[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Ja sam se na ovom forumu svega nagledao ali ovo je prevazišlo čak i ludorije onog fantoma Pitarsam , pa i priče iz paralelnog univerzuma u režiji NoDi-ja i njegovog prijatelja sa foruma NoDi-ja kojem je poželio dobrodošlicu.... LJUDI SU POSTAVILI CIJENU ZA TRIBINU KOJA NIJE NI IZGRAĐENA !!!
Kupiš sezonsku kartu i cijelu sezonu možeš gledati kako se gradi tribina ?! svašta
Potpisao Nemanja Tomašević.
Sta kažu forumski strucnjaci,kakav je ovaj imal hljeba od njega?
Imao strašnu sezonu u Tuzla city u pa prešao kod nas. Tu je odigrao sezonu ispod svih očekivanja. Prelos bio.
Onako borben je uvijek bio, ne pretjerano inteligentan. Ne znam kako mu se karijera odvijala poslije toga.
Nekako možeš s njim očekivati i najgoru i najbolju sezonu..
Najgori bek sto sam gledao posljednjih 20ak godina.Konkurencija mu je jedino Durakovic.Ubjedljivo najgori
Sabanovic ako bude zelio igrati bit ce vam pojacanje.Kakva je konkurencija ove godine vi sa jos 3-4 kvalitetna igraca mozete se hladno potuci za 4.mjesto
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dali će naša voljena DIJASPORA gledati i Edina Višću i drugom pretkolu CL - dok je ovdje naša Dijaspora i dok upumpava u naše budžete 5 milijardi konv.maraka
kakav je osjecaj kad znas da ces morati od prve kantonalne opet ispocetka?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Nesto mi puno Zelene boje je li ovo zato sto vas je uvijek SDA gurala od rata vamo od zelenih stolica pa do predsjednika kluba.
Zar si toliko neuk da ne znaš zašto su stolice zelene na Koševu bile i prije i nakon rata?
najjace kad se papak ovako sam otkrije, ne moras ga ni furat ni navlacit, sam pokaze da je dosljo
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Imao strašnu sezonu u Tuzla city u pa prešao kod nas. Tu je odigrao sezonu ispod svih očekivanja. Prelos bio.
Onako borben je uvijek bio, ne pretjerano inteligentan. Ne znam kako mu se karijera odvijala poslije toga.
Nekako možeš s njim očekivati i najgoru i najbolju sezonu..
Sad sam mu pregledao highlightse sto ti kazes cak i na tim kratkim videima se vidi da frajer kad dodje blizu gola izgubi se ko abdest.
Ma nama ne treba neki Roberto Carlos,nego samo eto da nekako preživimo ovu godinu.
A 100% nece biti očekivanja kao kod vas,pa mozda zbog toga bude pružao bolje partije.