Sto?robovi88 je napisao/la:Megamon je napisao/la:Yebo vas CiroRazmisli malo šta pričaš
Ciro je naturalizirani hrvat koji se stidi Bosne,dos'o ovdje nalozio beze raju,"yebo" Turcima i Spancima majku i otis'o sa parama i Mikado cokoladom.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sto?robovi88 je napisao/la:Megamon je napisao/la:Yebo vas CiroRazmisli malo šta pričaš
i pri tome nas odveo u baraz...i hvala mu na tome..Megamon je napisao/la:Sto?robovi88 je napisao/la:Megamon je napisao/la:Yebo vas CiroRazmisli malo šta pričaš
Ciro je naturalizirani hrvat koji se stidi Bosne,dos'o ovdje nalozio beze raju,"yebo" Turcima i Spancima majku i otis'o sa parama i Mikado cokoladom.
da, odveo nas u Baraž i odigrao 2 sjajne utakmice u kojima smo mi zaslužili daprodjemo iako u drugoj utakmici nisu igrali Muratovic--Rahimic-Spahic-Misimovic ja mislim ...Megamon je napisao/la:Sto?robovi88 je napisao/la:Megamon je napisao/la:Yebo vas CiroRazmisli malo šta pričaš
+1Megamon je napisao/la:I sta imamo od baraza.Doveo nas do izvora al' se nismo napili vode.Yebo te bitka ako ne osvojis rat.Opet te smatraju gubitnikom.
Ja uključim ono CA de dust 2, CA all maps,.....DAVID VILLA je napisao/la:bem ti i counter strike i majku...![]()
![]()
kad otvorim pise mi dobro dosli na castrom arena server
i neke tamo adrese servera imena,...
moram ga ponovo instalirat...
![]()
![]()
![]()
e to je i meni bilo,evo snimam ponovo cs...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ja uključim ono CA de dust 2, CA all maps,.....DAVID VILLA je napisao/la:bem ti i counter strike i majku...![]()
![]()
kad otvorim pise mi dobro dosli na castrom arena server
i neke tamo adrese servera imena,...
moram ga ponovo instalirat...
![]()
![]()
![]()
bar je citava drzava i sire disala kao jedna osoba...Megamon je napisao/la:I sta imamo od baraza.Doveo nas do izvora al' se nismo napili vode.Yebo te bitka ako ne osvojis rat.Opet te smatraju gubitnikom.
T-MAC je napisao/la:bar je citava drzava i sire disala kao jedna osoba...Megamon je napisao/la:I sta imamo od baraza.Doveo nas do izvora al' se nismo napili vode.Yebo te bitka ako ne osvojis rat.Opet te smatraju gubitnikom.
hvala mu za onaj period kad je vratio osmjeh na lica svih nas..to mu necu nikad zaboravit,ma kakav god ja lopov bio..
sta se smijesreds je napisao/la:T-MAC je napisao/la:bar je citava drzava i sire disala kao jedna osoba...Megamon je napisao/la:I sta imamo od baraza.Doveo nas do izvora al' se nismo napili vode.Yebo te bitka ako ne osvojis rat.Opet te smatraju gubitnikom.
hvala mu za onaj period kad je vratio osmjeh na lica svih nas..to mu necu nikad zaboravit,ma kakav god on lopov bio..![]()
Fail !
Šta ti smeta to..... Samo ideš na Online serveri.....DAVID VILLA je napisao/la:Daj Bože da mi mogne cs,ako opet bude ono CA de dust 2,CA all maps itd.ne znam šta ću...![]()
Evo došlo 25%![]()
ma znam,al nisam naviko,ako bude opet probacu tako igrat,ako ne bude odlicnoUnica_Liverpool_ je napisao/la:Šta ti smeta to..... Samo ideš na Online serveri.....DAVID VILLA je napisao/la:Daj Bože da mi mogne cs,ako opet bude ono CA de dust 2,CA all maps itd.ne znam šta ću...![]()
Evo došlo 25%![]()
suti bolan...reds je napisao/la:![]()
@T-MAC šta mijenjaš,ostaviti nek ljudi znaju ko si.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.