Nema veze,u mene je ostalo kako sam citirao.T-MAC je napisao/la:suti bolan...reds je napisao/la:![]()
@T-MAC šta mijenjaš,ostaviti nek ljudi znaju ko si.
slucajno ba...
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
FK Pjetlovi
svi ovdje znaju da sam ja posten coe'k...i da je to bio trenutak nepaznje..reds je napisao/la:Nema veze,u mene je ostalo kako sam citirao.T-MAC je napisao/la:suti bolan...reds je napisao/la:![]()
slucajno ba...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- DAVID VILLA
- Kontakt:
T-MAC je napisao/la:reds je napisao/la:suti bolan...T-MAC je napisao/la:
slucajno ba...
svi ovdje znaju da sam ja posten coe'k...i da je to bio trenutak nepaznje..
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
JAJAJAJAJJAAHAHAHHAH Pa nije ih on doveo, nego su oni odličnim igrama se predstavili javnosti, (Lulic)Young Boysi LP, Mujdza eto kod Cire nebi bio pozvanMegamon je napisao/la:Safet poboljsao nasu igru.Doveo Mujdzu,Lulica,Besica.Poceo da forsira Pjanica.Igramo napadacki i leprsavo.Ne lozi bezveze raju jer ne zeli da stvara kontraefekat.Dobro stoji u kvalifikacionoj grupi sa velikm sansama za baraz a sto ne i za prvo mjesto.
Čuj igramo napadački, pa ćiro bi onoj slabasnoj odbrani Rumunije uvalio petaka
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
How yes no !T-MAC je napisao/la:svi ovdje znaju da sam ja posten coe'k...i da je to bio trenutak nepaznje..
Ne,ne sam se odao.DAVID VILLA je napisao/la: reds nemoj odma zaebavat coe'ka vidis da se zbunio dobar si ti dobar T-MAC
FK Pjetlovi
- DAVID VILLA
- Kontakt:
reds je napisao/la:How yes no !T-MAC je napisao/la:svi ovdje znaju da sam ja posten coe'k...i da je to bio trenutak nepaznje..
Ne,ne sam se odao.DAVID VILLA je napisao/la: reds nemoj odma zaebavat coe'ka vidis da se zbunio dobar si ti dobar T-MAC
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Provjeri na pouzdanom google translateu...DAVID VILLA je napisao/la:i ti si se odao da neznas govorit engleski
"how yes no"
![]()
FK Pjetlovi
- Goalgetter
- Kontakt:
reds je napisao/la:Provjeri na pouzdanom google translateu...DAVID VILLA je napisao/la:i ti si se odao da neznas govorit engleski
"how yes no"
![]()
![]()
![]()
- DAVID VILLA
- Kontakt:
hahaha jest pouzdan malo sutra
evo instaliro sam ponovo cs,sad normalno

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
ljudi, smijem li vas nesto pitat 
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Jašta nego da je pouzdan.DAVID VILLA je napisao/la:hahaha jest pouzdan malo sutraevo instaliro sam ponovo cs,sad normalno
![]()
Nemoj samo šta teško.CeMa je napisao/la:ljudi, smijem li vas nesto pitat
FK Pjetlovi
Zavisi šta hoćeš da pitaš.CeMa je napisao/la:ljudi, smijem li vas nesto pitat
Still learning...
- Barca u srcu
- Kontakt:
Slažem se. Još Pape ima puno lakšu grupu od Ćire, a veliko je pitanje hoćemo li otići u baraž. Ćiru je narod volio, a Papeta sada (skoro) niko ne voli kao Ćiru (vole ga samo oni koji navijaju za Sarajevo, oni čine 95% onih koji ga vole). Pa kada nekog na ulici pitaš: Znate li ko je Ćiro, 95%, ako ne i više će ti odg. da zna, a kada ga pitaš za Papeta, možda 75-80% će reći da zna. Uglavnom, uradio je ono što niko prije njega nije, bio je 2. u grupi i odveo nas je u baraž. To ako Pape uspije, ja mu skidam kapu.robovi88 je napisao/la:da, odveo nas u Baraž i odigrao 2 sjajne utakmice u kojima smo mi zaslužili daprodjemo iako u drugoj utakmici nisu igrali Muratovic--Rahimic-Spahic-Misimovic ja mislim ...Megamon je napisao/la:Sto?robovi88 je napisao/la:Razmisli malo šta pričaš
Ciro je naturalizirani hrvat koji se stidi Bosne,dos'o ovdje nalozio beze raju,"yebo" Turcima i Spancima majku i otis'o sa parama i Mikado cokoladom.
Vidjecemo ovog Safeta Sušića koji se raduje golu protiv Rumunije kao da je dao gol Špancima ili Njemcima ... Dokaz nemoći ... Najgluplji trener(ako se smije tako nazvati) na svijetu
Kako ste nezahvalni, kaze yebo te baraz, pa sto prije njega 10 trenera to nije uspjelo, Mrzim ove koje brane Sušića a nije lik nista dosad uradio
kakvo je u vas vrijeme

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Manchester ♥
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Po ovoj slici zaključujem da kiša padadomineysn je napisao/la:What do you think ?CeMa je napisao/la:kakvo je u vas vrijeme![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
[youtube][/youtube]adis.p je napisao/la:Manchester ♥
nije tebe pito, vec meneLBJ MVP je napisao/la:Po ovoj slici zaključujem da kiša padadomineysn je napisao/la:What do you think ?CeMa je napisao/la:kakvo je u vas vrijeme![]()
![]()
![]()
moze li mala pomoc
Evo da ti ja pomognem,ako može
Vidiš to ti je neka voda i pada s neba(valjda)
E kako se zove ta nadprirodna pojava 
Vidiš to ti je neka voda i pada s neba(valjda)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.