Evo došlo 25%
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Re: Chat
Daj Bože da mi mogne cs,ako opet bude ono CA de dust 2,CA all maps itd.ne znam šta ću...

Evo došlo 25%

Evo došlo 25%
Zadnja izmjena: DAVID VILLA, dana/u 08 maj 2011, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Najbolji posao od svih dosadasnjih selektora, odveo nas najvise sto je moglo, to sto ste vi ocekivali da izbacimo silu Portugala, jbg ne moze i ne moze
dosao, odradio svoj posao, i otisao, neki to shvataju previse licno, ali to je sve posao
dosao, odradio svoj posao, i otisao, neki to shvataju previse licno, ali to je sve posao
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
bar je citava drzava i sire disala kao jedna osoba...Megamon je napisao/la:I sta imamo od baraza.Doveo nas do izvora al' se nismo napili vode.Yebo te bitka ako ne osvojis rat.Opet te smatraju gubitnikom.
hvala mu za onaj period kad je vratio osmjeh na lica svih nas..to mu necu nikad zaboravit,ma kakav god on lopov bio..
Zadnja izmjena: T-MAC, dana/u 08 maj 2011, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
T-MAC je napisao/la:bar je citava drzava i sire disala kao jedna osoba...Megamon je napisao/la:I sta imamo od baraza.Doveo nas do izvora al' se nismo napili vode.Yebo te bitka ako ne osvojis rat.Opet te smatraju gubitnikom.
hvala mu za onaj period kad je vratio osmjeh na lica svih nas..to mu necu nikad zaboravit,ma kakav god ja lopov bio..
Fail !
FK Pjetlovi
sta se smijesreds je napisao/la:T-MAC je napisao/la:bar je citava drzava i sire disala kao jedna osoba...Megamon je napisao/la:I sta imamo od baraza.Doveo nas do izvora al' se nismo napili vode.Yebo te bitka ako ne osvojis rat.Opet te smatraju gubitnikom.
hvala mu za onaj period kad je vratio osmjeh na lica svih nas..to mu necu nikad zaboravit,ma kakav god on lopov bio..![]()
Fail !
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Šta ti smeta to..... Samo ideš na Online serveri.....DAVID VILLA je napisao/la:Daj Bože da mi mogne cs,ako opet bude ono CA de dust 2,CA all maps itd.ne znam šta ću...![]()
Evo došlo 25%![]()
- cuore-toro
- Kontakt:
- DAVID VILLA
- Kontakt:
ma znam,al nisam naviko,ako bude opet probacu tako igrat,ako ne bude odlicnoUnica_Liverpool_ je napisao/la:Šta ti smeta to..... Samo ideš na Online serveri.....DAVID VILLA je napisao/la:Daj Bože da mi mogne cs,ako opet bude ono CA de dust 2,CA all maps itd.ne znam šta ću...![]()
Evo došlo 25%![]()
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
suti bolan...reds je napisao/la:![]()
@T-MAC šta mijenjaš,ostaviti nek ljudi znaju ko si.
slucajno ba...
Nema veze,u mene je ostalo kako sam citirao.T-MAC je napisao/la:suti bolan...reds je napisao/la:![]()
slucajno ba...
FK Pjetlovi
svi ovdje znaju da sam ja posten coe'k...i da je to bio trenutak nepaznje..reds je napisao/la:Nema veze,u mene je ostalo kako sam citirao.T-MAC je napisao/la:suti bolan...reds je napisao/la:![]()
slucajno ba...
- DAVID VILLA
- Kontakt:
T-MAC je napisao/la:reds je napisao/la:suti bolan...T-MAC je napisao/la:
slucajno ba...
svi ovdje znaju da sam ja posten coe'k...i da je to bio trenutak nepaznje..
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
JAJAJAJAJJAAHAHAHHAH Pa nije ih on doveo, nego su oni odličnim igrama se predstavili javnosti, (Lulic)Young Boysi LP, Mujdza eto kod Cire nebi bio pozvanMegamon je napisao/la:Safet poboljsao nasu igru.Doveo Mujdzu,Lulica,Besica.Poceo da forsira Pjanica.Igramo napadacki i leprsavo.Ne lozi bezveze raju jer ne zeli da stvara kontraefekat.Dobro stoji u kvalifikacionoj grupi sa velikm sansama za baraz a sto ne i za prvo mjesto.
Čuj igramo napadački, pa ćiro bi onoj slabasnoj odbrani Rumunije uvalio petaka
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
How yes no !T-MAC je napisao/la:svi ovdje znaju da sam ja posten coe'k...i da je to bio trenutak nepaznje..
Ne,ne sam se odao.DAVID VILLA je napisao/la: reds nemoj odma zaebavat coe'ka vidis da se zbunio dobar si ti dobar T-MAC
FK Pjetlovi
- DAVID VILLA
- Kontakt:
reds je napisao/la:How yes no !T-MAC je napisao/la:svi ovdje znaju da sam ja posten coe'k...i da je to bio trenutak nepaznje..
Ne,ne sam se odao.DAVID VILLA je napisao/la: reds nemoj odma zaebavat coe'ka vidis da se zbunio dobar si ti dobar T-MAC
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Provjeri na pouzdanom google translateu...DAVID VILLA je napisao/la:i ti si se odao da neznas govorit engleski
"how yes no"
![]()
FK Pjetlovi
- Goalgetter
- Kontakt:
reds je napisao/la:Provjeri na pouzdanom google translateu...DAVID VILLA je napisao/la:i ti si se odao da neznas govorit engleski
"how yes no"
![]()
![]()
![]()
- DAVID VILLA
- Kontakt:
hahaha jest pouzdan malo sutra
evo instaliro sam ponovo cs,sad normalno

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, L-Train, Wilshere10 i 2 gosta.