pa dobro ta lista nekada zna kasniti sjecam se Volpato koji je promjenio sportsko drzavljanstvo za Australskog i tek na dan kada je dobio poziv pojavio se na onoj listi
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Kako ce ga izraditi pa nije Smajlovic vise igrac norveskog fenjerasa.Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 01:07Kao što nas narod voli da kaže, ovo je Bosna. Sve je moguće. A lešinari uvijek kruže oko reprezentacije i nastoje poremetiti tesko stečen mir i atmosferu unazad godinu.DamirT je napisao/la: ↑07 jul 2026, 01:03Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 00:59
Da. Rečeno mu je da ga uveliko prate i da su velike šanse da će dobiti službeni poziv na jesen.![]()
Pa ne bi ga onda trebali izraditi. A svakako kuburimo i sa stoperima, valjalo bi ga isprobati, u najgorem slucaju.
Sa ovim transferom postao je najskuplji BIH stoper svih vremena.(barem na mjesec dana dok Muharemovic ne napravi transfer
Ma znaš kako, od navedenih završićemo može plafon trojicu, a samo jedan će imati korektnu karijeru. Tako to obično bude.Madal je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:58Koje su uopste zadnje informacije po pitanju ovih igraca? Licina, Catovic, Busuladzic, Smajlovic, Topalovic, Pejcinovic? Bilo njihove izjave, roditelja, menadzera, Spahica, Belmina?
Pisete kao da su svi zavrseni a nijedan nema nase papire, ne znam ni da li je i za jednog sigurno da ce za nas igrati.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ja sam to prosao kad smo se nafuravali na onog igraca Lihtenstajna sto ima nase korijene, mogao i za nas igrati, bio u akademiji Atl Madrida. Svi se nadigli da igra za nas, jos smo prijateljsku protiv njih igrali tad pred SP. Na kraju je karijeru proveo u tipa cetvrtoj ligi Njemacke i slicno.Arvid je napisao/la: ↑07 jul 2026, 09:50Ma znaš kako, od navedenih završićemo može plafon trojicu, a samo jedan će imati korektnu karijeru. Tako to obično bude.Madal je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:58Koje su uopste zadnje informacije po pitanju ovih igraca? Licina, Catovic, Busuladzic, Smajlovic, Topalovic, Pejcinovic? Bilo njihove izjave, roditelja, menadzera, Spahica, Belmina?
Pisete kao da su svi zavrseni a nijedan nema nase papire, ne znam ni da li je i za jednog sigurno da ce za nas igrati.
Ali ovi se cine dobri stvarno ali nit su seniori trenurno nit imaju nase papire
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Sve ti bude jasno ovime kakvog talenta smo propustiliMadal je napisao/la: ↑07 jul 2026, 10:43Ja sam to prosao kad smo se nafuravali na onog igraca Lihtenstajna sto ima nase korijene, mogao i za nas igrati, bio u akademiji Atl Madrida. Svi se nadigli da igra za nas, jos smo prijateljsku protiv njih igrali tad pred SP. Na kraju je karijeru proveo u tipa cetvrtoj ligi Njemacke i slicno.Arvid je napisao/la: ↑07 jul 2026, 09:50Ma znaš kako, od navedenih završićemo može plafon trojicu, a samo jedan će imati korektnu karijeru. Tako to obično bude.Madal je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:58Koje su uopste zadnje informacije po pitanju ovih igraca? Licina, Catovic, Busuladzic, Smajlovic, Topalovic, Pejcinovic? Bilo njihove izjave, roditelja, menadzera, Spahica, Belmina?
Ali ovi se cine dobri stvarno ali nit su seniori trenurno nit imaju nase papire

Bio bih zadovoljan sa 4, 2 bih i prežalio kad bih moraoArvid je napisao/la: ↑07 jul 2026, 09:50Ma znaš kako, od navedenih završićemo može plafon trojicu, a samo jedan će imati korektnu karijeru. Tako to obično bude.Madal je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:58Koje su uopste zadnje informacije po pitanju ovih igraca? Licina, Catovic, Busuladzic, Smajlovic, Topalovic, Pejcinovic? Bilo njihove izjave, roditelja, menadzera, Spahica, Belmina?
Ćatović
Smajlović
Topalović
Pejčinović
Mislim da smo na ovim pozicijama najtanji, ili da oni imaju najviše potencijala
Na prvu, najlakše bih prežalio Busuladžića
Mada, ovo su sve komentari na osnovu njihovih juniorskih nastupa (osim Pejčinovića, pa i Smajlovića), tako da se sve ovo vrlo lako može razviti u drugom pravcu.
Da moram birati to tvoje, nadam se da ce onda Catovic biti taj X faktor za nas.Arvid je napisao/la: ↑07 jul 2026, 09:50Ma znaš kako, od navedenih završićemo može plafon trojicu, a samo jedan će imati korektnu karijeru. Tako to obično bude.Madal je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:58Koje su uopste zadnje informacije po pitanju ovih igraca? Licina, Catovic, Busuladzic, Smajlovic, Topalovic, Pejcinovic? Bilo njihove izjave, roditelja, menadzera, Spahica, Belmina?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Sindikat12
- Kontakt:
Igrao je kao napadac dugi niz godina, zato mu je tehnika brutalna. Medjutim ne trebamo se zalijetat ga nakon jedne super sezone u Norveskoj odmah bacaju u zvijezde Norveska liga nije mjerilo…. Hadzikadunic je dominirao na posudbi u Malmeu uzeo titulu ali je nakon toga opet kuburio.
Smajlovic trenutno nije bolji od Ahmedhodzica dosta je iza njega. Svakako je potencijal tu i moze izrasti u dobrog igraca.
Najozbiljniji igrac koji bi odma bio prevaga je ubjedljivo Pejcinovic..
-
Sindikat12
- Kontakt:
- GoldenLilies
- Kontakt:
Da li neko zna je li se ovaj Smajlovic ikad izjasnio za koga zeli igrati? Vidim neki dan presao u Olympiakos za €5M. Izgleda da je jako talentovan uz super tehniku i pas.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bukvalno već par dana pišem za koga želi igrati i da ga od BH dresa samo dijeli službeni poziv Saveza.GoldenLilies je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:10Da li neko zna je li se ovaj Smajlovic ikad izjasnio za koga zeli igrati? Vidim neki dan presao u Olympiakos za €5M. Izgleda da je jako talentovan uz super tehniku i pas.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jel ti živiš negdje blizu njegovog djeda? Vidim da ga lično poznaješRomagnoli13 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:12Bukvalno već par dana pišem za koga želi igrati i da ga od BH dresa samo dijeli službeni poziv Saveza.GoldenLilies je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:10Da li neko zna je li se ovaj Smajlovic ikad izjasnio za koga zeli igrati? Vidim neki dan presao u Olympiakos za €5M. Izgleda da je jako talentovan uz super tehniku i pas.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
kaze da mu je rodjak, nego sta je sa onim tvojim francuskim wunderkid?Tracy3McGrady je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:16Jel ti živiš negdje blizu njegovog djeda? Vidim da ga lično poznaješRomagnoli13 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:12Bukvalno već par dana pišem za koga želi igrati i da ga od BH dresa samo dijeli službeni poziv Saveza.GoldenLilies je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:10Da li neko zna je li se ovaj Smajlovic ikad izjasnio za koga zeli igrati? Vidim neki dan presao u Olympiakos za €5M. Izgleda da je jako talentovan uz super tehniku i pas.
Gledam ovaj Pejcinovic nije ni starter za Njemacku u21
dobro si to uocio, lik ce uvijek biti daleko od prvih 11 elfa. A i smijesno je da igras za ekipu sterilisana od emocija, igre i bilo cega.
Bojim se da u prazno kalkulise kada je vec mogao biti od koristi na ovom sad turniru. Mogao je kao mahmic da podigne svoj profil.
- GoldenLilies
- Kontakt:
Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:12Bukvalno već par dana pišem za koga želi igrati i da ga od BH dresa samo dijeli službeni poziv Saveza.GoldenLilies je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:10Da li neko zna je li se ovaj Smajlovic ikad izjasnio za koga zeli igrati? Vidim neki dan presao u Olympiakos za €5M. Izgleda da je jako talentovan uz super tehniku i pas.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zinedina znam od njegove 5 godine otprilike. Njegovi su imali kuću blizu mene, dok nisu prodali to što imaju ovdje i sad kad dolaze u Bosnu više su u Sarajevu. On je bio ovdje prije 20 dana.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:16Jel ti živiš negdje blizu njegovog djeda? Vidim da ga lično poznaješRomagnoli13 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:12Bukvalno već par dana pišem za koga želi igrati i da ga od BH dresa samo dijeli službeni poziv Saveza.GoldenLilies je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:10Da li neko zna je li se ovaj Smajlovic ikad izjasnio za koga zeli igrati? Vidim neki dan presao u Olympiakos za €5M. Izgleda da je jako talentovan uz super tehniku i pas.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kakva je konkurencija u Olympiacosu za stopera? Najbitnije je da bude standardan ili da dobija dovoljno sansi.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
konkurencija mu je teska, prvi stoper je kapiten ekipe a drugi je talijan koji je jako dobra za njih, negdje sam citao od njihovih navijaca da su ga doveli kao 3-4 stopera u ekipi.
Igra se dosta utakmica, sigurno da ce biti aktivni na svim frontovima tako da ce imati svoje sanse. Nije lose ni 3-4 stoper. Ako vide da ga i mi guramo tim prije ce ga i u prvi tim gurati.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bosnjo22, Confiance, DzaniMehmet, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Normus90, Principatus, random11, rimljanin90, Shevko, soccerfan, Zgemboo89 i 58 gostiju.