sosonu , pun tramvaj ,frajer ne moze da udje, kad se pope na vrh tramvja..oplako
Pobjego na zapadПрпа ! je napisao/la:Sta je bilo sa onim likom sto je utrcao u teren , jesu ga priveli ili ?????
Svi su pomalo razocarani igrom mislim da su navijaci bili na nivou i jednih i drugih ali...Ako ima ista u ovome da a da se moze sagledati sa pozitivne strane je to sto je Zeljo donekle osigurao drugu poziciju...Ono sto je jos vrijedno istaci da su pare od prodatih karata na kosevu odmah zaplijenili na osnovu ranije pristigle tuzbe, znaci ni sarajevo nije hajrovali ni Zeljo a ni gledaoci...Vrijedi jos spomenuti i to da na derbijima nema vise obicnih gledalaca samo navijaci i to je ono gdje fali brojnosti kao nekad a po meni to diktira ono sto si u stanju pokazati na terenu a pokazali su i jedni i drugi jako malo...aleksandar_veliki je napisao/la:Ma razmisljaju oni, ali ne mogu jer su to nogometne neznalice. Ne vidjeti na derbiju niti jedan potez vrijedan aplauza, ne vidjeti niti jednu lucidnost, majstorstvo, ma o cemu ja i ti pricamo. Fakat sam razocaran, ali ono pravo. Bolje da smo na tv gledali Buducnost - Zvijezda, pa vidjeli bismo makar sedam golova.OTNYS_YNWA je napisao/la:Evo cega se drze igraci:
znaci morali bi kiksat kuci jednu i izgubit u gostima od zvijezde ami sve da dobijemo do kraja sto je skoro pa ne moguceПрпа ! je napisao/la:Idemo u Gradacac Zvijezdi , pa nam u goste dolazi Travnik, Pa idemo Zelji , i onda zadnja Travnik kuci i proslava titule
navijacki mislim da ce zvijezda da dobije borca a isto tako mislim da borac nemoze kiksati kod kuce ove 2 utakmicemiki 90 je napisao/la:znaci morali bi kiksat kuci jednu i izgubit u gostima od zvijezde ami sve da dobijemo do kraja sto je skoro pa ne moguceПрпа ! je napisao/la:Idemo u Gradacac Zvijezdi , pa nam u goste dolazi Travnik, Pa idemo Zelji , i onda zadnja Travnik kuci i proslava titule
Pa da ukinuli su vizeJardel je napisao/la:Pobjego na zapadПрпа ! je napisao/la:Sta je bilo sa onim likom sto je utrcao u teren , jesu ga priveli ili ?????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.